HABERLER>POLİTİKA
24 Haziran 2018 Pazar - 12:50

İzmir’in siyasileri sandık başında: Kim, ne mesaj verdi?

Siyasi partilerin İzmir’deki temsilcileri cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için oylarını kullandı. Politikacılar sandık başında önemli mesajlar verdi.

İzmir’in siyasileri sandık başında: Kim, ne mesaj verdi?

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de milyonlarca seçmen 27.Dönem milletvekillerini ve cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti.

Oy kullanma işlemi saat 08:00’de start aldı. Seçim için İzmir’de 9 bin 334 sandık kuruldu. Başbakan Binali Yıldırım’ın adresi Karabağlar’daki Bahar Yıldırım İlkokulu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Urla 80. Yıl Gazi Ortaokulu’nu tercih etti.

Öte yandan İzmir siyasetinde partilerin genel başkan yardımcıları, il başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları ve belediye başkanları da sandık başına gitti.

İşte oy kullanan isimler ve verdikleri mesajlar:

AK PARTİLİ DAĞ OYUNU BAYRAKLI'DA KULLANDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. 

Dağ, eşi Zeynep Dağ ve bebeğiyle oy vereceği Şehit Nazımbey İlkokuluna geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Dağ, bir süre onlarla sohbet etti. 

Eşiyle oyunu kullanan Dağ, zarfı sandığa atmadan önce, "Düşünmek biraz zor oldu. Tabi şimdi herkes merak ediyor kime oy kullandığımızı. Ama söylemeyeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah mahçup etmesin." dedi. 

Dağ, yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun inşallah. Bütün siyasi partiler uzun bir süredir çalışma yaptı. Bizler de sahada zor bir çalışma içinde olduk. Huzur içinde güzellikler içinde güzel bir seçim günü geçmesini temenni ediyoruz. Akşam da inşallah kendi açımızdan partimiz olarak cumhurbaşkanı açısından iyi bir netice almayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin inşallah." ifadelerini kullandı. 

CHP İL BAŞKANI YÜCEL: DİLİYORUM KATILIM YÜKSEK OLUR!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de oyunu Buca ilçesinde kullandı.  Buca Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda, 1398 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Halkımız sandık başına gidiyor. Gönlünden geçene oyunu verecek. Dileğimiz bugüne kadar yapılan seçimler arasında katılımın en çok yaşandığı seçim olması. Diliyorum ki, 24 Haziran seçimleri demokrasinin tam işletildiği, sandık güvenliğinin tam sağlandığı ve katılımın en yüksek olduğu seçim olur. Tüm siyasi partiler çalışmalarını tamamladı, şimdi söz millette. Milletimizin iradesinin sandığa tam yansıması için gereken çalışmaları yaptık. Halkımız artık gönlünden geçene oyunu verecek ve son sözü söyleyecek. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

ŞENGÜL EŞİ VE KIZLARIYLA KULLANDI
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, oyunu eşi Nuriye Şengül ile kızları Sude Nur ve Güller Serra Şengül ile birlikte Bayraklı Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu'nda kullandı.

Şengül, demokrasinin gereği olarak oyunu kullandığını söylerken, 24 Haziran seçimlerinin vatana, millete hayırlı olmasını diledi. Şengül, “İl binamızda tüm ilçelerdeki seçim çalışmalarını takip edeceğiz. Tüm teşkilatlarımıza sahada, sandıklarda. Sabah saat 06.00'dan beri teşkilatlarımız ayakta. Şuana kadar bir olay yok. Ufak tefek birkaç münferit olayın dışında her şey yolunda” dedi.

DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLARAK SANDIK BAŞINA GİTTİK
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç bu seçimde başkan sıfatı ile ilk kez oy kullandı. Ükünç, Bornova Sarnıçköy Mahallesi'nde bulunan Sarnıçköy İlkokulu'nda oy verdi. Ükünç, “İnşallah milletimiz İYİ Parti ve Meral Akşener'i tercih ederek bu cesurlar hareketine sahip çıkacaktır. Demokrasinin gereği olarak sandık başına gittik. Katılımın yüksek olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

MHP’Lİ KARATAŞ, EŞİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bayraklı İlçesinde bulunan Nedret İlhan Ketenci Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Eşi Bahtiyar Karataş ile birlikte sandık başına giden Karataş, “Seçimlerimiz vazgeçilmezlerimiz Vatan, Millet ve Bayrağımız için hayırlara vesile olsun” dedi. 1098 numaralı sandıkta oyunu kullanan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, şöyle konuştu; “Birlik beraberlik içerisinde ülkemizin bütünlüğü ve güvenliğinin söz konusu olduğunu anlatarak seçim çalışmalarımızı yaptık. Teşkilatlarımız, Milletvekili adaylarımız, MHP gönüllüleri ile yoğun bir tempoda kısa zamanda çok yol aldık. Seçim çalışmaları sırasında Ramazan ayının huzuruna uygun olarak vatandaşlarımızla buluştuk, konuştuk, anlattık. Çalışmalarımız sırasında bize yapılan birkaç çirkin saldırı dışında herhangi bir nahoş hadisenin içerisinde yer almadık. Teşkilatlarımız ve adaylarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, seçimlerin Türkiye’ye, İzmir’e ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ÇIRAY OYUNU KULLANDI
İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray oyunu İzmir Narlıdere’de kullandı. Çıray oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorusunu üzerine “Oyumu kullandım ve sandık gezeceğim. İnşallah bugün her şekilde millet kazanacak. Bütün veriler demokrasinin zaferini işaret ediyor. Zaten dört liderin ittifakın adına "MİLLET İTTİFAKI" denmesinin de nedeni buydu. Birimiz hepimiz, hepimiz "Atatürk Türkiye’si" için varız. Şimdiden vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

KILIÇ VE GÜMRÜKÇÜ BİRLİKTE OY KULLANDI
PM Üyesi ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevda Erdan Kılıç, oyunu Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte Çiğli Şehit Ali Karaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullandı. Kılıç, “Olağanüstü koşullarda gerçekleşen bu seçimin, ülkemize barış, huzur ve özgürlük getirmesini temenni ediyor daha aydınlık bir Türkiye inancıyla hayırlı olsun diyorum. Şimdi en önemli görevimiz hep birlikte sandıklara sahip çıkmak” açıklamasını yaptı.

İZMİRLİ BAKAN OYUNU GÜMÜŞHANE’DE ATTI
CHP İzmir Milletvekili ve İzmir birinci bölge ikinci sıra milletvekili adayı Murat Bakan, YSK verileri uyarıca dört muhalif partinin de hiç görevlisi olmayan 51 sandıkta seçim güvenliğini sağlamak için Gümüşhane’ye gitti. CHP’li Bakan oyunu da burada kullandı ve “Seçim güvenliği için 3 gündür Gümüşhane’deyiz. Ben ve Kocaeli milletvekilimiz Tahsin Tarhan sabah 5.30 itibari ile göreve başladık oyumuzu ilk defa seçim bölgemiz dışında kullandık. Seçim sonuçları ilan edilene dek buradayız” mesajını paylaştı.

SINDIR: SÖZ ANADOLU’NUN KADİM MİLLETİNDE
CHP Milletvekili ve İzmir 2. bölge adayı Kamil Okyay Sındır, oyunu doğup büyüdüğü Bornova ilçesindeki Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde, 1210 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanmaya eşi Rana Sındır ile birlikte gelen hemşerileriyle sohbet eden, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Sındır, “Son 50 yılın en yoğun katılımlı seçimi olmasını bekliyoruz. Şimdi söz Anadolu’nun kadim milletinde. Son ana kadar sandık başlarında olacağız” dedi.

AKPINAR: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN…
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim dolayısıyla Şemikler İlkokulu'nda, eşi Zehra Akpınar ile birlikte oy kullandı. Akpınar, “Çocuklarımızın geleceği için, huzur dolu yarınlar için sorumluluğumuzu yerine getirdik” diye konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Akpınar, Karşıyakalı seçmenler ve çocuklar ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Başkan Akpınar, “Bugün Türkiye’de yeni bir sürecin başladığı gündür. Demokrasinin, adaletin, huzurun ve toplumsal barışın kazanacağı bir seçim olmasını diliyorum. Artık herkes ‘tamam’ diyor. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. Çocuklarımızın geleceği için, aydınlık yarınlar için, huzur için, adalet için biz de oyumuzu kullandık. Cumhuriyet'ten ve demokrasiden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

PEKDAŞ: 24 HAZİRAN DEĞİŞİMİN GÜNÜ OLSUN
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Konak Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde 1098 numaralı sandıkta oyunu veren Başkan Pekdaş, oy kullanmaya babası Halil Altay ile birlikte gitti. Seçimin Türkiye için aydınlık yarınların habercisi olmasını dileyen Pekdaş, “24 Haziran Türkiye için demokrasinin yeniden güçleneceği, yeni bir dönemin başlayacağı, değişimin yaşanacağı gün olsun” dedi. Oyunu kullanan Başkan Pekdaş, okuldan ayrılmadan önce sandık kurulunda yer alan görevlilerle de sohbet ederek, onlara iyi çalışmalar diledi.

BAŞKAN BATUR: TARİHİ BİR SEÇİM GERÇEKLEŞİYOR
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye’nin kader seçimi Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için oyunu Narlıdere İlhan Onat İlköğretim okulunda kullandı. Türkiye’nin geleceğinde bir dönüm noktası olan seçim için sabahın erken saatlerinde Narlıdere’nin her mahallesinde görev yerlerine gitmeden önce kahvaltı için bir araya gelen sandık görevlileri ve mahalle temsilcileri kahvaltı yaptı. Çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyleyen Batur ‘Sandıklara ve vatandaşlarımızın oylarına sonunu kadar sahip çıkın’ dedi. Başkan Batur oy kullanmak için Narlıdere İlhan Onat İlköğretim okuluna geldi. Burada oy kullanmaya gelen ve Narlıderelilerle sohbet eden Batur oyunu 1098 nolu sandıkta kullandı. Batur “Bugün, tarihi bir seçim günü gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce'yi, Çankaya köşkünde hepimizin Cumhurbaşkanı olarak göreceğimiz yeni ve mutlu bir Türkiye'de görüşmek dileğiyle oyumu kullandım. Siz de oyunuzu kullanın, geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN İNCE, OYUNU YAKA’DA KULLANDI
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  oyunu eşi Nilüfer İnce ile birlikte kullandı, “Seçim memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Yaka Mahallesi’ndeki Özel Bilim Koleji’nde kurulan 1048 numaralı sandıkta kullandı. Eşi Nilüfer İnce, babası Mehmet İnce ve ablası Mehtap İnce Akıllıoğlu ile birlikte okula gelen Başkan İnce, sandık başkanı ve görevlilere başarılar diledi ve ardından oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Başkan İnce, “Baskın erken seçim olduğu için kısa sürede yorucu bir seçim maratonu geçirdik. Bir buçuk ay boyunca adaylar konuştu, millet dinledi. Bugün millet konuşacak. Halkımız oy verme kabinine girdiği zaman vicdanının sesini dinleyerek kime oy vereceğini çok iyi biliyor. Biz de oyumuzu kullandık. Seçimin memleketimize, hayırlı olmasını diliyorum. Bugünün öncelikle barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ATİLA AİLECEK SANDIKTA
Oy kullanmaya Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi ve çocuklarıyla birlikte kendi aracıyla gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  “Ülkemiz için önemli olan bir seçim yaşıyoruz. Sonuçların ülkemize huzur, bereket ve barış getirmesini diliyoruz“ dedi.  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila oyunu Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1349 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanmaya kendi aracıyla eşi ve çocukları ile gelen Atila, sandık görevlilerine kolaylıklar ve başarılar diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.   Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Atila, “Ailemizle, çocuklarımızla birlikte oyumuzu kullandık. Bayram havasında bir seçim yaşıyoruz ve bayram havasında tamamlanması da en büyük arzumuz. Ülkemizin için çok önemli seçimlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin değişimine, iş, aş ve üretimin artacağına inandığımız bu seçimde tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya ve daha sonrasında da sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçimin ülkemize huzur, bereket ve barış getirmesi en büyük temennimiz“ diye konuştu.

PİRİŞTİNA: AYDINLIK GELECEĞE UYANALIM
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 24 Haziran sabahı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti. Oyunu, Buca Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1428 no’lu sandıkta eşi Ahu Piriştina ile birlikte kullanan Başkan Piriştina, seçimlerin ülkenin birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak şekilde neticelenmesini dilerken, “ 25 Haziran’da aydınlık bir geleceğe uyanalım” dedi.

BAŞKAN DEMİRAĞ OYUNU KULLANDI
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Eşi Derya Demirağ ve kızı Gülin Demirağ ile birlikte Foça Bedia Midilli İlkokulu’na gelen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, oyunu 1034 No’lu sandıkta kullandı. 

BAŞKAN ŞENOL: CUMHURİYETİMİZ YAŞAMAK İÇİN BİR OY BEKLİYOR
Eşi Birsen Şenol ile birlikte oyunu kullanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da sandık başında, “Cumhuriyetimiz yaşamak için bizden bir oy bekliyor... Oy kullanmaya giderken vicdanınızı da yanınıza almayı unutmayın. Verdiğimiz oyların ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” mesajını verdi.

BAŞKAN UYAR OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar oyunu eşi Günay Uyar ve oğlu Baran Nebi Uyar ile birlikte Urla 80. Yıl Gazi Ortaokulu’nda kullandı.  

POLAT SANDIK GÖREVLİLERİ İLE SOHBET DE ETTİ
CHP İzmir Milletvekili Adayı Mahir Polat, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Bornova’daki Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde kullandı. Sabah erken saatlerde okula gelen Polat, oyunu kullandıktan sonra sandıklarda görevli müşahitler ve vatandaşlarla sohbet etti.

SERTEL OYUNU TORUNUYLA KULLANDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, son iki seçim ve referandumda olduğu gibi geleneği bozmadı ve oyunu torunu Atila Atlas Sertel’le birlikte kullandı. İzmir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Atila Sertel, oy kullanmaya eşi Ziynet Sertel, oğulları Özmen ve Özgür Mustafa Sertel, gelini Özden Sertel ve torunu Atila Atlas Sertel’le geldi. Oyunu Bornova Ali Suavi İlköğretim Okulu 1330 Nolu sandıkta kullanan Atila Sertel, “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Türkiye’m yüzün gülsün. Yoğun bir çalışma dönemi geçirdik ancak başaracağımıza inancımız tam. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, Millet ittifakının Meclis çoğunluğunda yüzü gülen bir ülke olacağız” dedi.

CHP’Lİ ARSLAN: BİR OYLA ÇOK ŞEY DEĞİŞEBİLİR!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan, sabahın erken saatlerinde eşi ve iki çocuğu ile birlikte Narlıdere Cahide – Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi, 1037 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Kullandığı oyun tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ettiğini söyleyen Arslan, sandığın önemini vurguladı.

Oy verme işlemlerinin ardından konuşan Arslan, “Bir oyla birçok şey değişebilir. Kullandığımız oylar çocuklarımızın geleceğini, çiftçimizin, esnafımızın emeğini, kadınların fedakarlığını, öğrencinin feryadını temsil ediyor. Kullanılan oyların her biri ayrı ayrı anlamlar taşıyor, bizler için çok değerli. Allah’ın izni, milletimizin desteği ile Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında halkımızın emanetine sahip çıkacağız. Ekonomiyi, eğitim ve sağlık sitemlerini düzeltecek, esnafımızın ve çiftçimizin sorunlarını çözeceğiz. Yoksulluğu yönetmeyeceğiz, yoksulluğu yok edeceğiz. Kullandığımız oyların ülkemize; toplumsal barışı, ekonomik refahı, hoşgörüyü ve adaleti getirmesini, birliğimizi, beraberliğimizi sağlamasını diliyorum. Tüm milletimize ve vatanımıza hayırlı, uğurlu olsun” açıklamasında bulundu. 

KAYA EŞİ İLE SANDIK BAŞINDA
İzmir Milletvekili Atilla Kaya, eşi Pınar Çağlar Kaya ile birlikte oylarını Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlkokulu'nda kullandık. Kaya, “Rabbim hayırlı etsin inşallah” mesajını verdi.

AK PARTİLİ ÖZALAN’DAN KISA MESAJ: MÜBAREK OLSUN
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Alpay Özalan da sandık başına gitti ve oyunu kullandı. Özalan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Mübarek olsun” dedi.  

AK PARTİLİ NASIR: KAZANAN İZMİR OLACAK
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, oyunu Doğanlar Batıçim İlkokulu 1067 nolu sandıkta kullandı.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin başarılı bir sonuç alacağına inancının tam olduğunu belirten Nasır, kazananın her zaman İzmir olacağını söyledi.

Seçim sonuçlarının İzmir ve tüm Türkiye'ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dileyen Necip Nasır, “İzmirli seçmen her zaman bilinçli tercihler yapıyor. Vatandaşlarımız bu seçimde de en doğru kararı vereceklerdir” dedi.

Seçim sürecinde hemşerilerinin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve destek için İzmirlilere tekrar teşekkür eden Nasır, “Biz de hizmet aşkıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İzmir'in çıkarlarını önde tutan bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

İzmir'in kaybedecek vakti olmadığını da dile getiren Necip Nasır, “İzmir’de esnaf içerisinde yetişen bir işadamıyım. Yaklaşık 50 yıldır İzmir’deyim. İzmir’in hem sosyal, hem de fiziki sorunlarını çok iyi bildiğim için çözümleri noktasında da katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

İLK MECLİS KADAR ÖNEMLİ
Yeni dönemde oluşturulacak meclisin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu ilk meclis kadar önemli olduğunun altını çizen Necip Nasır, sözlerine şöyle devam etti: "Başkanlık Sistemi ile birlikte günün koşullarına göre dünyadaki siyasi gelişmelere bilim ve teknoloji ile gelişen dünyada ülkelerin kendi aralarındaki rekabet şartlarında daha yeni, rekabet edebilir bir yönetim anlayışı gelecek. Güçlü bir hükümet yapısı, güçlü bir meclis yapısı oluşacak. Yasamada güçlü bir temsil, yürütmede de güçlü bir hükümet olacak. Ülkemiz aydınlık yarınlara bir adım daha yaklaşmış olacak. Sonuçta İzmir başta olmak üzere; tüm Türkiye kazanacak”

CHP’Lİ SERTEL: VATANDAŞLAR AKIN AKIN SANDIKLARA GİTTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, oyunu sabah saatlerinde Bayraklı Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ndeki 1083 nolu sandıkta kullandı. Ekip arkadaşları ile yoğun geçen bir seçim çalışmasının ardından oyunu Türkiye’nin aydınlık yarınları için kullandığını söyledi.

Okul bahçesinde vatandaşlarla da sohbet eden ve oldukça neşeli olduğu gözlenen Serter, vatandaşların akın akın oy kullanmaya geldiğini belirterek, “Demokrasi ve özgürlüklerine ulaşmak için halkımız bugün akın akın sandıklara gelerek oy kullanıyorlar. Sandıklarına da sahip çıkıyorlar. Biz de bugün en önemli vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Halkımızın da seçimlere ilgisi bizi mutlu etti. Sandıklar açıldıktan sonra da sonuçlar hepimizi mutlu edecek. Türkiye’yi dünyada hak ettiği konuma getirecek, ülkesine huzur, güven, aş ve iş sağlayacak bir Cumhurbaşkanı ve iktidara kavuşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 
Devlet Bahçeli oyunu kullandı
 
Baykal, oyunu seyyar sandıkta kullandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli oyunu kullandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara Anıttepe Ortaokulu’nda oyunu kullandı.
Meral Akşener oyunu kullandı
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener oyunu Beylerbeyi'ndeki ...
Kılıçdaroğlu oyunu kullandı: Görevlilere çağrı yaptı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki Arjantin Ortaokulu'nda oyunu verdi.
 
O sandıktan ne sonuç çıktı?
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, annesi adına yaptırılan Bahar Yıldırım ...
Muharrem İnce oyunu kullandı
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ailesiyle birlikte Yalova'daki ...
İYİ Parti İl Başkanı istifa etti!
İYİ Parti Uşak İl Başkan Yardımcısı Çağrı Alpkaya görevinden ve partisinden ...
 
CHP'li Umdular'dan gençlere sandık çağrısı
CHP Milletvekili  Adayı Kazım Umdular, “Gençler 24 Haziranda sandığa koşacak ...
AK Partili Dağ, İzmir'deki afet bölgesinde: Mağduriyetleri gidereceğiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Devlet ve hükümet olarak ...
Muharrem İnce büyük finali Maltepe'de yaptı
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimden önce final mitingini ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva