HABERLER>SPOR
30 Kasım 2020 Pazartesi - 09:30

Kahraman polisin futbolcu oğlu!

Altay'ın U 15 takımının kaptanı Burak Tolunay Sekin, kahraman şehit polisimiz Fethi Sekin'in oğlu olmasından öte, futboluyla da herkesin ilgisini çekiyor. Her geçen gün, yeteneğinin üstüne bir şeyler koyuyor, adından daha çok söz ettiriyor. Anne Rabia Sekin, "Babası da Tolunay'ın iyi bir futbolcu olmasını isterdi. Ben de bu yolda oğlumu destekliyorum" dedi. Başkan Ekmekçioğlu ve Antrenörü Alpay da Burak Tolunay için övgü dolu sözler sarf etti.

Kahraman polisin futbolcu oğlu!

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - 5 Ocak 2017... O kara günü unutmak mümkün mü? İzmir Adliyesi'nde görev yaparken, bombalı saldırıya hazırlanan teröristleri, canı pahasına durdurdu Fethi Sekin... İki gün sonra, oğlu Burak Tolunay'ın doğum gününü kutlayacaktı. Şehit polisimiz, kahramanımız Fethi Sekin'in İzmirlilere emaneti oğlu Burak Tolunay Sekin, bugün Altay'da top koşturuyor. Pandemi nedeniyle antrenmanlar, maçlar azalsa da, her geçen yıl yeteneklerini geliştiren Burak Tolunay, bugün U 15 takımının kaptanı...

ADINI, ESKİ FUTBOLCU TOLUNAY KAFKAS'TAN ALMIŞ
Geçen yıl U14 Milli Takımı seçmelerine çağrılan kahraman polisimizin oğlu Burak Tolunay, 1.77 boyunda, 72 kilo ağırlığında, fizik gücü yaşıtlarına göre çok güçlü bir forvet oyuncusu... Anne Rabia Sekin, oğlunun futbola düşkünlüğünü anlatırken, "Çok istekli, çok çalışıyor. Hocaları, iyi futbolcu olacak diyor, ben de mutlu oluyorum" diyor ve duygularını şu sözlerle dile getiriyor:

"Burak Tolunay, adını, eski futbolcu ve teknik adamlardan Tolunay Kafkas'tan alıyor. Babası, hayrandı Tolunay Kafkas'a... Burak adının yanına Tolunay adını ekleyecek kadar çok seviyordu onu. Fethi, Burak Tolunay'ın iyi futbolcu olmasını çok isterdi. Eğer oğlum iyi futbolcu olursa, eşimizin arzusunu da yerine getirmiş olacak. Ben de bir anne olarak oğlumun bu yöndeki çabalarını destekliyorum. Her zaman arkasında duracağım."

BURAK TOLUNAY, ALTAY'LA ANILAN BİR FUTBOLCU OLACAK
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da Burak Tolunay Sekin'in en büyük hayranlarından biri... Başkan Ekmekçioğlu, genç yetenek için bakın neler söylüyor

"Çok efendi, çalışkan, önü açık bir futbolcu evladımız. Onu çok seviyoruz. Geleceğin yıldız futbolcuları arasında onu görürsek, hiç kimse şaşırmasın. Kendini sürekli geliştiriyor. Takım kaptanımız Burak Tolunay'ı izleyen herkes hayran kalıyor. Lisansı bizde. Burak Tolunay'ın, Altay'la anılmasını çok istiyorum. Bu yüzden profesyonel olduğunda, inşallah o günleri görürüz, Burak Tolunay'ı kimselere vermem”

ALPAY: ONUN FUTBOLDAKİ HIRSINA, EFENDİLİĞİNE HAYRANIM
Burak Tolunay'ın antrenörü Serhat Alpay ise, genç öğrencisinin çalışkanlığına, kazanma, gol atma hırsına, efendiliğine hayran.. Alpay, "Futbolu çok seviyor ve kendini daha da geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Disiplinli bir hayatı var. Kaleye sırtı dönük çok güzel işler yapan bir forvet oyuncusu... Futbolsuz hayat, onun için mümkün değil. Gol attığında dünyalar onun olur, kaçırdığında çok üzülür. Pandemi nedeniyle bir süre antrenman yapamadık ama o kendini her zaman göreve hazır tutmaya özen gösterir. Burak Tolunay, geçen sene U-14 takımında 20 maç oynadı, 7 gol attı, 4 asist yaptı." ifadelerini kullandı.

 
İzmir’in Balkan camiası yasta… Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
 
Video sonrası Menderes Belediyesi harekete geçti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sevgin Güşlü 6 Aralık 2020 Pazar 12:51

Yolun açık olsun yiğidim rahmetli babanın arzularını ve şuanda sana destek olan annenizinde beklentilerini fazlasıyla yerine getireceğinizden hiç şüphem yok ülkemizin senin gibi taze kanlara ihtiyacı var tekrar yolun açık olsun BODRUM dan sevgiler selamlar allaha emanet olun

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şampiyonlar yurda döndü!
Ukrayna'da düzenlenen Avrupa Ritmik Cimnastik Şampiyonası'nda şampiyon ...
'Bu akşamın tek doğrusu Sergen Yalçın ve Beşiktaş'
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği derbiyi ...
Yılmaz Vural için kritik 48 saat!
Teknik direktör Bülent Uygun, meslektaşı Yılmaz Vural'ın durumunun stabil ...
 
Eurobasket yolunda Milli Takım'dan ilk galibiyet
A Milli Takım, EuroBasket 2022 Elemeleri'ndeki ilk galibiyetini elde etti. ...
Formula 1'de korkunç kaza: Araç ikiye bölündü
Formula 1 Bahreyn Grand Prix'sinde Frazsız pilot Romain Grosjean büyük ...
Altınordu Eskişehir'den 3 puanla döndü
TFF 1. Lig'in 11. haftasında Altınordu deplasmanda Eskişehirspor'u 2-0 ...
 
Eksik Göztepe seri peşinde!
Süper Lig'de 6 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Ankaragücü'nü 3-1 ...
Karşıyaka oynamadan karlı çıktı!
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta zirve yarışı veren Karşıyaka, bay ...
Altay pes etmiyor!
TFF 1'inci Lig'de üst sıraları hedefleyen Altay, son 2 maçında geriye ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva