HABERLER>SPOR
9 Ekim 2016 Pazar - 12:22

İZVAK’tan Başkan Kocaoğlu’na stat tepkisi!

Vakıf resmi hesabından yaptığı açıklamada Başkan Kocaoğlu’nun “Çekecek dava yok, varsa çekeriz” sözlerine tepki gösterdi. Vakfın bu açıklamadan önce 3 AK Parti İzmir Milletvekiline teşekkür mesajı yayınlaması da dikkat çekti.

İZVAK’tan Başkan Kocaoğlu’na stat tepkisi!

EGEDESONSÖZ – İzmir’deki stat krizi Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na AK Parti cephesinden yapılan ‘davayı geri çek’ çağrısıyla gündeme dönüş yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu çağrıya art arda yaptığı açıklamalarla ‘çekebileceğimiz dava yok’ mesajıyla yanıt verdi.

Dava tartışması sürerken topa İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı da girdi. Başkanlığını Ali Erten’in yaptığı vakıf önce AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya, Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli’ye “İlk hedef statlarımız… Göztepe, Karşıyaka, Alsancak…Üç büyük tarih alanı... Emek verenlere teşekkürler...” mesajını gönderdi.

Vakıf’ın resmi Twitter hesabından gönderdiği mesajın ardından Başkan Kocaoğlu’nu hedef aldı. İZVAK’tan yapılan açıklamada, “Yeni Alsancak ve Göztepe statlarını da nasıl engellerim diye şimdiden eksik, kusur arayanlar… Bir tek kez taraftar olmayı denediniz mi? Dava dilekçeleri ortada dolaşırken "dava açmadım" demek hiç birşeye hizmet etmez, sadece zaman kaybettirir, kulüplerimize kan kaybettirir. Spor, sportif rekabet sürerken aynı anda uzlaşabilmeyi, dost olabilmeyi gerektirir. Dürüstlük, incelik, naiflik gerektirir. Olimpiyat ruhu budur” ifadelerine yer verildi.

 
Pınar Karşıyaka 5 yıl sonra ilk kez...
 
Kudüs'te silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Burhan 10 Ekim 2016 Pazartesi 11:26

Bu stadları buralara yapmak KENTİN BAĞRINA 2 HANÇER SAPLAMAKTIR! Stadların Uygun Alanlara Çevre Düzenlemesiyle Birlikte Yapmak Gerekir; Örnekköy ve Menderes'teki Araziler Çok Uygundur!

Yorumu oyla      11      5  
10 Ekim 2016 Pazartesi 11:10

"Çiğli'ye yapmayın da nereye yaparsanız yapın!" Menemen olur mu? 😃☺😄 Karşıyaka tesisleri Çiğli'de oluyor da stat mı olmayacak ? Sebep ? Arazi Yalı'dan 2 kat büyük. İzban , tramvay dibinde. Çevre yolu dibinde. Karşıyaka' dan ulaşım da kolaydı. Stat semtinizde olacak, yürüyerek maça gidilecek deniyor. Yahu arkadaş herkes Yalı 'da mı oturuyor ? 😄😄😄

Yorumu oyla      11      5  
10 Ekim 2016 Pazartesi 09:21

ksk'nin stadını çiğli'ye yapmayında nereye yaparsanız yapın. Çiğli ancak Çiğli takımlarına ev sahipliği yapar

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 23:16

İZVAK yetkililerine ... Örnekköy için daha önce anlaşılmış sonra vazgeçilmişti. Neden?Burası için Aziz Kocaoğlu gelin yüzde 50 ortak yapalım dedi kabul görmedi; araziyi verin, ben yapayım sizin olsun dedi kabul görmedi; Çiğli'deki 35 dönüm araziye olsun ama Örnekköy'deki araziyi bana verin Çiğli yerine orası ESHOT Garajı olsun dendi ama cevap olarak "şark kurnazı" dendi. Sonuç olarak modern bir büyük stat yapmak için ufak olan Yalı'ya 4 tribünü dahi olmayan 15 binlik stadın ihalesi yapıldı ve temeli atıldı. Şimdi burada stat işine engel olan, stat yapmak için yapan kim? Göztepe için Atatürk Stadı yıkılıp milli takımında kullanabileceği bir stadı istese bakanlık yapabilir miydi? İnciraltı olabilir miydi? Uzundere tarafları için Aziz Kocaoğlu gelin hazineden arazi verin ya da uygun fiyatla satın yapayım sizin olsun dedi mi? Dedi. Ee? Suçlu kim oldu? Mahalle arasına butik statlara dava açan Azi Kocaoğlu oldu. İyide daha iyisini yapmak varken bu ısrar niye diyecektim ki Aziz Kocaoğlu tuzağa düştü ve statlara dava açıp taraftar ile karşı karşıya kaldı. Kardeşim 10 yıldır şehri meşgul ettiğiniz statların bedeli 54+54=108 milyon. 10 yıllık tantana 108 milyon için mi?

Yorumu oyla      11      5  
sezarın hakkı sezara 9 Ekim 2016 Pazar 19:45

diğer izmir klüplerini pek takmıyorum açıkçası ama Göztepe gibi taraftarı olan bir klübe ufak stad yapmanın mantıgını anlamıyorum ! Bugün GÖztepe Süperlig e çıksa ve konya bursa gibi izmirin yarı nüfusundaki şehirlere yapılan stadlara sahip olsa. GS,FB ve BJK ile taraftar konusunda çok rahat yarışır. İnsan oğlunu alıp maça gitmek istiyor ama gürsel aklese yapılan stad ufak olursa Zaten sadece o stadın kapasitesi kadar fanatik taraftar gidiyor!!! Biz genelde ailecek sakin izleyen insanlarız ve bize özenmli maçlarda 30bin kapasiteli stadyumda yer pek olmaz sanırım ? Bir kaç kere bu hatayı ATatürk stadında Kapalıda izlemekle yaptıkta neredeyse bizim oğlan kayboluyordu .

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 19:26

Zamanında KSK Divan Kurulu Başkanı Tahir Türetken, Örnekköy yerine, Yalı’ya butik stat talebini eleştirmişti. “Örnekköy’de 25 bin kişilik modern stat için camia yıllardır uğraşıyor. İhale aşamasına gelmişken nasıl böyle bir karar alınır?” diye sitemde bulunmuştu.

Yorumu oyla      11      5  
konak 9 Ekim 2016 Pazar 14:00

Sen,yllarca ataturk u yenileme alsancagi yik sora butik stad yap taraftari gaza getir sandikla gelmis baskana cephe al

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 13:46

Geçtiğimiz yıl başkanı olduğu Karşıyaka'ya 2 yıl transfer yasağı gelmiş. Ali Erten bu konuda ne diyormuş? Kulübü bu hale nasıl getirmiş ?

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 13:31

Yıl 2012 : "İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Örnekköy’de yapılacak yeni statla ilgili tüm işlemlerin bir ay içinde tamamlanacağını öğrendiğini ve bu stada karşılık, Alsancak Stadı’nın TOKİ’ye devredileceğini açıkladı." Başka söze gerek var mı ? İzmir süper bir tesis kazanacaktı ama yapılmadı. Yapılmak istenen nedir ? 15 binlik stat. Örnekköy Stadı sahilden 4,5-5 km, Mavişehir' den de 4-4,5 km uzaklıktaydı. 35 metrelik yol tam önünde olacak. O yol direkt Mavişehir' e , Anadolu ve Girne Bulvarı' na bağlanıyor.

Yorumu oyla      11      5  
9 Ekim 2016 Pazar 13:05

Göztepe'ye 15 bin kişilik stat yapılacaktı taraftar şantiye basıp istemedi. Bir kez taraftar olmayı denediniz mi denmiş de ! İstemeyen grup belli de isteyenlerin çoğu da mecburiyetten bu statları istiyorlar.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pınar Karşıyaka 5 yıl sonra ilk kez...
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Banvit'e yenilen İzmir ekibi, bundan ...
Arda Turan her şeyi anlattı: Konu prim değil!
"Milli Takım'daki konu prim falan değil" diyen Arda Turan, "Gel derlerse ...
Fatih Terim: Maçın favorisi İzlanda!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, deplasmanda karşılaşacağımız İzlanda ...
 
Kaf-Kaf’ta FIFA depremi: 2 yıl yasak geldi!
Geçen sezon TFF 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen Karşıyaka futbol takımına ...
Sporcularına kızıp 50 yaşında şampiyon oldu
Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme'ye benzetilen "sarı fırtına" ...
Milli Takım'ın müthiş geri dönüşü 3 puana yetmedi
A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda ...
 
Hipodromda korkunç kaza: Ünlü jokey yoğun bakımda
Ankara 75. Yıl Hipodrumu'ndaki yarışta atıyla beraber düşen ve beyin kanaması ...
Premier Lig tarihin en güzel golü Van Persie'nin
33 yaşındaki Robin van Persie'nin üç yıl önce Aston Villa'ya voleyle attığı ...
Göztepe'nin eski yıldızı bıçaklandı!
Fenerbahçe'nin eski milli futbolcularından ve bir dönem Göztepe forması ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva