HABERLER>EKONOMİ
10 Temmuz 2018 Salı - 10:37

İZTO’nun “Barış” masası vatandaşları bekliyor

İzmir Ticaret Odası (İZTO), ruhsatsız ve kaçak binalara karşı vatandaşla devletin barışmasını olarak nitelenen İmar Barışı için hizmet binasında “Danışma Masası” kurdu.

İZTO’nun “Barış” masası vatandaşları bekliyor

İzmir Ticaret Odası Çok Amaçlı Salonu’nda 13 Temmuz Cuma gününe kadar 13:00 – 16:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Masa, Oda üyesi olup olmadığına bakılmaksızın tüm vatandaşların sorularını yanıtlayıp, yapacağı işlemleri anlatacak. Danışma Masası’nın ilk günden yoğun ilgiyle karşılaşması üzerine Masa, daha geniş bir alana sahip Çok Amaçlı Salon’a taşındı. 
Gelen vatandaşlara internet üzerinden yapılacak işlemleri ve İmar Barışı’nın kapsamını anlatan Çevre Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürü Murat Çağıl, katılımcıların sorularını da yanıtladı. İZTO’da kurulan barış masasına ilginin çok büyük olduğunu söyleyen Çağıl, “Bugün yaklaşık 60 vatandaşımızın sorularını yanıtladık. Hatta zaman zaman yağmur gibi ardı ardına gelen sorularına yetişmekte zorlandık. Bizler bu yasadan herkesin yararlanması için elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız. Evinin, dükkanının, fabrikasının durumuyla ilgili bilgiye ihtiyaç duyan herkesi 13 Temmuz Cuma gününe kadar İZTO’ya bekliyoruz” dedi.

“İZTO ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”
Sorun yaşadıkları kendi binaları üzerinden Çağıl’a sorularını yönelten vatandaşlar ise uygulamadan son derece mutlu olduklarını söyledi. Böylesi önemli bir konuda İzmir Ticaret Odası’nın üzerine düşen görevi yaparak vatandaşları bilgilendirdiğini belirten vatandaşlar, “İZTO’nun hem ulaşım açısından rahat bir konumda bulunması, hem de serin ve ferah bir ortamda çayımızı yudumlarken sorularımızın yanıtlanması ve bizlere gösterilen yakın ilgi nedeniyle yetkililere çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

Bu mesaj ve ekleri, mesajda gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozeldir ve gizlidir Ayrıca hukuken de gizli olabilir. Bu mesajin muhatabi olmamaniza ragmen tarafiniza ulasmis olmasi halinde mesaj iceriginin gizliligi ve bu gizlilik yukumlulugune uyulmasi zorunlulugu tarafiniz icin de soz konusudur.Böyle durumda mesajın hiçbir kısmını kopyalayamaz, başkasına gönderemez, başkasına açıklayamaz veya kullanamazsınız. Eğer bu mesaj sizlere yanlışlıkla ulaşmışsa, lütfen mesajı varsa tüm kopyalarıyla birlikte sisteminizden silin ve lütfen gönderen kişiyi E-posta yolu ile bilgilendirin.Mesaj ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu ve guncelligi konusunda gonderenin ya da kurumumuzun herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Kurumumuz mesajin ve bilgilerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.
This message and attachments are confidential and intended solely for the individual(s) stated in this message. It may also be legally privileged. If you received this message although you are not the addressee, please delete it with all copies from your system and notify the sender immediately by return E-mail. You are responsible to keep the message confidential.. The sender has no responsibility for the accuracy or correctness of the information in the message and its attachments. Our Chamber shall have no liability for any changes or late receiving, loss of integrity and confidentiality, viruses and any damages caused in anyway to your computer system.

 
'Dur' ihtarına uymayıp 2 polisi ezdi!
 
MHP İzmir'de 'kadın aday' hareketi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk limanları rekor üstüne rekor kırıyor
Türk limanları yılın ilk yarısında konteyner taşımacılığında yeni rekor ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru yeni güne düne göre yükselişle başladı. Dolar ilk işlemlerin ...
KHK'da Merkez Bankası ile ilgili kritik değişiklik
703 sayılı KHK ile Merkez Bankası Başkanı'nın görev süresini düzenleyen ...
 
Dolar haftaya nasıl başladı? İlk veriler...
Cuma günü, tarım dışı istihdam verisinin ardından 4.60'ın altına inen ...
Açıklama geldi... Booking.com müjdesi!
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya yasal ...
‘İşsizlik rakamlarını iyileştirmek milli bir görevdir'
Aliağa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ASİD) Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Komşu’nun tavuğunu neden ‘kaz’ görüyoruz?
Mehmet KARABEL yazdı... Komşu’nun tavuğunu neden ‘kaz’ görüyoruz?
İzmirli iş dünyasından seracılık kararı
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in ev sahipliğinde ...
Döviz fırladı... Yunan Adası hayal oldu!
Türklerin son yıllardaki tatil tercihlerinin başında yer alan Yunan adaları, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva