HABERLER>EKONOMİ
28 Şubat 2017 Salı - 15:02

İzmir Tüm Yerel Sen'de yeni yönetim belli oldu

Tüm Yerel Sen İzmir 1 No'lu Şube 2 .Olağan Genel Kurulu Fuar Kültürpark'ta yapıldı.

İzmir Tüm Yerel Sen de yeni yönetim belli oldu

Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube 2 .Olağan Genel Kurul'nda yeni yönetim belli oldu. Kültürpark 2 Nolu Hol'de yapılan genel kurul, 3 yıllık faaliyet sunumu ile başladı ve konuşmalara geçildi.

Şube Başkanı Dr. Hakan Kıran konuşmasında  “Tüm Yerel sen 1 no lu seçimlerinde gençler  ağırlıklı  bir  yönetim oluşturuldu. Bu bizim daha öncede  örgütün sahibi olması gereken lerin  daha dinamik daha çoşkulu ve daha inançlı  gençlerle  tecrübenin bir arada  yoğrulduğu bir yönetim  oluşturulması  yönündeki düşüncemizi desteklemiştir.Tüm Yerel sen 3 yıl içinde  asil ve yedek yönetim kurulu adayları ile içinde  rahatlıkla  yöneticilik yapabilecek insanları yetiştirdiğini göstermekterdir.Şube yönetiminde görev yapan arkadaşlar inanıyoruzki, Birlikte yürüttüğümüz mücadeleyi yükselterek emekçiler adına  ciddi ve büyük kazanımlar  sağlayacaktır,bununla ve oluşturduğumuz yapı ile gurur duyuyoruz. Bu seçimin tüm emekçilerimize HAYIR’lı olmasını diliyorum" dedi.

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay ise 2 yıldır fiili başkanlık sisteminin mevcut iktidar tarafından uygulandığını belirterek şöyle konuştu: "Türkiye fiili başkanlık döneminde başta ekonomi olmak üzere bütün alanlarda büyük kayıplar yaşadı. İşsizlik yüzde 12.1 gibi rekor seviyelere çıktı, önümüzdeki günlerde daha da çıkacak. Protestolu senet, karşılıksız çek, takibe düşen krediler hepsinde kriz dönemlerinin rakamlarına gelindi. Türkiye hukukun üstünlüğü endeksinde, basın özgürlüğü endeksinde 30-40 basamak geriledi. Türkiye turizmde rakiplerinin gerisine düştü, sadece 2016 yılında 10milyar dolarlık kayıp yaşandı. 200 bini aşkın esnaf kepenk kapattı. Fiili başkanlığın Türkiye’ye faturası yoksulluk, işsizlik, katlanan borçlar oldu. Bu faturayı büyütmeye, Türkiye’ yi felakete sürüklemeye kimsenin hakkı yok”  dedi.

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ise  “Bireylerin, kurumların ve ulusların tarihlerinde önemli günler vardır.  yurttaş , emek örgütü ve ulus olarak geleceğimiz açısından çok önemli olduğunu düşündüğümüz Referandum halk oylamasında   konfederasyonumuzun tavrının hayır olduğunu ve  bu konudada gerekli çalışmalaraı yapacağız.Bu konudada bütün yurttaşlarımızı duyarlı olmaya  davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, Tüm Yerel Sen Genel Sekreteri Arap Mucur ve Gazeteci İmam Bakır Üküş'te Kongrede birer konuşma yaptılar.

Ardından seçimlere gidildi. Seçim sonunda ise yeni şube yönetimi ve kurullar şöyle oluştu

YÖNETİM KURULU

Bilal Altıner (Zabıta ), Özkan Felek (Eshot), Mehmet Ali Gültekin(İzsu), Tolga Süvari (Zabıta), Başar Özmen( İzsu), Ersoy Yıldırım (İBB  Doğal  Yaşam ) ve Serdal Karasaç (İtfaiye ).

YÖNETİM KURULU YEDEK: Ahmet Serkan Ulaş, Mehmet Gündüz, Bora Algan, Eyüp Genç, Erdoğan Mutuoğlu, Hakan Akkuş ve  Serkan Aydın

DENETLEME KURULU: Lütfü Rızvanoğlu,Tufan Pala ve  Yakup Ergani. Yedekler : Ahmet Kolar, Akdoğan Demirel, Zafer Güner

DİSİPLİN KURULU : Gizem Taş Çağlar, Erhan Keskin, Nazif Çağlat, Seval Konuşmaz ve Yeşim Bilger, Yedekler : Murat Özhan, İsmail Özcan, Gökhan Temiz, Neşet Suz veİsmail Bülbül den oluştu.

Genel Merkez Üst kurul a ise 87 kişilik blok liste seçildi.

2. Olağan Genel Kurula Birleşik Kamu iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, Konfederasyon Genel Eğitim Basın Yayın Sekreteri Semra Pektopal, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Genel Sekreter Arap Mucur, Mali Sekreter Arif Alel, TİS Sekreteri Ahmet Kılınçoğlu, Büro iş Şube Başkanı Soner Sönmez, Eğitim iş 1 Nolu Şube Başkanı Bülent Turan, 4 Nolu ŞubeBaşkanı Haşim Karaman, Eğitim Basın yayın Sekreteri Yrd. Doç Dr. Türkan Başyiğit, Tarım Orman İş İzmir İl Temsilcisi, Tüm Yerel Sen Aydın Şube Yönetimi , Bakırçay Havzası  Balkan Göçmen Dernekleri başkanı Gürol Türkmentepe, Halk Tv Ege Bölge Müdürü Kadir  Çankaya, Sözcü Gazetesi Yazarı Atilla Köprülüoğlu ile Konfederasyonuna bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri katıldı.

Kongrede mevcut yönetimden aday olmayan Başta Şube Başkanı Dr. Hakan Kıran, Çetin Saygı, Hüseyin Çatakoğlu, Ergül Gülmez ve  Nazif Çağlar Çeviren’e plaket  verildi.

 
İzmir'de müezzine saldırı davası sonrası gergin anlar
 
Sokak ortasında satırlı-sopalı-pitbullu kavga!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye’de bir ilk: Fuarizmir’in kalitesi tescillendi!
UFI üyesi üç fuarıyla dünya fuarcılık literatürüne giren İZFAŞ, düzenlediği ...
Beşiktaş Borsa'da da lider
Galatasaray'ı deplasmanda dün 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ın Borsa İstanbul'da ...
Ziraat Bankası 'emeklilere promosyon' takvimini açıkladı
Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Emekli müşterilerimiz için 20 ...
 
Ekonomik güven endeksi arttı
Şubatta ekonomik güven endeksi geçen aya göre yüzde 6,8 artarak, 91,5'e yükseldi.
Dolar yeni haftaya düşüşle başladı: O sınırın altında
Dolar/TL, yeni haftaya düşüşle başlayarak 3,60'ın altında dengelendi.
Unutulan hesaplarda tam 115 milyon lira birikti
Bankalarda 10 yıldır işlem yapılmayan hesaplarda yaklaşık 115 milyon lira unutuldu.
 
'Semt garajına otopark' ihalesinde üçüncü perde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Üçkuyular Semt Garajı yerine yapılacak ...
Torbalı Ticaret Odası ‘sınıf’ atladı
12. dönem Akreditasyon Sertifika Töreninde belgesini yenileyen 54 oda ...
Merkez Bankası'ndan kredi kartları azami faiz oranları duyurusu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva