HABERLER>SAĞLIK
3 Mayıs 2014 Cumartesi - 11:58

İzmirli eczacılar liderlik eğitiminde buluştu

İzmirli eczacıları bir araya getiren 'Birlikte Zirveye' konulu eğitim seminerinde konuşan İzmir Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Ecz. Tülay Naras, Oda olarak amaçlarının mesleki dayanışmayı artırarak liderlik ve takım çalışması konusunda eczacıları bilinçlendirmek olduğunu söyledi. Naras, bu tür etkinliklerin eczacıların kendilerini geliştirmeleri noktasında da birer fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

İzmirli eczacılar liderlik eğitiminde buluştu

İzmir Eczacı Odası öncülüğünde Smyrna İletişim Danışmanlığı tarafından liderlik ve takım ruhu konularını içeren 'Birlikte Zirveye' isimli eğitim semineri Best Western Otel'de gerçekleştirildi. Çok sayıda eczacının katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan İzmir Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Ecz. Tülay Naras, Oda olarak temel amaçlarının mesleki dayanışmayı artırmak olduğunu söyledi.



Oda ile üyeler arasındaki aidiyet duygusunu geliştirme noktasında bu tür eğitimlerin fırsat olduğunu dile getiren Naras, "İzmir'deki eczacılarımız, kendilerine katkı sağlayacak eğitimleri almak istiyor. Bu noktada Oda olarak, bizde tarafımıza iletilen talepleri değerlendiriyor ve bunlara uygun eğitimler düzenliyoruz. Bunlardan bir tanesi de bugün gerçekleştirdiğimiz takım ruhu ve liderlikle ilgili eğitim semineri oldu. Etkinlikteki temel amacımız eczacılarımızın iletişim, karar alma yönetimi, zorluklarla başa çıkma, etkili liderlik, yaratıcılık ve yenilikçilik konularındaki bilgilerini artırmak" diye konuştu. Eczacıların meslekleri gereği halkla iç içe olduğuna işaret eden Naras, "Biz, yurttaşlarımızla günün her saati, yılın her günü bir arada olan bir meslek grubuyuz. Dolayısıyla kendimizi geliştirecek her türlü eğitim çalışmasının aynı zamanda yurttaşlarımızla olan iletişimimize olumlu katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu tür seminerlerin kişisel gelişim noktasında da fırsat olduğunu düşünüyoruz" ifadesinde bulundu.

Eğitim alanında uzun yıllardır gerçekleştirdikleri projelerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Smyrna İletişim Danışmanlığı Koordinatörü Oya Demir, "İzmir Eczacı Odası öncülüğünde farklı bir projeye imza attık. Buradaki temel amacımız, ekip ruhunu geliştirecek, yurttaşlarımızla eczacılar arasında doğru iletişim kurulmasını sağlayacak bir seminer yapmaktı. Bunda da başarılı olduk çünkü eğitime katılan eczacılarımızın bu konuda ne kadar istekli olduğunu gördük, Değişik konu başlıkları altında eğitim çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.
 
HAYAT BOYU EĞİTİM
İletişim ve Eğitim Danışmanı Ahmet Gülçağ'ın da eğitimci olarak katıldığı etkinlikte, eğitim kavramının sadece insan hayatının belli dönemine hapsetmenin yanlış olduğunu vurgulayan Demir, "Lise ya da üniversiteden mezun olduktan sonra eğitimle ilgili her türlü faaliyetin bittiğine ilişkin yanlış bir düşünce var. Halbuki, günümüz şartlarında hem mesleki hem de kişisel gelişim noktasında insanların kendilerini yenilemelerine ya da güncellemelerine imkan sağlayacak çalışmalara katılmaları çok önemli. Biz, benzeri eğitimlerle bu tür fırsatları insanlara sunuyoruz. Böylece katılımcılar, birçok noktada kendilerini geliştirme şansı yakalıyor" dedi. Demir, önümüzdeki dönemde farklı eğitim programları ve projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınlara kritik babet uyarısı!
Denizli'de özel bir hastaneni Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uz. ...
Uykusuzluğa 'vişneli' çözüm
Amerikalı bilim insanlarına göre, sabah ve akşam bir bardak vişne suyu ...
Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonuna dikkat!
Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli Üroloji Uzmanı Dr. İbrahim Emreoğlu, ...
 
Diyabet diyalize mahkum edebilir
Diyabetin böbrekleri de vurduğunu ve dünyada her 3 diyabet hastasından ...
Alsancak Devlet Hastanesi’ndeki üst düzey atamaya yargı freni
Sağlıkta yapılan kadro değişikliğinde görevden alınan Alsancak Devlet ...
Domuz gribi kabusu geri döndü: 50 ölü
Tayland'da 30 bin 24 kişi domuz gribine yakalandı. Gribe yakalanan 50 kişi ise hayatını kaybetti.
 
İzmir’de sağlıklı yaşam yürüyüşü
İzmir'de, Halk Sağlık İl Müdürlüğü öncülüğünde bir araya gelen grup, sağlıklı ...
Modern hayat alerji yapıyor
Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD), kent yaşamının astım ve ...
Lösemide büyük umut!
Hematoloji Uzmanlık Derneği Başkanı Prof.Dr. Süleyman Dinçer, Amerika'da ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva