HABERLER>SPOR
11 Eylül 2018 Salı - 13:14

Karşıyaka Başkan Vekili Şensan: Bu takıma destek sürsün

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk iki maçını 1 puanla geçen Karşıyaka'da başkan vekili Gökhan Şensan, neredeyse tamamı altyapıdan olan futbolcularının arma için fedakarca mücadele ettiğini belirterek, "Bu takıma hepimiz sabır gösterip destek vermeliyiz" dedi. 

Karşıyaka Başkan Vekili Şensan: Bu takıma destek sürsün

Takım kaptanı Mustafa Aşan hariç kadronun altyapıdan oluştuğunu hatırlatan Şensan, "Takımdaki 16 kişi asgari ücrete oynuyor. Hepsi pırıl pırıl kendi çocuklarımız. Alternatifimiz yok. Taraftarımız bu hafta Düzcespor maçında mağlubiyete rağmen takıma sahip çıktı. Çok tecrübeli bir kadromuz yok, puan kayıpları elbet olacak. Kazandıklarında da kaybettiklerinde de yanlarında olmayı sürdürmeliyiz" şeklinde konuştu. 

Altyapıda atılıma geçerek spor okulu ve öğrenci sayısını artıran Karşıyaka'da Gökhan Şensan, "Altyapımıza Türkiye çapından transfer ettiğimiz 25 yetenekli oyuncu var. Barınmalarını ve eğitimlerinin tamamını karşılıyoruz. Bu gençlerden direkt oynama potansiyeline sahip olanları ara transfer döneminde profesyonel yaparak A takıma kazandıracağız" diye konuştu. 

Yaşar Holding ve Folkart Yapı dışında devlet, yerel yönetimler, kurumlar, dernekler ve odalardan destek bulamamaktan yakınan Şensan, "Futbolda 1700 kombine satıldı. Destek çağrılarımıza rağmen hemen hemen hepsini yönetim kendi içinde aldı. Ligdeki rakiplerimizin çoğu belediye destekli. Eşit şartlarda mücadele etmiyoruz" dedi. 

BÜYÜK TEHLİKEDEN KURTULDU
Karşıyaka Başkan Vekili Gökhan Şensan, geçtiğimiz aylarda 5'i yabancı 6 eski futbolcunun alacaklarını kapatıp takımın amatör batağına sürüklenmesini önlerken çok önemli bir eşiği geçtiklerini söyledi. Tarihi bir tehlikeden kurtulduklarını dile getiren Şensan, "Geçen sezon başında yönetimimiz göreve gelmeden silinen 6 puanımızın acısını lig sonunda çektik. 20 Ocak'ta göreve geldikten sonra Shukurov, Juninno, Kovalchuk ve Ofoedu'nun alacaklarını nedeniyle FIFA'dan çıkan toplam 24 puan silme cezası ile Banahene'nin alacağı yüzünden küme düşürülmekten kurtulduk. O borçları ödeyemesek şu an her yabancı için ayrı ayrı alt lige düşürülecektik. Bu 6 eski futbolcunun o dönem 4 milyon 504 bin TL tutan alacaklarını pazarlıkla 2 milyon 885 bin TL'ye indirip kapattık" diye konuştu.

Gökhan Şensan, "Alacaklarını ödeyip dosyaları kapatamasak şu anki döviz kuruyla bu borçlar toplam 7 milyon 200 bin TL'ye yükselecekti. Biz 2 milyon 885 bin TL'ye kapattık. Paranın 2 milyon 325 bin TL'sini de yönetimimize olan güveninden dolayı Folkart ödedi. Çalışanların, futbolcuların maaşları düzenli olarak yatıyor. Mevcut futbolcuların alacaklarını kapattık, çalışanların geriye dönük alacaklarını da kapatmaya çalışıyoruz. Bozulan SGK ödemelerini taksitlendirdik. Aylık 800 bin TL tutan SGK ve vergiyi aksatmadan ödüyoruz. Devlet, Spor Toto gelirlerinden sadece ileri tarihli vergi ödemelerini tahsil edip güncelleri almıyor. Bu bizi çıkmaza soruyor. Her kesime çağrı yapıyoruz, 106 yıllık kulüp kapanmak üzereyken müdahale ettik ama kişilerin gücüyle bir yere kadar" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
40 yıldır Türkiye'nin röntgenini çekiyor
 
Altınordu kalesinde rekabet kızıştı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Srdr 11 Eylül 2018 Salı 17:13

Cok guzel konusmus herseyi cok ozetle anlatmis.ama aci gercekler .... yerel yonetimlerden de destek yok. Yazik

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Millilerden muhteşem geri dönüş!
UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta İsveç ile A Milli Futbol Takımı arasında ...
Akhisarspor'da Bilal ve Güray tarihe geçecek
Akhisarspor'un Spor Toto Süper Lig'e ilk çıktığı 2012-13 sezonunda da ...
Altay'da Daf hazır değil!
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın 1 ay denedikten sonra transferin ...
 
Göztepe'den Kayserispor'a İzmir'de geçit yok!
Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Cumartesi günü Bornova Stadı'nda ...
Sabri futbolu bıraktı mı? Açıklama geldi
Tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, futbolu bıraktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi
Bucaspor'da Saruhan affedildi
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Payasspor'a 1-0 yenilen Bucaspor'da yaz ...
 
Altınordu'ya Güneş övgüsü
Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altınordu, milli maç nedeniyle lige verilen ...
Karşıyaka'ya SGK müjdesi
TFF 3'üncü Lig'e düşen Karşıyaka'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarını ...
Şeytan'dan tatsız prova!
Lig'e verilen arada Altınordu ile karşılaşan Beşiktaş, Vodafone Park'ta ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva