HABERLER>POLİTİKA
1 Ağustos 2021 Pazar - 11:26

İzmirli siyasiler arasında yangın polemiği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meydana gelen yangınlarla ilgili açıklamasına “Hem yalancı hem ahlaksızsın” demesi üzerine, CHP cephesinden eleştiri yağdı. AK Parti ve CHP’li siyasiler sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarla karşılıklı olarak tepkilerini dile getirdiler.

İzmirli siyasiler arasında yangın polemiği

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı orman yangınları açıklarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirmiş, ormanlarda yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceklerini vurgulayarak,  “Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!” demişti.

Hamza Dağ kimdir? Hamza Dağ aslen nereli, kaç yaşında? İşte, biyografisi -  Güncel Haberler Milliyet

DAĞ: ŞEREF, UTANMA SENDE NE GEZER!
Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını alıntılayarak, çarpıcı eleştirilerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hem yalancı hem ahlaksızsın! Vatandaşın kullanacağı mesire alanlarıyla ilgili bir düzenlemeyi kalkıp betonlaşmaya yormak senin gibi bir provokatöre yakışır. Eğer biraz şerefin utanman varsa CHP’li belediyelere tahsis edilen tüm mesire alanlarını kapat! Ama sende ne gezer!”

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, cami hoparlörlerinden müzik yayınıyla ilgili  suç duyurusunda bulunduYÜCEL: AYNAYA BAKIN!
Dağ’ın açıklamalarının ardından CHP İzmir’in siyasi isimleri sosyal medya üzerinden şu ifadelerle sert tepki gösterdi:
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Şeref, Ahlak ve Namus kavramlarını ağzınıza almanız için önce bunlara sahip olmanız lazım. Onun için bence susun. Utanmaz diye; Ormanlar cayır cayır yanarken yangın söndürme uçağı almak yerine, kendine özel uçak filosu kuran, şatafat, israf ve haram içinde yaşayanlara denir.

Ahlaksız diye; Milletin vergileriyle maaşları ödenen danışmanlarının pudra şekeri partilerini bilip de susanlara, milletin hakkını ve hukukunu savunan bir lidere edepsizce hayasızca pislik akan ağzıyla küfür edenlere denir. Bu tanımlar size birini anımsatmadıysa aynaya bakın.”

Mahir Polat CHP Genel Başkan Başdanışmanı oldu

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: "Hadsiz! Ülkeyi yangın yerine çevirdiniz, kalkmış burada konuşuyorsun. Sen de biraz ahlak olsa doğal afet yerinde yurttaşın kafasına çay atan diktatörün partisinde iki dakika durmazsın." 

CHP`li Vekil Arslan iktidara yüklendi!

CHP Parti Meclis Üyesi İzmir Milletvekili Ednan Arslan: "Hadsiz ! Pudra şekeri çeken danışmanların ağzıyla sosyal medyada hadsizlik yapma! Siyasette nezaket ve saygı herkes için gerekir."

CHP Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik: 14 milyon seçmenin oyunu alarak milletin teveccühüne mazhar olmuş bir partinin genel başkanına nasıl hitap edileceğini öğrenememiş hadsiz; bir yalancılık ve ahlaksızlık arıyorsan önce kendinde, sonra da kokain çekip çekip millete pudraşekeri diyen danışman kadronda ara.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in eşi vefat etti - Son dakika haberleri

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: “Ben bu saygısız ve terbiyesiz açıklamalı tweetin Hamza Dağ tarafından yazıldığına inanmıyorum. Bir kaç doz pudra şekeri alan danışmanları tarafından yazılmış olabilir” dedi.CHP'li Tuncay Özkan: Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığına aday olursa  yüzde yüz kazanır

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: “Utanmaz seni. Yalanlarınız sonunuz olacak. Ahlaksızlığınız damganız. Milleti birbirine düşüremediniz yine küfre düştünüz. Bunları burnu pudra şekerli danışmanların değil de sen yazıyorsan düştüğün şerefsizlik çukurunda debelen dur. Yerin orası. Sen ancak saray lağımına yakışırsın” ifadelerini kullanmıştı.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Sayın Genel Başkanıma dil uzatmak senin haddin değil Hamza Dağ! Her şeyin bir seviyesi olur, sen onu aştın artık! Türkiye yanıyor. AKP'nin iş bilmezliğinden gelinen bu durumda halkımız adına teşekkür mü edecektik? Dengeni bil! Terbiyeli ol!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Havanda su dövmeye devam ediyor! |  Menemen Postası

SÜREKLİ: HALKI YANILTMAKTAN VAZGEÇMİYOR!

AK Parti cephesi de CHP’lilerin tepkilerine yönelik şu açıklamalarda bulundu:
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: “
CHP; her doğal afetten siyasi rant elde etmek uğruna yalanlarla halkı yanıltmaktan vazgeçmiyor! Yanan orman alanları yasal olarak imara açılamayacağı gibi; yapılaşma yetkisi 39 yıldır 3 bakanlığın uhdesindeyken tek bakanlıkla sınırlandırıldı! Araştırın, öğrenin, öyle konuşun!

Her fırsatta halkı yalanlarla galeyana getiren,sistemli bir şekilde provakatörlük yapan CHP! Her doğal afette dezenformasyon,kaos yaratan CHP! Tüm bunları yaparken hakaret ve küfür dili kullanıp tahrik eden,sabır zorlayan CHP! Yarattığı etkiye tepki alınca zıvanadan çıkan yine CHP! Akıl var, izan var! Kanun var, nizam var! Bunları yok sayıp; ahlak, şeref ve namus gibi değerleri sorgulayabilmeleri abesle iştigal! Her kafadan ağza alınmayacak sözler çıkan CHP, yine işi kendinden biliyor!”Mahmut Atilla Kaya; “Kocaoğlu Çark Etme Ustasıdır” « Yerelin Sesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: “Yalandan sabıkalı Genel Başkanları her sobelendiğinde, CHP İzmir İl Başkanı ve Milletvekilleri İzmir'e yakışmayacak bir seviyesiz dil ile gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Yangın felaketi üzerinden siyaset yapacak kadar zavallısınız! Size söylenecek hiçbir söz yok. Yazık.”

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Sizden âlâ hadsiz mi var? Yalanlarınızdan ve iftiralarınızdan millet bıktı. "Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım, önce beni ezmeleri gerek" diyordu, darbe girişimini kahve yudumlayarak izledi. Utanmadan hâlâ "Önce beni çiğnemeniz gerek." diyor. Hadi oradan kifayetsiz!

 
İzmir’de kentsel dönüşüm tam gaz!
 
Başkan Soyer o cadde için konuştu: Şehrin vitrini olacak!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 2 Ağustos 2021 Pazartesi 11:27

Memleket yanıyor kasap et derdinde keçi can derdinde sırası değil,ATATÜRK'kurduğu THK ne yerel ne de genel idareler hiç sahip çıkmadı göçürdüler THK üniversitesi kuruldu rektörü 6 sene önce aylık yüzbin lira maaş aldı,kurum başkanı oğluna şirket kurdurdu,oğlunun şirketinden yüz kat fazla fiat ile kuruma uçak aldı yargılandı ne oldu? Tahliye edildi sadece ve düz vatandaşlar bu ülkeyi atanmış ve seçilmişlerden daha çok sahip çıkıyor ama nafile elinden birşey gelmiyor diğerleri havanda su dövüyor,inandırıcılığınız artik bitti boşuna çene kavgası yapmayın...

Yorumu oyla      4      3  
haydar haydar 2 Ağustos 2021 Pazartesi 08:07

birileri size bunları söylemeli ki ne olduğunuzu anlayın. tebrikler hamza başkanımıza

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 1 Ağustos 2021 Pazar 23:48

Ülke yandı hala söndürmeyi beceremediniz bir de utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Önce çıkın da bu ülkenin hazinesine sahip çıkamadık diye halktan bir özür dileyin arkadaş! Hiç mi sorumluluğunuz veya suçunuz yok. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan yangınlar sonrasında biraz ders alır uçak alırdınız bunun yerine gidip saray yapmaya para harcadınız, geçilmeyen yola, köprüye yolcu taşımayan uçuş olmayan havaalanlarına paralar ödediniz. Ülkenin başına düşman gelse ancak bu kadar yönetirdi. Derelerimiz kurudu akanlar ise kirlendi, denizlerimiz müsilaj ile dünyaya haber oldu, balıklarımız azaldı, ormanlarımız talan edildi kalanlar ise yanmakta, havamız zaten kirli şu memlekette geriye ne bıraktınız Allah aşkına bana bunun cevabını verin.

Yorumu oyla      3      5  
Alpay 1 Ağustos 2021 Pazar 22:21

Sen top oynarken iyidin de....

Yorumu oyla      2      4  
Üslup yerlerde 1 Ağustos 2021 Pazar 11:47

Uçak skandalını ancak bu şekilde gündem değiştirerek unutturmaya çalışıyorlar.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan'dan AK Partili vekillere 'saha' çıkışı: Gitmeye yüzleri yok!
Saha faaliyetleri kapsamında Bergama'da esnaf ve köylüler ile bir araya ...
Mehmet KARABEL yazdı... Türk’ün tarihi ne zaman başlar?
Mehmet KARABEL yazdı... Türk’ün tarihi ne zaman başlar?
AK Partili Dağ’dan CHP Lideri'ne 'yapılaşma' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, ormanlarda yapılaşmayla ilgili bir ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan ormanlık alanda yapılaşma yetkisine tepki
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yanan ormanlık alanların yapılaşmasına ...
CHP'li Bakan'dan Soylu'ya: 19 adet helikopter nerede?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya; ...
'Ormanlarımızı yakanları bulmak boynumuzun borcu'
Milas'taki yangınla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Cumhurbaşkanı ...
 
Erdoğan afet bölgesi için yapılacak yardımları açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manavgat'taki inceleme sonrasında açıklama yaptı. ...
Başkan Sürekli'den Aliağa'ya çıkarma... Yatırımları tek tek anlattı
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ana kademe, kadın ve gençlik kollarının ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde inceleme yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 gündür ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva