HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Ocak 2018 Çarşamba - 16:05

Karabağlar Belediyesi'nden Ahmet Çelik’e vefa

Görev başındayken geçirdiği kaza sonucu şehit düşen Karabağlar Belediyesi çalışanı Ahmet Çelik’in adı Eserkent’te yapılan parka verildi. Duygusal anların yaşandığı açılışta konuşan Başkan Selvitopu, Ahmet Çelik’in her zaman sevilen bir emekçi olduğunu belirtti.

Karabağlar Belediyesi nden Ahmet Çelik’e vefa

Karabağlar Eserkent eski pazaryerine yapılan “Eserkent Ahmet Çelik Parkı” açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ahmet Çelik’in ailesi ve yakınları, muhtarlar, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Belediye-İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, DİSK Genel- İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, CHP Karabağlar ilçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile Çelik’in çalışma arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN SELVİTOPU'NA PLAKET
Parkın açılışında ilk konuşmayı yapan Selvili Mahallesi Muhtarı Sabri Taşdemir, Ahmet Çelik’in adını her zaman bu parkta gururla anacaklarını belirterek,  bu parkın yapılmasında emeği olan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Taşdemir konuşmasının ardından hizmetlerinden dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür plaketi sundu.

BAŞKAN SELVİTOPU HEP YANIMIZDA OLDU
Belediye iş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ise yaptığı konuşmada, yıllardır belediyeye hizmet eden Ahmet Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kazanın olduğu andan itibaren bir an olsun yanımızdan ayrılmayan ve emeğe, emekçiye bakış açısını şu parka Ahmet Çelik adını vererek yaşattığı için sendikam adına Başkan Selvitopu’na teşekkür ediyorum. Bu parka Ahmet Çelik’in arkadaşları da gözü gibi bakacak,  bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ
Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Başkan Selvitopu ise,  “Keşke kendisi yaşasaydı,  burada aramızda olsaydı.  En azından uzun yıllar emek verdiği Karabağlar'da adının yaşaması bir derece olsun hepimizi teselli eden bir durum. Burası Ahmet Çelik adına ve onun duruşuna yakışır bir park oldu. Burada hep hatırlanacak. Hiçbir zaman unutmadık. Unutmayacağız. Ailesinin acısını da bizim acımızdır” dedi.

ALINTERİ VE EMEĞİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Karabağlar'ı gerçekçi,  ayakları yere basan, uzun vadeli ve geleceği öngören projelerle ayağa kaldırılacağına inandıklarını belirten Selvitopu “Bunu yapmaya devam edeceğiz. Umuyorum Karabağlar’ın ve Eserkent’in çevresi çok değişecek Bunu emekçi kardeşlerimizle, memurlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meclis üyelerimizle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Karabağlar insanlarına layık olmaya çalışacağız. İşte buna layık olan arkadaşlarımızdan biri Ahmet Çelik kardeşimizdi. Ben diğer emekçi kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Şunu bir kez daha söyleyim, her zaman alın teri ve emeğin yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Bizim karşı olduğumuz alın teri dökmeyenlerdir. Sonuna kadar emek veren,  çalışan ve risk altına giren tüm emekçi kardeşlerimizin yanında olacağız ve birbirimize sahip çıkacağız” dedi.

ESERKENT'E ÇOK YAKIŞTI
Konuşmaların ardından Eserkent Ahmet Çelik Parkı, Başkan Selvitopu, Ahmet Çelik'in ailesi ve diğer katılımcıların birlikte kurdeleyi kesmesiyle açıldı. Toplam 3 bin 440 metrekare alanı kapsayan Ahmet Çelik Parkı’nda basketbol sahası, yürüyüş ve oturma alanları, spor aletleri ile çocuk oyun alanı bulunacak.

 
'Firar halayı' ders oldu! Bu kez...
 
İzmir'de doktora böyle saldırmış... Tekmeci avukat!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da sihirli dokunuş: Yepyeni oldu
Bornova Belediyesi, Rafet Paşa Mahallesi 5054/1, 5070/1 ve 5058/2 sokakların ...
Vatandaşın kafası karışık: İZBAN'da '90 dakika' ne olacak?
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar gereği İZBAN’da 15 Şubat’ta ...
İZBAN krizindeki özür polemiğine ev sahibinden son nokta: Dilenecekse Binali Bey’den…
Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, İZBAN krizi ve özür tartışması için, “Aziz ...
 
Konak'ta 'ışık' saçan kampanya... Bir kitapla bin yaşa!
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye’nin ilk görme özürlüler kitaplığı ...
Bornova'da çevre bilinci için buluşma
Yeşil Düşünce Derneği ve Bornova Belediyesi’nin ortak yürüttüğü “Yereli ...
İzmir'in yeni çekim merkezi: Kısa sürede 20 bin kişi!
Buca Belediyesi’nin eşsiz ve el değmemiş doğası ile İzmir’in incisi Buca ...
 
Büyükşehir'den karne hediyesi... Çocuklar için birbirinden güzel programlar
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için bol ...
Çiğli Belediyesi çevreci resimleri ödüllendirdi
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre” konulu ödüllü resim yarışmasında ...
Büyükşehir'den tarihi dokunuş: Bir eser daha kurtuluyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16. yüzyıldan kalan ve yıkılmak üzere olan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva