HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Ocak 2019 Perşembe - 11:58

İzmir podyumunda dünya yıldızları!

Birbirinden özel defileleriyle sektörü İzmir’de buluşturan IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’i ağırladı.

İzmir podyumunda dünya yıldızları!

Yepyeni gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarını dünyayla buluşturan IF Wedding Fashion İzmir- 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir, birbirinden ünlü mankenleri, çok özel tasarımları ve yurt dışı ile yurt içinden gelen konukların ikili görüşmeleriyle dünyanın dikkatini çekiyor. Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğine sahip IF Wedding Fashion İzmir, 221 katılımcısıyla sektörün her bileşenini İzmir’de buluştururken, dünya yıldızlarını da beyaz podyumunda ağırladı.

PODYUMDA DOYUMSUZ PERFORMANS
Son dönemlerde çıkardıkları şarkılarla bir hayli popüler olan dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn, IF Wedding Fashion İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn, katılımcı firmalardan Hot Contact’ın defilesinde performans sergiledi. Kate Linn “Your Love”, Brianna ise “Lost in İstanbul” adlı sevilen şarkısını seslendirdi. İkili daha sonra Brianna’nın “All i Need” ve “Thunderlike” şarkısını beraber söyledi. Hayranları da şarkıcılara alkışlarla eşlik etti. 42 parçalık abiye tasarımlarının görücüye çıktığı defilede ünlü manken Özge Ulusoy da podyumda yerini aldı.

IF WEDDİNG FASHİON İZMİR ŞARKICILARI BÜYÜLEDİ
Defile sonrasında konuşan Kate Linn, “İzmir’i çok seviyorum. Gerçekten çok güzel bir şehir. Fuarda çok güzel şeyler gördük. Defile de inanılmazdı. Fuarda nereye bakacağımı bilemedim. Tüm stantlar, elbiseler, gelinlikler göz alıcıydı” dedi. Brianna ise, “Defileleri çok özenliydi. Tasarımlar, kareograflar harikaydı. Bu sayede buradayım. İzmir gördüğüm kadarıyla çok güzel bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyum. Bir sonraki gelişimi iple çekiyorum” diye konuştu.

GÖRSEL ŞÖLEN
Fuarın ikinci gününde katılımcı firma See Line’ın defilesi ilk olarak podyumdaydı. Son moda abiye tasarımlarının izleyenlerle buluştuğu defilenin ardından Seren Moda’nın tasarımları Özge Ulusoy ve Şebnem Schaefer ile podyumdaydı. Murat Acar’ın defilesi ise izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. Mankenlerle beraber podyuma çıkan dansçılar moda severlere keyifli anlar yaşattı. 40 parçalık özel koleksiyonun her parçası sektör profesyonelleri tarafından ayrı ayrı incelendi.

PERFORMANS DEFİLESİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Fuarda bugün (24 Ocak Perşembe) ise defileler devam edecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen 9. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nın birincisi Kansu Sara’nın “The Nightingale and the Rose” adlı Performans Defilesi podyumda olacak. Defilede Irmak Atuk, Şebnem Schaefer ve Itır Esen özel tasarımlarla podyumda yürüyecek. Ayrıca Kaneviçe, Eris Moda ve In Couture firmalarının defileleri IF Wedding Fashion İzmir’de moda severlerle buluşacak.

 
'Türkiye, Hazine yönetiminde aktif ve agresif olacak'
 
'Amacımız sektörü canlandırmak'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da çocuklar tatilde, okullar bakımda
Öğrencilerin daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmesi için çalışmalar ...
Buca, Türkiye’de bir ilke imza atıyor
Buca Belediyesi bir ilke daha imza atarak, bünyesinde sadece zihinsel ...
Başkan Uğurlu'dan çat kapı ziyaret
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yaptığı ev ziyaretleriyle vatandaşları ...
 
İzmir'in göğsünü kabarttılar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Takımı’nın minik sporcusu Derya ...
İzmir'e bir kardeş şehir daha
İzmir'in 29. kardeş kenti, Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa oldu. İki kent arasındaki ...
Bornova'da yarıyılda tiyatro şöleni
Bornova Belediyesi'nin çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit ...
 
Kocaoğlu'ndan o eyleme tepki: Tarihe geçecek fotoğraf!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'te ilçe ziyaretinde ...
En zoru başardılar
Kapılarını 13’ncü kez İzmir’den dünyaya açan IF Wedding Fashion İzmir, ...
IF Wedding Fashion, İzmir’in beyaz podyumu büyüledi
IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva