HABERLER>YAŞAM
28 Nisan 2018 Cumartesi - 09:40

İzmirli hayırseverleden 'özel' buluşma

Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilerin eğitim aldığı Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıyla Bahara Merhaba Kahvaltısı düzenleniyor. Hayırseverler, özel eğitim alan öğrencilerle birlikte mutfağa girip, davetlilere kahvaltı hazırlayacak

İzmirli hayırseverleden  özel  buluşma

İzmir’de 2010 yılında kurulan Ege Artı, her yıl düzenlediği Bahar Şenliği’ni bu yıl farklı bir etkinlik ile gerçekleştirecek. Folkart’ında desteklediği ve İzmir’in hayırsever isimlerinden İnci Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği organizasyon kapsamında Narlıdere Saklı Bahçe’de 500 kişilik kahvaltı düzenlenecek. Etkinlik için kurulan Düzenleme Komitesi’nde Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, İnci Sancak’ın yanı sıra Ayşe Özgener, Aynur Şahin, Arzu Gül, Beki Şikar, Ebru Yoğurtçuoğlu, Gül Koçak, İlkay Acun, Meltem Cinstaş, Pakize Sükan,  Serpil Atlet, Songül Turgut ve Zeynep Ergüven yer alıyor.

PINAR AYLİN – ARDA TÜREGÜN
Kahvaltı, Saklıbahçe’de 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Etkinlikte gönüllü olarak ünlü sanatçı Pınar Aylin, Arda Türegün ve ünlü tiyatro sanatçısı Volkan Severcan ile sürpriz sanatçılar bu özel güne anlam katacak. Etkinliğin sunuculuğunu ise gönüllülerden Engin Deniz Eriş ve Peyvent Öksüz yapacaklar. Ayrıca etkinliğe sanat ve müzik dünyasının sürpriz isimleri de kahvaltıya katılacaklar. Etkinlik için hazırlanan kahvaltı tabaklarını bizzat düzenleme komitesi üyeleri ve özel eğitim alan öğrenciler hazırlayacak.

DESTEK VERENLER
Folkart gibi etkinliğe birçok marka destek veriyor. Türkiye’nin önde gelen markaları Akça Holding, Algida, Alsancak Ajans, BB&HE, BNG, Bravo Tekstil, Diva, Ercanlar Yumurta, ESPARK, Feast, Gürsüt, Kanaatkar Kardeşler, Korondo Varlık Geliştirme, Maymoda, Metro Matbaa, Reyhan Pastanesi, Saklı Bahçe, Saran Organizasyon, Seval Kablo, Simit Sarayı, Smyrna Boyoz, Yourbag, Zade sponsor oldu.

HERKESE TEŞEKKÜR
Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, “Verdikleri destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Tüm yıl boyunca aralıksız olarak eğitime devam eden özel çocuklarımız için yılın yorgunluğunu azaltacak ve baharın gelişini kutlayacağımız ‘Bahara Merhaba’ kahvaltısı için çok heyecanlıyız. Her zaman söylediğimiz gibi “Sevginin önünde engel yoktur…” Sevgiye önem veren herkesi etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

SANCAK: “BU BAHAR ÇOK ÖZEL OLACAK”
Bahara Merhaba Kahvaltısı’nın düzenlenmesine öncülük eden İnci Sancak, “Her yıl Mayıs ayında Engelliler Haftası kutlanıyor. Ege Artı’da her yıl bahar şenliği düzenler. Bu yıl farklı bir etkinlik yapalım; Hem bahar şenliğini hem de Engelliler Haftasını özel çocuklarımızla birlikte kutlayalım istedik. Arkadaşlarımızla birlikte “Bu Bahar Özel Olsun…” diyerek kahvaltı organizasyonu yapmaya karar verdik. Tüm arkadaşlarımızla birlikte “Sevginin önünde engel yoktur!” sloganıyla etkinliği planladık” diye konuştu.

TÜM GELİR EGE ARTI’YA
Etkinliği planlarken gönüllü olarak birçok ismin destek vermek için adeta birbirleriyle yarıştığını anlatan İnci Sancak, “Bu destekler öyle bir noktaya geldi ki; şuanda peynirden zeytine, yumurtadan bala, ekmekten kullanılacak her türlü malzemeye kadar kahvaltı ile ilgili tüm ihtiyaçlar karşılanmış durumda. Böylece satışa çıkan tüm davetiyelerin gelirinin Ege Artı’ya kalacak olması da bizleri ayrıca çok mutlu etti. Karınca kararınca herkes özel çocuklarımıza destek verdi ve vermeye devam ediyor. Herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
Aydın'da baldız, eniştesinin evini soydu!
 
Doğal Yaşam ailesi büyüyor: Parka yeni maskotlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş'te miniklerden hava kirliliğine karşı pedal
Ödemiş ilçesinde, 'Pedalları ileri hastalıkları geri çevirelim' sloganıyla ...
Gazeteci Nizamettin Bedir mezarı başında anıldı
Aramızdan ayrılışının beşinci yılında, İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi, ...
10 bin liseli şimdiden Egeli oldu
Türkiye’nin değişik illerinden 10 binin üzerinde lise son sınıf öğrencisi, ...
 
Nikahı iptal edilen çift muradına erdi!
Nikâh memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna gelinin, "Hayır ...
Angutlar, Çeşme'de görüntülendi
Çeşme ilçesindeki Şifne Koyu'nda, angut kuşları görüntülendi.
İZBAN'a binen herkes önce durdu, sonra kahkahaya boğuldu!
İzmir'de toplu ulaşım hizmeti veren İZBAN'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
İzmir'de yaşam savaşı veren liseli Gürkan'dan acı haber
İzmir'de, lise son sınıf öğrencisi Gürkan Bayır (18), bir süredir tedavi ...
İzmir'de 23 Nisan coşkusu: 98 yıllık gurur
İzmir'de 23 Nisan coşkusu: 98 yıllık gurur
İzmir'de, 'Balkan Konyalılar Derneği' kurulacak
İzmir'de yaşayan Konyalılar ve Balkan göçmenleri, güçlerini ortak bir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sesi, bize mirası...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tanrıları taştandı
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva