HABERLER>GÜNCEL
17 Aralık 2018 Pazartesi - 09:15

İzmir'in oda başkanından 'gey hamam' çıkışı: 2-3 katını verenler olur ama...

Tarihi Namazgah Hamamı’nın Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamamcılar Banyocular Esnaf Odası’na kiralanması kararlaştırıldı. Oda Başkanı Karaca, “Yıllık 50 bin TL’lik bir öneri sundum. Biz bu olaya kar-zarar olarak bakmıyoruz. Tarihi dokunun korunmasını ve buranın gerçek hamam olarak çalışmasını istiyoruz. Benim verdiğim fiyatın 2-3 katını verenler olur ama burası sonra gey hamamı olur” dedi.

İzmir in oda başkanından  gey hamam  çıkışı: 2-3 katını verenler olur ama...

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16’ncı yüzyıldan kalan ve yıkılmak üzere olan Namazgah Hamamı'nı 1.2 milyon liralık restorasyonla ayağa kaldırması sonrasında kiralama hamlesi için harekete geçti. Aralık ayı oturumunda Büyükşehir Belediyesi meclisinin gündemine gelen önergenin doğrultusunda herhangi bir aksilik çıkmazsa tarihi hamam Hamamcılar Banyocular Esnaf Odası’na kiraya verilecek.

İzmir mimarisinin önemli unsurlarından olan Namazgah Hamamı’nın Büyükşehir Belediyesi'nden kiralanması sürecine dair bilgilendirme yapan İzmir Hamamcılar Banyocular Esnaf Odası Başkanı Nafi Karaca açıklamalarda bulundu. Başkan Karaca hamam için kendilerinden daha fazla para verilebileceğini söylerken odanın kiralama işlemiyle amaçladığı durumu açıkladı. Kar-zarar hesabı yapmadıklarını belirten Karaca, mekanın LGBTİ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transgender ve İnterseks) bireyleri tarafından kullanılmaması yönünde bir refleks geliştirdiklerini açıkladı.

YILLIK 50 BİN TL KİRA ÖNERDİM, GEYLERE VERİLMESİN!
Karaca, “Burayı kiralayarak kullanmayı teklif ettim. Pınarbaşı’ndaki belediye hamamını da oda olarak kiralamıştık, bunu da kira olarak alıyoruz. ‘Benim verdiğim fiyatın 2-3 katını verenler olur ama burası sonra gey hamamı olur. Burası İzmir’in gözbebeği’ dedim. Buraya turistler geleceği için buraya iyi bakmamız lazım. Ufak tefek sıkıntılar var ama çözülecek. Kira teklifinde ben bulundum. Yıllık 50 bin TL’lik bir öneri sundum. Biz bu olaya kar-zarar olarak bakmıyoruz. Tarihi dokunun korunmasını ve buranın gerçek hamam olarak çalışmasını istiyoruz. Türk hamamı diyoruz. Geylerden gelecek talep doğrultusunda bunun fiyatı da artabilir ama onlara teslim edip de kötü amaçla kullanılmasın” dedi.

İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu’nun görevde olduğu 2004 yılında Namazgah, Şark ve İslamköy hamamları eşcinsel ilişki kurulduğu iddialarıyla 1’er ay süreyle kapatılmıştı.

 
Eşme'de tehlikeli gerginlik!
 
İzmir trafiği rahatlayacak: Yüzde 68 tamam!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
m.y. 18 Aralık 2018 Salı 12:02

hamamcılar odası başkanı işine baksın, ahlak bekçiliğine soyunmasın,önce bir Osmanlı hamam tarihini incelesin, Osmanlı kayıtlarına baksın.. hamamcı hamamına elenin eşcinsel olup olmadığını nerden anlayacak?çok merak ediyorum..turistlik belgeli ve yabancı menşeli oteller gay hamamı açabilir..bunlar kültür ve turizm bakanlığı denetimindedir, içişleri bakanlığının değil, dolayısıyla valiler ve emniyet müdürlüğü müdahale edemez....

Yorumu oyla      10      5  
Can 18 Aralık 2018 Salı 00:00

Lgbt ye bu kadar takılsa bu adam kesin cinsel yöneliminde değişik sorunları var demektir. Kimsenin aklında olmayan şeyler maşallah sizin fantazi dünyanızda var sayın HA MAM CI

Yorumu oyla      9      6  
Sinan 17 Aralık 2018 Pazartesi 21:06

Bu açıklama sonrası kim gider o hamama zaten , ne milletiz ya

Yorumu oyla      9      6  
volkan 17 Aralık 2018 Pazartesi 19:15

erkek cocuklarına tecavuz edilir sesiniz çıkmaz çcuk gelinler olur sesiniz çıkmaz tecavuzler şiddet artar ama iş gayliğe girince lut kavmı olmei bi kere cah,lsin gay lik hastalık değildir tedevi olunmaz bil..gay turizmini bile kuşadalılar sonradan anladı şimdi gayleri kırmızı halılarda karşılıyolar ama çok geç

Yorumu oyla      11      6  
muhalif 17 Aralık 2018 Pazartesi 12:22

niye gay hamamı ya da saunası olmasın?? yetişkin insanların cinsel tercihini toplum da devlette benimsemeli, batıda tüm merkezlerde bu var..millet kimin kiminle yattığına bakmıyor, buna karşı çıkacağınıza, çocuk pornosu yşanan erkek çocuklar dahil, çocuk tacizlerine karşı çıkın, yapanlar ceza alıyormu? bu çifte standattır. ayıp. lut kavmine gelince, işinize gelmeyince lut kavmini öne sürüyorsunuz, peki medyen kavmi niye helak edildi? onu söyleyen, hatırlatan var mı? günümüzde ayyuka çıkan "haksız kazanç elde etme, ,hileli satış" una bir şey demeyecekmisiniz?

Yorumu oyla      18      7  
MEHMET 17 Aralık 2018 Pazartesi 12:01

Volkan! Patla patla nereye kadar? Sonun patlamanın zirvesi, cehennemin çekirdeği Güneş ve Yeraltı Mağmaların arası... Git tedavi ol. Heteroseksüellere de yobaz demeyi bırak. (Volkan rumuzlu Lut kavmi ahlaklıya)

Yorumu oyla      10      17  
aman diyeyim 17 Aralık 2018 Pazartesi 11:55

Aman diyeyim başkan, gavura tamam da başka benzetmelere yolaçmasın bu iş, kaş yapayım derken göz çıkarılmasın!

Yorumu oyla      12      8  
süleyman 17 Aralık 2018 Pazartesi 10:42

tebrikler başkanım

Yorumu oyla      11      11  
volkan 17 Aralık 2018 Pazartesi 10:18

siz yine kusadasina yanastirilmasina izin vermeyen gay gemisi olayini hatırladım..esas turizm gaylerde farkinda degilsiniz hamam kültürü zaten gay olayıdır ama iste kafalar yobaz kafası artik gayleri kabul edin

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 TCDD personeli adliyeye sevk edildi
Ankara'da 9 kişinin öldüğü tren kazasıyla ilgili gözaltına alınan 3 TCDD ...
Milletvekilinin yeğenine silahlı saldırı!
Bilecik'te, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, kavga ...
İzmir'de korkunç son: Parkinson hastası canına kıydı
İzmir'in Kınık ilçesinde, evli ve 3 çocuk babası olan Parkinson hastası ...
 
İzmir'de yangın dehşeti: Villa küle döndü
İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde bir villada henüz bilinmeyen nedenle çıkan ...
İzmir'de şok iddia: Belediye başkan aday adayı kahvede adam dövdü!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, CHP'den belediye başkan aday adayı olan İzmir ...
İZBAN grevi otobüs şoförlerini de vurdu!
İzmir'de raylı sistemle toplu ulaşım hizmeti veren İZBAN'da, 10 Aralık'ta ...
 
İzmir'de korkutan yangın: Ev küle döndü!
Konak ilçesinde, ocakta yemek yapılırken, tül perdenin tutuşması sonucu ...
'Cristiano Ronaldo’nun yaptığı da şerefsizlik'
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında “Sarhoş olur kendinden ...
'Gülen'in sınır dışı edilmesi için çalışıyoruz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva