HABERLER>GÜNCEL
2 Şubat 2024 Cuma - 00:01

İzmir O'na ağlıyor!

İzmir'de D.A. (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan Oğuz Erge hayatını kaybetti. Erge otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere memleketine gönderildi.

İzmir O na ağlıyor!

İzmir'in Gaziemir'de maskeli ve kapüşonlu D.A., evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge'yi silahla vurup gaspetti. Oğuz Erge Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. 

Taksici hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Örge'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Örge'nin ailesine baş sağlığı dileyen Bakan Koca, "Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Yaralı şoför 112 ambulansla olay yerinden alınıp Gaziemir Devlet Hastanesi'ne nakledilmiş, ilk müdahale sonrası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil operasyon geçirmişti. Kamuoyuna yayılan video kaydı iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

OLAY
Olay, dün saat 03.30 sıralarında, Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Maskeli ve kapüşonlu D.A., evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge'nin kullandığı taksiye bindi. Bir süre taksiyi çeşitli adreslere dolaştıran D.A., ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki tabancayı çıkardı. D.A., peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge'yi yaraladı. Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran D.A., Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı taksici Erge'yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Oğuz Erge'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

TUTUKLANDI
Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp telefonunu gasbeden Delil Aysal (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ
Taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze, çok sayıda taksinin oluşturduğu konvoyla Erge'nin annesinin yaşadığı Buca ilçesi Göksu Mahallesi 679/23 Sokak'taki evinin önüne getirildi.

Taksicinin cenazesi, helallik alınmasının ardından yine meslektaşlarının oluşturduğu konvoyla defnedilmek üzere memleketi Aydın'ın Söke ilçesine uğurlandı.

Taksicinin cenazesi, helallik alınmasının ardından yine meslektaşlarının oluşturduğu konvoyla defnedilmek üzere Söke ilçesi Nalbantlar Mahallesi'ne götürüldü.

Mahalle meydanında kılınan cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşı döken Erge'nin eşi Nevra ve kızı Naz Erge'yi yakınları sakinleştirdi.

Erge'nin hükümlü olan oğlu Mustafa Erge ise jandarma kontrolünde tören alanına getirildi.

Kılınan namazın ardından Erge'nin naaşı mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ve İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da katıldı.

Zanlının cep telefonundan Erge'nin kızını aradığı iddiası
İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklamada bulunan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Oğuz Erge'yi tanıdığını ve bir dönem birlikte çalıştıklarını söyledi.

Anık, "Havalimanı'nda, Kahramanlar'daki duraklarda çalıştı. İyi tanıdığımız bir arkadaşımızdı, hiç kimseye zararı olmayan birisiydi. Zaten videoyu seyreden ne kadar iyi niyetli olduğunu görüyor." dedi.

Aracın sahibi Murat Akbaba da olay günü gece 03.00 sıralarında aracı Erge'ye devrettiğini belirterek, "Gece o çalışacaktı. 04.00'te telefonum çaldı, acı haberi geldi. Üzücü bir durum, diyecek bir şey yok. Araçta hasar vardı, boya ve kaporta tamiri olacaktı. Onun için 'Gelme sen, kapatırım uyurum' dedi. Son yolcuyu da soğuk havada iyi niyetiyle almış." dedi.

Erge'nin 20 yıllık mesai arkadaşı olduğunu söyleyen Oktar Karakoç ise güzel bir insanı kaybetmenin acısını yaşadıklarını dile getirdi.

Komşusu Aslan Kocalar da herkese yardımcı olan, kimseye zararı olmayan bir komşularını kaybettiklerini, çok üzgün olduklarını anlattı.

Kocalar, Delil Aysal'ın olay sonrası Erge'nin telefonuyla kızını aradığını öne sürerek, "Telefonunu alıyor, kızını arıyor, telefonda en son aranan kişi kızıymış, onu arıyor. 'Senin baban kan kaybından ölecek, ambulansı ara.' diyor." dedi.

 
Podemos Partisi, İsrail'in Eurovision'dan ihraç edilmesini istedi
 
Karşıyaka'da aday isyanı!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 2 Şubat 2024 Cuma 21:58

Valla hayatım boyu idama karşı oldum. Yine karşıyım. Yalnızca bu tip hapiste hayatı boyunca rahat gün görmeyecektir zaten.

Yorumu oyla      1      1  
izmirim 2 Şubat 2024 Cuma 19:19

İDAM. İDAMI KİM GETİRİRSE OYUM ONA.

Yorumu oyla      1      1  
ANKARA 2 Şubat 2024 Cuma 13:44

Ne Vali Ne Akp'li Bir İsim Asla Cenazeye Katilmamali... Guzelim Memleketi Ne Hale Getirdiniz... Gece Uyuyan Sabah Piskopat Uyaniyor Gece Dusunen Sabah Cinayet İsliyor Ve Akp de Cumhurbaskani da İzliyor Evet Sadece İzliyor... Memlketin Anasini Aglatanlar Bu Tablodan Utanmali... Sadece Akp Suclu Degil Chp de Bu Duzenden Mutlu Olmasaydi Kulliyeye Yurur Memlketi Bu Hale Gelmesinden Memnun Olmayip İstifa Edip Erken Secim Surecini Baslatirlardi... Chp Akp Bir An Once Aklini Basina ALSİN...

Yorumu oyla      8      5  
MEHMET 2 Şubat 2024 Cuma 13:35

iyiliğinin kurbanı olmuş ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN İNŞALLAH İLAHİ ADALET VAR BU DÜNYADADA ÖBÜR DÜNYADADA GÖRECEK O ZALİM............

Yorumu oyla      5      1  
tuna 2 Şubat 2024 Cuma 13:07

işte akp zihniyetinin toplumu getirdiğşi son nokta. Garip bir çaycı bıçaklanıp öldürülüyor garip taksici kahpece öldürülüyor. Hukumet ne yapıyor? Saldırganı yakalayıp hapiste milletin vergileriyle yemek veriyor.Yahu adam kahpece öldürülmüş sıksanıza bu pisliğin kafasına sıkın lannnnn

Yorumu oyla      11      5  
Murat 2 Şubat 2024 Cuma 12:43

Bunları teşhir edin. Kimliğini gizlemeyin. Yazık ki maktul ve ailesi teşhir ediliyor. Bu itler gizleniyor. Hayvanlara işkence edip öldürenler dahil teşhir edin. Tanınsın bilinsin. Basık mensupları göreve.

Yorumu oyla      10      1  
2 Şubat 2024 Cuma 12:28

idam v.s. çözmez bu işi. İnsan kalitesi korkunç durumda..

Yorumu oyla      11      1  
ezege 2 Şubat 2024 Cuma 11:19

çok uzun yıllar boyu toplumun en büyük eksikliği :: 1 sıra.. eğitim 2.sıra.. ekonomi.. bunlar düzeltilmezse daha çok canlar yanacak. ülke batağa son hızla götürülüyor.

Yorumu oyla      13      3  
2 Şubat 2024 Cuma 11:15

bu yaratıktan sizce sokaklarda kaç tane vardır, öyle korkunç bir cinayet potansiyeli taşıyan?!? Sanıyorum her an karşılaşabileceğimiz kadar çok. Gerçekten çok yazık. 2 yavru babasız kaldı. Kahretsin bu ülkedeki bu her konudaki rezillik inanılmaz can sıkıcı..

Yorumu oyla      10      1  
Doğrucu Davut. 2 Şubat 2024 Cuma 11:01

Bir de bazı savcı hakimler var ki alay eder gibi minumum cezalar verip kanun böyle diyor. Bunları bir gözden geçirin. 27-29 yaşalrında başsavcı yapmayın kimseyi bunların tecrübesizliği ve toyluğu etki altında kalmaya müsaittir. Emekli ya da en az 10 yıl Valilik ya da Kaymakamlık yapan kimselerden Başsavcı ve Hakim yapılsın.

Yorumu oyla      10      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kauçuk fabrikasında yangın: 2 işçi dumandan etkilendi
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Cilas Teknik Kauçuk fabrikasının ...
'6 bin 418 adet sulak alan kayıt altına alındı'
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bugüne kadar toplam büyüklüğü ...
O ilde gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşü gibi eylem ...
 
Kamyon uçurumdan yuvarlandı... Korkunç kaza!
İzmir'in Beydağ ilçesinde uçuruma yuvarlanan tomruk yüklü kamyonun sürücüsü yaşamını yitirdi.
Yangında can vermişti... Son yolculuğuna uğurlandı!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde önceki gün evde çıkan yangında hayatını kaybeden ...
Terör örgütü DEAŞ'a operasyon: 15 gözaltı
Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik Kahramanlar-48 operasyonunda yabancı ...
 
Çocuğunun gözü önünde öldürülmüştü… Gün yüzü göremeyecek!
Boşanma aşamasında olduğu Recibe Koluman'ı öldüren Kudbettin Koluman’ın ...
Eski nişanlısını öldürmüştü... Müebbet hapse çarptırıldı!
Tokat'ta, eski nişanlısını öldürüp kız arkadaşını yaraladığı iddia edilen ...
Ramazan Pişkin'in katil zanlısı gözaltına alındı
 Yerlikaya, “İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Sen ağlama öğretmenim!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva