HABERLER>EKONOMİ
27 Mayıs 2014 Salı - 17:45

KALDER İzmir ‘Mükemmel Hatalar’ı tartışacak

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi'nin düzenleyeceği 15'inci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS), Ege Bölgesi’nin sanayi, hizmet, kamu sektörü yöneticilerini, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirecek.

KALDER İzmir  ‘Mükemmel Hatalar’ı tartışacak

İZMİR  -“Mükemmel Hatalar” ana teması ile 03 - 05 Haziran tarihleri arasında Hilton Oteli'nde gerçekleştirecek sempozyumda, katılımcılar mükemmelliğin temel kavramları ile ilgili konularda bilgi ve deneyim kazanırken; günümüz dünyasının sorunlarıyla ilgili görüşleri de tartışma olanağı bulacak.
 
Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'na, aralarında Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Bşk Yrd. Ender Yorgancılar, Editör - Sunucu Defne Sarısoy, Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk, Gazeteci - Yazar Yaprak Özer, Yazar Aret Vartanyan, Yazar Nermin Bezmen ve ESBAŞ CEO'su Dr. Faruk Güler, Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk, Sofra Restaurant Kurucusu Hüseyin Özer, Sanatçı, 21.yüzyıl Yaşama Dönemi Çevre Komisyonu Bşk, Uzman Ekolog Ediz Hun, Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok, Opel Türkiye Filo Ticari Araçlar ve Kullanılmış Araç Satış Md. Ateş Ayberk’in de yer aldığı uzman isimler konuk konuşmacı olarak katılacak.
 
Sempozyum katılımcıları, 8 oturum ve 3 ana oturum olmak üzere toplam 11 oturumda konusunda uzman 34 konuşmacı ile iki gün boyunca fikir ve tecrübe paylaşımı fırsatı yakalayacak.
 
KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, bu yıl 15'incisini düzenledikleri sempozyumun bir kalite geleneği haline geldiğine dikkat çekerek, “Toplumda varolan kalite algısının güçlendirilmesi ve toplam kalite yaklaşımımın hayatın tüm alanlarına yayılabilmesi için gerçekleştirilen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nu, bu yıl da titiz bir çalışmayla ve dolu dolu bir içerikle hazırladık. İzmir'den tüm Türkiye'ye yayılacak bir kalite mesajı vereceğiz” diye konuştu.
 
EGE BÖLGESİ KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK
Yaklaşık bin kişinin katılması beklenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında Ege Bölgesi Kalite Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri de 5 Haziran’da sahiplerini bulacak.
 
2014 yılı Ege Bölgesi Kalite Ödülü’ne bu yıl DYO Boya Fabrikaları ve Ege Bölgesi Sanayi Odası başvururken Yılın Başarılı Ekibi Ödülü’nde ise İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tat Konserve Sek Süt İşletmesi, Hugo Boss, AKG Gazbeton, ECA Matel Hammadde ve Vestel Ticaret olmak üzere toplam 6 ekip yarışacak.
 
11 GÜNDEM ÇALIŞTAYI
3 gün sürecek sempozyumun ilk gününde, “Maki Gami ve Kaizen yaklaşımıyla süreçlerin iyileştirilmesi”, “Yaratıcı Düşüncenin neresindeyiz?”, “Etkin problem çözebilme ve karar verme becerileri”, “Proaktif kriz yönetimi ve yeni dünyadan risk değerlemeleri”, “Zor durumların yönetiminde 10 harika karakter”, “Deney tasarımı ile optimum problem çözme”, “Stratejik planların bireysel hedeflere indirgenmesi ve çalışanların performansının değerlendirilmesi”, “Performans yönetimi”, “Zekanın duygusu var mı?”, “Duygusal zeka üzerine masallar”, “Yöneticiler için bilişsel zihinsel becerilerin önemi ve geliştirme teknikleri” ve “Hayatla iletişim” başlıklarının ele alınacağı 11 çalıştay da düzenlenecek.
 
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'i bırakıp 30 milyon yatırımla Manisa'ya kaçtı!
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren HMS Makine ...
İzmir köylerinden 50 kadın patron çıkacak
İzmir'deki kırsalda yaşayan 50 kadın girişimci, eğitimlerini tamamlayarak ...
Türkiye'de satılan her üç evden biri ipotekli!
Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, ülkede ...
 
Erdoğan’ın merkez eleştirisi lirayı düşürdü!
Sınırlı faiz indirimi sonrasında gerileyen dolar, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, ...
Kredi devinden Türkiye’ye faiz indirimi uyarısı
Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un Başanalisti Frank Gill, ...
Tesco Kipa’nın satışında flaş karar
İngiliz perakende devi Tesco, Kipa'yı satmaktan vazgeçti.
 
Flaş! Aliağa'daki ruhsat savaşında zafer Petkim'in
Aliağa'daki Petkim Yarımadası'nda 5 yıldır süren jeotermal ruhsat kavgasında ...
Üç bakanlıktan tüm çalışanlara taşeron şoku!
Ekonomi yönetiminin hazırladığı yasa taslağı kabul edilirse, Türkiye'de ...
EBSO’da Soma isyanı: Zambiya kadar olamadık!
Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva