HABERLER>EKONOMİ
10 Eylül 2020 Perşembe - 10:02

Kadınlar için özel projeler üretilecek

Torbalı Ticaret Odası ile İZKİAD bir araya geldi. Düzenlenen ortak toplantıda ilçede ortak projeler yapılmasına karar verildi. Projeleri ile ön plana çıkan İZİKAD Başkanı Sezgin “İzmir ekonomisin parlayan yıldızı TTO ile ortak projelere imza atmak bizi heyecanlandırmaktadır” dedi.

Kadınlar için özel projeler üretilecek

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD)Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri, Torbalı Ticaret Odasını ziyaret edip ortak toplantı gerçekleştirdiler. İZİKAD ve Torbalı Ticaret Odası işbirliği ile kadınlar için üretilecek ortak projelerde birlikte çalışma kararı alındı. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülesin Atalay ve Meclis Üyesi Demet Aslan hazır bulundu.T

orbalı ekonomisinin İzmir’de yükselen bir yıldız olduğunu dile getiren İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin “İzmir İş Kadınları Derneği olarak misyonumuz; çağdaş, cesaretli, yenilikçi, özgüvenli, girişimci ruha sahip, sosyal ve ekonomik anlamda üreten ve üretmek isteyen iş kadınlarını desteklemek ve yenilerini iş dünyasına kazandırabilmektir. Derneğimiz bu misyonu gerçekleştirme anlamında gücünü, kendi alanında uzman ve başarılı üyelerinin profesyonel yaklaşımlarından ve girişimci ruhundan almaktadır. Bu misyon ile gerçekleştirdiğimiz projelerde destek yerine partner aradık. İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi ile projelerimizde partnerlik protokolleri yaptık. Torbalı ekonomisini yakından takip ediyoruz. Pandemi sürecinde dahi daha çok çalışmasını bilen Torbalı’nın yakalamış olduğu bu yükselen grafiği değerlendirmek adına Torbalı Ticaret Odası ile ortak projeler üretmek için işbirliği protokolü imzalamak istiyoruz.” dedi.

ORTAK PROJELERE HAZIRIZ
İZİKAD’ın ziyaretlerinden ötürü mutluluğunu ifade eden Torbalı Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülesin Atalay “Torbalı Kadın Girişimciler Kurulu, Torbalılı İş Kadınlarını temsilde önemli bir misyon üstleniyor. Kadın girişimcilerimizin çalışmalarının sürdürülebilir hale gelmesi için hep birlikte kadının üretkenliğini ve sanayiye katkısını arttırmak adına güzel işlere imza atmak istiyoruz.Pandemi sürecinde faaliyetlerimizi minimum seviyeye düşürmüş olsak da önümüzdeki sene Başkanımız Abdulvahap Olgun’un destekleriyle daha aktif bir şekilde Torbalı Kadın Girişimcilerimizi faaliyete geçireceğiz.” dedi. İZİKAD’ı ağırlamaktan hoşnut olduğunu dile getiren Başkan Olgun “Biz İş kadınlarımızın ekonomik hayatta tek başlarına ayakta durabilmelerini hep destekledik. Bu sebep ile Torbalı Kadın Girişimciler Kurulumuzda girişimci ruha sahip olan bireylere daha çok yer verdik. İZİKAD ile birlikte ortak projelerde işbirliği geliştirmeye hazırız.Biz her zaman çalışanın yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi. Toplantı sonrasında Başkan Olgun oda hizmet binasını İZİKAD yöneticilerine gezdirerek karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

 
Başkan Kayalar kaldırım çalışmalarını inceledi
 
Kritik işsizlik rakamları açıklandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Marketten ‘bebek maması’ çalacak hale nasıl düştük?
Mehmet KARABEL yazdı... Marketten ‘bebek maması’ çalacak hale nasıl düştük?
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan 9 Eylül mesajı
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar “Mustafa Kemal Atatürk ve ...
Doğum iznindeki annenin AGİ’sini baba alacak
Doğum nedeniyle ücretsiz izne ayrılan eş asgari geçim indiriminden faydalanabilecek. ...
 
İzmir’deki asansör fuarına koronavirüs engeli!
15-17 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan 12’nci Uluslararası ...
İzmir'de işletmeciler isyanda... Düğünlere izin verilsin!
İzmir Toplantı ve Düğün Salonları İşletmecileri Derneği Başkanı Vahyettin ...
Dolar haftaya yeni rekorla başladı
Serbest piyasada dolar haftaya 7,4520 liradan, avro ise 8,8120 liradan ...
 
Binlerce çalışan kadına 'finansal okuryazarlık' eğitimi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, online düzenlenen "finansal ...
Eylül ayı burs ve kredi ödemeleri başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin eylül ayı ...
Kredilerde taksit sayısı 60 aydan 36 aya indirildi!
BDDK tüketici kredilerinde vadeyi 60 aydan 36 aya indirdi.
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva