HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Eylül 2020 Perşembe - 09:23

Karabağlar Gençlik Merkezi yola çıkıyor

Karabağlar Belediyesi’nin, ilçenin önemli bir eksiğini gidermek ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla projelendirdiği Gençlik Merkezi’nin ihalesi 28 Eylül’de yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaşama geçirilecek tesis, alanında Karabağlar’ın en büyüğü olacak. Başta amatör futbol kulüpleri olmak üzere sporun farklı dalıyla uğraşanlar, modern tasarımı ve altyapısıyla dikkat çeken Karabağlar Gençlik Merkezi’nden yararlanma olanağı bulacak.

Karabağlar Gençlik Merkezi yola çıkıyor

Karabağlar Belediyesi’nin, 28 Eylül’deki ihalenin hemen ardından yapımına başlamayı planladığı Gençlik Merkezi, sadece ilçeye değil İzmir’e de yeni bir soluk getirecek. 32 dönüm alan üzerine kurulacak merkezde, resmi karşılaşmaların yapılabileceği 3 bin seyirci kapasiteli stat, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk eğitim havuzu, spor salonları, açık spor alanları, tenis kortları, amatör kulüp odaları yer alacak. Judodan basketbola, voleyboldan güreşe kadar birçok branşa hizmet verecek tesis, engelli vatandaşlarımızın erişimine de uygun olacak. Uzundere Rekreasyon Alanı’nın yanı başında yaşama geçirilecek tesisin 2 yılda tamamlanması hedefleniyor

İZMİR İÇİN DE ÖNEMLİ!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ihalede sorun olmaması durumunda tesisin yapımına hemen başlayacaklarını vurgulayarak, “Bu proje sadece Karabağlar için değil kentimiz için de çok önemli. Altyapısı, konumu ve olanaklarıyla İzmir'deki sayılı tesislerden biri olacak” dedi.

Karabağlar’da spora özel önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “Yaşama geçireceğimiz Karabağlar Gençlik Merkezi’yle, bu alanda önemli bir eksikliği gidereceğiz. Özellikle amatör spor kulüplerimiz, çeşitli branşlara ev sahipliği yapacak bu merkezden olabildiğince yararlanacak. Bu merkez, Karabağlar’da spor yapmak isteyen hemen herkese açık olacak” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin mütevazı bütçesine rağmen sporu ve sporcuları desteklemeyi sürdüreceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Zaman zaman yaptığımız küçük yardımlar, onların ayakta kalmasını sağlıyor. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Çünkü biliyoruz ki, gençlerimizi uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolu, spordan, kültür sanattan geçiyor. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak bu tür tesisleri, ilçenin her tarafında yaşama geçirmeye çalışıyoruz. Karabağlar Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasıyla, bu yönde çok önemli bir boşluk doldurulmuş olacak” diye konuştu.

 
AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel'e ‘basına saldırı’ yanıtı: Acizlik içindeler!
 
Çok sayıda işyeri kapandı… İzmir’de gelinlik sektörü dip yaptı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 3 Eylül 2020 Perşembe 11:11

Ben uzundere Toki konutlarında oturuyorum. TOKİ ve belediye arasında yapılan protokol gereği inşa edilen konutlar haricinde 1 cami, 1 avm, 1 pazaryeri, 1 spor salonu, ilkokul, ortaokul ve lise yapımını kendi aralarında bölüşmüşler. Büyükşehir buraya spor salonu yaptı ama buradaki gençler buraya sokulmuyor, karabağlar belediyesi halı saha yaptı ama yine kimseyi içeri almıyorlar. spor salonun yanında gençlik merkezi diye biryer var. 10 yıldır burada oturuyorum içini dahi görmedim. yine karabağlar belediyesi kapalı pazar yeri yaptı ve tüm uyarılara rağmen olabilecek en uzak ve kötü yere yaptı. spor bakanlığı burdaki gençler için bir basketbol sahası yapmak için belediyeden yer istedi -ki bolca var- ama alamadı. siz yapın dediler yapmadılar. bu vesileyle bir öğrendik ki üst kısımları komple eski başkan sıtkı kürüm parsel parsel satın almış. yani özetle diyeceğim şu ki, büyükşehir ve ilçe belediyesi ne diyorsa tam tersini düşünmek lazım. ben daha belediyede gençleri düşünen, sporu ve sporcuyu düşünen, bölge halkını dinleyen, yapılmak istenene engel olunmayan bir proje görmedim.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'ta kentsel dönüşüm maratonu başladı
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 300 hektarlık bir alanı ve 14 mahalleyi ...
Buca'da kaçak et operasyonu
Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Buca İlçe Tarım ve Orman ...
Başkan Karakayalı zabıta haftasını kutladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Zabıta Müdürlüğü personeli ...
 
Bergama'da 4 beldeye yeni imar planı!
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Göçbeyli, Ayaskent, Bölcek ve Yenikent ...
Kent A.Ş. personellerine 'Şarap Tadım Eğitimi'
Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. “Şarap Eğitimi” düzenlendi. Gondol ...
Ödemiş'te belediyeden aşure ikramı
Ödemiş Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.
 
Güzelbahçe’de hobi bahçeleri operasyonu: Havuzlu villa bile yapmışlar!
Hobi bahçelerine karşı olmadıklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı ...
Çiğli’de muhtarlar zirvesi
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğlili muhtarlarla bir araya geldiği ...
Başkan Arda çok övünmüştü: O şirket işi bıraktı
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın “devrim” olarak nitelendirdiği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva