HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Şubat 2024 Perşembe - 10:51

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu Çeşme'de personelle buluştu... 'Eli öpülesi ustalarımız var'

Çeşme ve Urla'da İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen yatırımları denetleyen İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, İZSU Çeşme Teknik Şube personeli ile de bir araya geldi. Köseoğlu, “İZSU ailesi olarak İzmir'de yaşayan vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Doğrudan insanların hayatına dokunuyoruz. Asıl olan; bırakacağımız iz, yaratacağımız eserdir" diye konuştu. Personeliyle gurur duyduğunu ifade eden Köseoğlu "Çok fedakâr, eli öpülesi ustalarımız var. Sizinle birlikte çalışıyor olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu Çeşme de personelle buluştu...  Eli öpülesi ustalarımız var

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Çeşme ve Urla ilçelerindeki altyapı yatırımlarını yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret etti. 106 bin nüfusa hizmet veren Çeşme Atıksu Arıtma Tesisi ile Urla Barbaros Mahallesi ve Çeşme Germiyan Mahallesi'nde imalatları devam eden paket atıksu arıtma tesislerinde yürütülen çalışmaları denetleyen Köseoğlu, İZSU İşletmeler 3. Bölge Daire Başkanı Alper Nazlı'dan bilgi aldı. Köseoğlu ayrıca, Çeşme'de yenilenen terfi istasyonları ile atık su hattı çalışmalarını da inceledi.

'Sizinle gurur duyuyoruz'
İZSU Çeşme Teknik Şube Müdürlüğü ziyaretinde kurum personeline hitap eden Köseoğlu, "7 bin çalışanı olan İZSU ailesi olarak çok ciddi projeler yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın ve mahalle muhtarlarımızın memnuniyetlerini duydukça da mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Çünkü asıl olan; bırakacağımız iz, yaratacağımız eserdir. İçinizde çok fedakâr, eli öpülesi ustalarımız var. Sizinle birlikte çalışıyor olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Binlerce vatandaşa hizmet veren Çeşme Atıksu Arıtma Tesisi’nde revizyon çalışması
İZSU Genel Müdürlüğü, 106 bin nüfusa ileri biyolojik arıtma hizmeti veren Çeşme Atıksu Arıtma Tesisi’nde revizyon çalışması yapıyor. İlçede artan nüfus yoğunluğuna bağlı, tesise gelen atık su debisinde artış yaşanması nedeniyle hayata geçirilen çalışma kapsamında tesisin arıtma veriminde düşüş yaşanmasının önüne geçiliyor. Günlük 21 bin 900 metreküp arıtma kapasitesine sahip Çeşme Atıksu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sular, 1380 metre uzunluğundaki deniz deşarj hattı aracılığıyla 20 metre derinlikten Ege Denizi’ne deşarj ediliyor.

Barbaros ve Germiyan'a paket atıksu arıtma tesisleri
İZSU, Urla’nın Barbaros ve Çeşme’nin Germiyan mahallelerine hizmet verecek 2 yeni paket atıksu arıtma tesisi inşa etti. Barbaros Paket Atıksu Arıtma Tesisi, günlük 200 metreküp arıtma kapasitesiyle bin kişilik nüfusa hizmet ediyor. Çeşme ilçesine bağlı ve 2 bin nüfuslu Germiyan Mahallesi'nde ise bölgenin atık su arıtma ihtiyacını karşılamak üzere günlük 400 metreküp kapasiteli Germiyan Paket Atıksu Arıtma Tesisi kuruldu.

Çeşme'de terfi istasyonları yenilendi
Özellikle yaz aylarında nüfusun arttığı ve turizm hareketliliğinin yoğun olduğu mahallelerin atık su altyapısını güçlendirmek için terfi istasyonlarında da yenileme çalışması yapıldı. TM2 ve TM6 terfi istasyonlarında tamamlanan çalışmalar kapsamında, artan ilçe nüfusunun ihtiyacını karşılayacak şekilde iyileştirmeler yapıldı ve kullanım ömrünü tamamlayan ekipmanların tümü yenilendi.

Çeşme İnönü'ye atık su hattı
İZSU, Çeşme İnönü Mahallesi'nin 2170 ve 2300 sokaklarını kapsayan 300 metrelik atık su hattının imalatlarını da tamamladı. Bölgedeki vatandaşların yaşam kalitesini artıran mevcut hat, ileriki zamanlarda yapılacak atık su şebeke hatlarının da bağlanabileceği kapasitede projelendirildi.

Boyalık Mahallesi’nde ise daha önce vatandaşların özel arazisinden geçirilen kanalizasyon hattının deplase çalışmaları sürüyor. İZSU ekipleri, özel araziden geçen kanalizasyon hatlarını taşıyarak yenileme çalışması yapıyor.

 
2 ayda 13 yurt dışı fuarı… ‘İzmir’ rüzgarı esti!
 
CHP’nin adayını değiştirmesine AK Partili İnan’dan 'büyükşehir' göndermeli yorum: Ha gayret!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdoğan kalkan 17 Şubat 2024 Cumartesi 01:15

Bornova Erzene mah 31sok 75 sok köşesi logar senelerdir kapalı yol Göl oluyor defalarca söyledim gelen yok

Yorumu oyla      1      1  
Aydın Güzhan. 16 Şubat 2024 Cuma 20:09

Dikili nin mahallesi Salihleraltı sahil sitelerinde ikamet etmekteyiz. İzmir'' kuzeyinde temiz denizi ve sakin bir ilçe olan ancak nüfusu yaz sezonunda 1000000 bini geçmekte olan güzel bir ilçe olmakla birlikte , en kötüsü İzmir ilçeleri arasında nir elin parmakları kadar sayıda kanalizasyonu ve arıtma tesisi olmayan , dikili ninde atıksularının derin denize deşarj yapılmasıda deniz kirliliğine yol açmaktadır. Biliyoruz ki İZSU Grnel Müdürlüğümüzün yaptığı arıtma tesis sayısına Türkiye deki belediyelern kendi şehirlerine yaptıklarından çok fazla . Burada oturan sakinler olarak kanalizasyona ve aruıtma tesisine kavuşmak bizim de hakkımız olduğuna inanmaktayım. Bunun da ilgililer tarafından yapılacağının inancındayım. Kolaylıklar diliyorum.

Yorumu oyla      1      1  
Cemal Değer 16 Şubat 2024 Cuma 11:38

Yalı mahallesi 6176 sokaktayım. Geç bile kalınan KANALİZASYON sistemlerinin yapılması ve çok kötü koku ve görüntü veren Vidanjör sistemine son verilmesi.

Yorumu oyla      1      1  
Caner şemin 16 Şubat 2024 Cuma 11:10

Sayın genel müdürüm birde Yenifoça ya uğrarmısınız.mustafa kemal Atatürk mahallesi Taşçı sitesi ve aynı hizadaki siteler 5 yıldır temmuz ve Ağustos aylarında yapılan kesintiler yüzünden yaşanmaz hale geliyor bu sene de bir çivi çakılmadı

Yorumu oyla      1      1  
Tayfun Tanrıöver 16 Şubat 2024 Cuma 09:54

Bir de yeni Focaya gelseniz de orayı görseniz. Sadece 1 sokakta 10 gün içinde 7 -8 kere borular patladı. Alt-yapı çok eski ve her bakımdan yetersiz. Çalışan elemanlarınıza teşekkürler zira patlayan yerleri hemen onarıyorlar. Ama sorun bitmiyor.hep aynı.yeni ve yeterli altyapı lazım.

Yorumu oyla      1      1  
Ercan seke 16 Şubat 2024 Cuma 09:22

Türkiyede en pahalı su fiyatı izmir de en büyük maaş izsu da bu maaşlar nereden ödenecek suya zamolunca tabiki

Yorumu oyla      1      1  
Ali 16 Şubat 2024 Cuma 09:21

Sayin izsu yetkilileri kizilay mah. 498 no 18 nolu yerimize 1 yıldır ugramiyorsunuz kanal kazma işini şirketlere vermeyi biliyorsunuz ve gelmiyorlarda nezaman gelmeyi düşünüyorsunuz...?????? Eyyyy izsu duy sesimi

Yorumu oyla      1      1  
izmirli 16 Şubat 2024 Cuma 09:08

Izsunun başındaki İmam bey konuştu yine..gitmene az kaldı...hazırlığını yap...sizi o koltukta oturtan zihniyete ve siyasi anlayışa yazıklar olsun..

Yorumu oyla      1      1  
Okan. 16 Şubat 2024 Cuma 08:17

İzsu başarılı bir kuruluştur.

Yorumu oyla      1      1  
Mehmet Sonmez 15 Şubat 2024 Perşembe 20:17

Bunun icinmi biz Cesme''nin gobeginde 14 senedir 17 aile foseptik cektiriyoruz. Fahrettinpasa mahallesinde, sagimiz solumuz dogumuz batimizda kanalizasyon var. Eger sorumlu biri okurda cevap verirse memnun olurum

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da 14 Şubat'a özel pazar
Bornovalı kadınların el emeği ürünleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bornovalılarla ...
Selçuk'ta kursiyerlere sertifika!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, Selçuk Belediyesi,  ...
Menderes’te larva seferberliği!
Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde haşere ile mücadele kapsamında ...
 
Büyükşehir’de Çiğli itirazlarında karar!
Çiğli Köyiçi ve Yakakent mahallelerine ait imar planları ilga (ortadan ...
Büyükşehir’in cezaevi planlarına itiraz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Buca Cezaevi alanını ...
İZBETON’un sermaye artışına oy çokluğu!
İZBETON’un 246 milyon 980 bin TL’lik sermaye artışı oy çokluğu ile İzmir ...
 
Narlıdere'de çiftlere 14 Şubat sürprizi!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya ...
Aliağa'da balıkçılığa yapay resif desteği
Aliağa’da balık popülasyonunun artırılması ve küçük ölçekli balıkçılığın ...
İZSU Genel Müdürü Köseoğlu'ndan Başkan Tekin'e ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Torbalı ilçesinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva