HABERLER>EKONOMİ
12 Ağustos 2013 Pazartesi - 10:30

Kadın dayanışması Casaoliva'yı yarattı

Üniversite eğitimlerini tamamladıktan sonra turizm sektörüne adım atan Kateryna Dönmez ve Selin Seyrek, Alaçatı'da bu yıl işletmeye açtıkları Casaoliva Otel ile butik hizmet anlayışını misafirlerine sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda yenge ve yeğen olan Dönmez ve Seyrek, 'Zeytin Evi' anlamına gelen Otel'lerinde Ege ve Ukrayna mutfağının farklı lezzetlerini ziyaretçilerine tattırıyor.

Kadın dayanışması Casaoliva yı yarattı

EGEDESONSÖZ - Turizm Sektörü'nde butik yatırımlara olan ilgi her geçen gün artarken; iki kadın girişimci Kateryna Dönmez ve Selin Seyrek, Alaçatı'da bu yıl işletmeye açtıkları Casaoliva Otel ile butik hizmet anlayışını misafirlerine sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda yenge ve yeğen olan Dönmez ve Seyrek, 'Zeytin Evi' anlamına gelen Otel'lerinde Ege ve Ukrayna mutfağının farklı lezzetlerini ziyaretçilerine tattırıyor. Casaoliva Otel'in Alaçatı merkeze yürüyüş mesafesinde olduğunu ifade eden Casaoliva Otel İşletmecisi Kateryna Dönmez, renkli Alaçatı yaşam ve hareketli gece yaşantısına çok yakın olduklarını aynı zamanda da misfarlerine sakin ve huzurlu tatil imkanı sunduklarını söyledi. Ailelerine ait olan otellerinde iyi hizmet sunabilmek için yeğeni Selin Seyrek ile birlikte 1 yıl turizm eğitimi aldıklarını, kadın duyarlılığı ve titizliğini işlerine taşıdıklarını dile getiren Dönmez, " Alaçatı'da en geniş bahçeye sahip 20 odalı butik bir oteliz. Dünyaca ünlü sörf merkezine sadece 2 kilometre uzaklıktayız. Misafirlerimize havaalanından transfer imkanı da sunuyoruz. Misafirlerimizi, Asırlık zeytin ağaçları, havuz ve barımızın bulunduğu bahçemizde keyifli saatler geçirmeye davet ediyoruz" dedi.  
 

AİLE ORTAMI SUNUYORUZ
Casaoliva Otel'in diğer işletmecisi Selin Seyrek ise misafirlerine Ege ve Ukrayna'nın güzel lezzetlerini sunduklarını vurguladı. Serpme kahvaltıları ile iddialı olduklarını, Çeşme ve Alaçatı gecelerini doyasıya yaşayan misafirleri için kahvaltının 13.00'a kadar sürdüğünü anlatan Seyrek, "Kahvaltılarımızda Ege yöresine ait börekler ve köy reçelleri ile Ukrayna mutfağına özel tatlar yer alıyor. Ev yapımı meyveli yoğurdumuz büyük ilgi görüyor. Otelimiz oda kahvaltı olmasına rağmen akşamüstü 17.00'da çay partisi yapıyoruz. Burada da misafirlerimize Ege ve Ukrayna'ya özgü tatlılar ikram ediyoruz. Misafirlerimiz genellikle tariflerimizi istiyor, biz de onlardan tarifler alıyoruz. Tarif alışverişi çok keyifli oluyor. Otelimizde çok huzurlu bir aile ortamı var. Misafirlerimiz sessiz bir ortamda, kuş sesleri ile uyanırken, lezzetli bir kahvaltıdan sonra dilerlerse havuz başında, dilerlerce Çeşme ve Alaçatı'nın birbirinden eşsiz plajlarında güzel bir tatil yapıyorlar. Akşamları da yine gece hayatına katılarak gönüllerince eğlenebiliyorlar" diye konuştu. 

ASIRLIK AĞAÇLAR BULUNUYOR
Bahçesinde asırlık zeytin ağaçları olan Casaoliva Otel, iki taş binadan oluşuyor. Geniş bir bahçe, havuz ve bir bara sahip olan otel, sabahları 13.00'e kadar serpme kahvaltı menüsü ile de misafirlerine hizmet sunuyor. Gevrek, boyoz, kumru, pişi ve yöresel otlar, zeytinyağlılara ağırlık verdikleri menülerini özellikle İstanbullu misafirlerinden büyük ilgi gördüğünü ifade eden Seyrek, "Her türlü konfora sahip olan Casaoliva'da klimadan rahatsız olabilecek misafirler içinde her odada doğal havalandırma sağlayan bir tavan pervanesi bulunuyor. Balkonlu, cumbalı odaları ve teraslı suitleri bulunan otel, misafirlerine alaçatı nostaljisini,ev sıcaklığını ve konforunu bir arada yaşatmayı istiyoruz" ifadesinde bulundu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altın sürpriz yaptı: 10 günün zirvesinde
ABD'den gelen zayıf ekonomik veriler spot altının değer kazanmasına neden oldu.
Sanayi üretiminde Haziran sevinci
Sanayi üretimi, Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,2 oranında arttı.
İZMİR AUTOSHOW 2013 kapalı gişe
Ege Otomotiv Derneği, (EGOD) Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve ...
 
Alkollü içki şişelerinde yeni dönem: 'dost' uyarısı
İçki ambalajları üzerine konulacak uyarı mesajları belirlendi. İçki ambalajları ...
Avrupa'da 5500 banka şubesine kilit!
Avrupa Birliği'ne üye ülkelerin genelinde 2012 yılında toplam 5 bin 500 ...
Aslan’dan İzmir’e başkan profili: Vizyoner…
Adı Büyükşehir Belediye başkan adaylığıyla anılan Ege-Koop Genel Başkanı ...
 
Sigaradan sonra alkole de ambalaj ayarı
Alkollü içki ambalajları üzerine konulacak uyarı mesajlarını belirlendi. ...
Fuar otomotiv sektörünün buluşma noktası olacak
Bu yıl 82'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ...
‘Gizli’ TOMA: İhaleyi alan Katmerci sistemde yok!
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TOMA’lar için 16 Mayıs’ta düzenlenen yaklaşık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva