HABERLER>İŞ DÜNYASI
24 Nisan 2024 Çarşamba - 12:07

İzmirli firma Azerbaycan pazarına giriyor

İzmir merkezli dijital cüzdan girişimi Fely, uluslararası pazarlara açılma sürecinde ilk adım olarak Azerbaycan’da faaliyet göstermeye başlayacağını duyurdu. Fely Kurucu Ortağı Serkan İçer, bu büyük adımı, "Fely henüz 5'inci ayında büyük bir ivme kaydederek Azerbaycan operasyonlarına başlama kararı aldık" ifadeleriyle duyurdu.

İzmirli firma Azerbaycan pazarına giriyor

İzmir merkezli dijital cüzdan girişimi Fely, uluslararası pazarlara açılma sürecinde ilk adım olarak Azerbaycan’da faaliyet göstermeye başlayacağını duyurdu. Fely Kurucu Ortağı Serkan İçer, bu büyük adımı, “Fely henüz 5’inci ayında büyük bir ivme kaydederek Azerbaycan operasyonlarına başlama kararı aldık. Hem yeni özelliklerimiz hem de Azerbaycan açılımımız ile nakit ve kredi kartını birçok alanda oyundan çıkartıp, nakitsiz toplum yaratmak için üst seviye geliştirmeler yapacağımıza inanıyoruz. 5 aylık bir süreçte döviz ile gelir elde edeceğiz. Festivallerde iyi bir deneyime sahibiz. Restoran, kafe ve plajlar için profesyonel bir ekip oluşturduk. İnsanların rahatlıkla kazanç elde edeceği, ödemelerini sadakat programları dahilinde yapacağı bir dünya oluşturduk. Sistemimizle işletme sahipleri, organizatör ve sponsorlar, karmaşık yönetim sistemleri olmadan, sadakat ve saha yönetimini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor,” sözleriyle açıkladı.

Ayrıca, Serkan İçer, şirketin Kasım ayından bu yana 25 binden fazla kullanıcıya hizmet verdiğini belirterek, “5 ayda 25 bin kullanıcıya hizmet verdik” vurgusuyla başarının altını çizdi. Azerbaycan’daki operasyonların başında ise, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev‘den inovasyon alanında devlet nişanı almış Tariyel Aghazada yer alacak. İlk etapta 50’den fazla restoran ve kafeyle işbirliği yapacaklarını belirten İçer, kısa sürede bu sayıyı artırarak başarılarına yenilerini eklemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

İçer ayrıca, işletmelerin kendi dijital cüzdanlarını oluşturarak, müşteri bağlılığını artırabileceğini ve herhangi bir ekstra ücret ödemeden bu süreci yönetebileceklerini ifade etti. Özellikle festivallerde her satış noktasında hızlı raporlama imkânı sunan sistem, gün sonunda da hesaplamaları kolaylaştırıyor. Kafelere özel olarak geliştirilen dijital cüzdanlar ise müşterilere kolay bakiye yükleme ve kasada karekod ile nakitsiz, temassız, hızlı ödeme imkanı sunuyor. Tüketicilere ise tek bir uygulama üzerinden kafelerde, restoranlarda, plajlarda ve stadyumlarda ödeme yapma olanağı tanıyan Fely, sadakat programları ile de hediye ürünler ve indirimler sunmayı planlıyor.

Serkan İçer, Fintech Factory Hızlandırma Programı partnerlerinden Sabrican Zaim ve Hasan Jabbarov‘un şirkete ilk yatırım turunda katıldıklarını ve onların deneyimleriyle Fely‘i farklı pazarlara taşımayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi için yapılan anlaşmalar ve 2024 sonuna kadar planlanan ikinci tur yatırımlar ile yüz binlerce kullanıcıya ulaşmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

 
‘Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar’ demişti, ‘R’ yaptı: ‘Şahin söylem’den uzak duracağız!
 
23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı
Türkiye’nin tarım ürünleri ihracatının 35 milyar dolardan 50 milyar dolara ...
Başkan Yorgancılar'dan 23 Nisan mesajı: Gücümüzün kaynağı, ulusal egemenlik düşüncesi!
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
AVM ciroları Şubat'ta yükseldi!
AVM Perakende Ciro Endeksi, şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde ...
 
O firmadan açıklama… Balık sayısı artmayacak!
Sığacık Körfezi açıklarındaki balık çiftliklerinin kapasite artışı ile ...
Yorgancılar'dan ekonomi çıkışı: Hükümet enflasyona odaklanmalı!
EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, "Hükümetin şu anda odaklanması gereken ...
İZSİAD'tan 'kafelere boykot' açıklaması: Çözüm olmaz, zarar verir!
İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Aldatıcı reklamlara 94 milyon TL ceza!
Tüketiciyi aldatan reklamlar dolayısıyla bu yıl 94,1 milyon lira ceza ...
Gemi sökümcülerden CHP’li meclis üyesi için suç duyurusu
CHP’li Aliağa Meclis üyesi İbrahim Doğangül’ün gemi söküm merkezleri ile ...
Yorgancılar'dan İnciraltı için sağlık turizmi önerisi!
İzmir'in, turizmin şekilleneceği bölgenin tanımlanması sorunu olduğuna ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva