HABERLER>GÜNCEL
23 Ekim 2020 Cuma - 10:27

Kargosu geç geldi diye kuryeyi hastanelik etti

İstanbul, Çekmeköy'de iddiaya göre bir kişi kargosunun geciktiği gerekçesiyle kurye Mehmet Ali İbin'i sokak ortasında darp etti. Yaşanan olay sonucunda beyin kanaması geçiren İbin, hastanede yaşam savaşı verirken gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemenin ardından serbest bırakıldı. Şüphelinin darp ettiği kargo kuryesini kucaklayarak hastaneye götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kargosu geç geldi diye kuryeyi hastanelik etti

Edinilen bilgiye göre, Çekmeköy'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iddiaya göre bir kargo firmasında kurye olarak çalışan Mehmet Ali İbin (40),paket bırakmak için eksik yazılmış bir adresi arıyordu. İbin, durumu kargo sahibine ileterek adresi öğrenmek istedi. Kargo sahibi Tayfun Ş. ise Mehmet Ali İbin ile telefonda görüştükten sonra yanına aldığı 3 kişi ile birlikte otomobiliyle İbin'in bulunduğu sokağa gitti. Otomobilden inen Tayfun Ş., Mehmet Ali İbin'e yumruk attı. Kurye, aldığı darbe sonucu yere yığıldı. Ardından Tayfun Ş. ve yanında bulunan kişiler yere düşen Mehmet Ali İbin'i kucaklayarak otomobile taşıdı. Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İbin, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen İbin'in durumunun kritik olduğu belirtildi. Saldırgan, olayın ardından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. İbin'in ailesi ise alınan karara avukatları aracılığıyla itiraz edeceklerini söyledi. Öte yandan olay sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Mehmet Ali İbin'in kendisini yumruklayan Tayfun Ş. tarafından kucaklanarak otomobile taşındığı görülüyor.

"MİLYONDA BİR YAŞAMA ŞANSI VAR DİYORLAR"
Olayla ilgili konuşan Mehmet Ali İbin'in yengesi Nuran İbin, "Kendisi emekçi, kargocu. Kendisi bu kovid salgınında doktorlardan sonra en çok emek veren insan. Kendisi darp edildi. Hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Darp nedeniyle beyin kanaması geçirdi. Şu an milyonda bir yaşama şansı var diyorlar. Biz çok kötü durumdayız. Suçlu serbest bırakıldı. Biz bu suçlunun cezasını çekmesini istiyoruz. Evde 80 yaşında annesinin, 90 yaşında babasının haberi yok. Şu an bu çocuğun yaşama ümidi yok" dedi.

Nuran İbin, "Bir kargo poşetinde adres eksik yazılmış, iyi niyetinden dolayı müşteriyi aramış. Müşteriye, 'Adresiniz eksik size nasıl ulaşabilirim.' demiş. Müşteri de bulunduğu yere yanına 3 kişi alarak sırf darp ve öldürme niyetiyle diyorum çünkü ölüm savaşı veriyor, bu insanı gidip yumruklamış. Aradan bir süre geçtikten sonra bu insanı hastaneye götürmüş. Kendisi suçludur. Mehmet Ali İbin'in beyin kanaması geçirmesine ölümle savaş vermesine sebep olmuştur. Biz dönüşümlü olarak 4 gündür hastanedeyiz. Tayfun denen kişi tekrar içeriye alınsın." diye konuştu.

"TELEFONUM SUSMUYOR, EN ÇOK SABİT MÜŞTERİLERİ ARIYOR"
Mehmet Ali İbin'in kardeşi Murat İbin ise, Ağabeyinin pandemi döneminde bir gün bile izin yapmadığını söyleyerek, "Hep koştu, korkuyorduk 'Ağabey dikkat et kendine' diyorduk. 'Korkmayın, benim sabit müşterilerim de var, hepsini geziyorum. Hiçbirini aksatmıyorum. Hepsinin paketlerini teslim ediyorum.' derdi. Bugün telefonum susmuyor, en çok sabit müşterileri arıyor. 'Mehmet Ali nerede, ne oldu, ne yapabiliriz.' diyorlar. Maalesef yargımız bu kişiyi serbest bırakmış. Neymiş, kendi arabasıyla hemen hastaneye götürmüş. Çünkü adam düştü, bayıldı, öldü, panikledi. Ve bundan dolayı serbest bırakılmış. Denetimli serbestlikte şu an geziyor ve biz buradayız. Hocalarımızın dediği tek şey, milyonda bir ihtimal var yaşama şansı yok diyorlar. Perişanız ve bir an önce cezasının verilmesini istiyoruz." dedi. (DHA)

 
Sürücülere müjde: Bu kez indirim var!
 
Yalbuzdağ: Nano maskeler yasaklanmalı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de kapkaç dehşeti: Takip edip 25 bin TL'sini çaldılar!
İzmir'de akraba olan kapkaççı 3 kişi, bankadan 25 bin TL çeken R.E.'yi ...
İzmir'de kovalamaca... Ehliyet yok, alkol var!
İzmir'in Konak ilçesinde sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobil, ...
İzmir'de kanlı tartışma... Babadan oğula tek kurşun!
İzmir'in Buca ilçesinde babası tarafından silahla vurulan kişi ağır yaralandı.
 
İzmir'de kokoreççiye sahte içki baskını!
İzmir'in Bornova ilçesinde, bir kokoreççi dükkanına yapılan baskında, ...
Trump ve Biden arasında ikinci düello
ABD'de başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ı ...
Şehidin evine çirkin saldırı: Bayrağı yırttı!
İstanbul Sultangazi’de korkunç bir saldırı meydana geldi. İlçede, şehit ...
 
İzmir'de kanlı kavga... Cadde ortasında cinayet!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya ...
Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı
Adana'nın Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni tip koronavirüs ...
Kaymakam açıkladı: Tire’de rekor vaka!
Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva