HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2016 Pazartesi - 12:55

Ve devletin zirvesi İzmir'de: Erdoğan ve Yıldırım ne mesaj verdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım TSK’nin en büyük tatbikatı Efes 2016’yı izlemek için bir gün önceden kent geldi. İkili terörle mücadelede kararlılık mesajları verirken, Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kan dökme' çıkışı, Yıldırım'dan da 2011 için özel bir niteleme geldi.

Ve devletin zirvesi İzmir de: Erdoğan ve Yıldırım ne mesaj verdi?

EGEDESONSÖZ - İzmir yeni haftayı devletin zirvesini ağırlayarak açıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük tatbikatı Efes 2016'yı izlemek için bir gün önceden kente geldi.

AK Partililer Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ı karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı’na akın ederken, ikili parti otobüsü üzerinden on binlere seslenirken çok önemli mesajlar verdi.

- FOTO GALERİ: DEVLETİN ZİRVESİ İZMİR'DE... 

Kılıçdaroğlu'nu da "kan dökme" tartışması üzerinden eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi size bir müjde veriyoruz" diyerek Osman Gazi Köprüsü'nün bayram öncesi açılacağını söylerken, Başbakan Yıldırım da 2011 yılı Mart ayında yapılan genel seçimde İzmir’den aday gösterilmesini hayatının dönüm noktası olarak gösterirken, “İzmir’e vefa borcum var. Size bir vefa borcum var. Bu ağır sorumluluğu yüklenmemin en büyük müsebbibi sizsiniz. Sizin sayenizde, İzmir’in sayesinde bu sorumluluğu aldım” ifadelerini kullandı.



YILDIRIM: 2011 YILI MART AYI...
Başbakan Yıldırım saat 23.00 sularında büyük bir coşku ve mehteran takımının çaldığı marş eşliğinde otobüsün üzerine çıktı.

Kalabalığı, “Sevgili İzmirliler… Aziz yol arkadaşlarım…” sözleriyle selamlayan Başbakan, “Biz İzmir’le gurur duyuyoruz… İzmirli olmaktan dolayı gurur duyuyoruz… Bu coşku bu heyecan sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Sevgimizi daha da kuvvetlendiriyor” dedi.

Yıldırım daha sonra kentin tüm ilçelerinin isimlerini tek tek sayarak teşkilat üyelerini selamladı.

Terörü bitirmek için ahdettik!
Başbakan daha sonra terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi. “Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürmeyiz” diyen Yıldırım, “780 bin kilometrekare vatan toprağı birdir, bütündür, hiç kimse bölemez, kimse bizi birbirimizden ayıramaz. Bu ülkenin başına bela olan terörü bitirmek için ahdettik, yemin ettik, kaçtıkları yere kadar kovalayacağız. Bu mukaddes vatanı bölmeye çalışan gafiller, ey katil terör örgütü; İzmir’den yükselen bu ses birliğin, beraberliğin, bağımsızlığın sesidir. 9 Eylül’ün, İzmir Efeleri’nin sesi gibidir" dedi.

Vefa borcum var... 2011 hayatımın dönüm noktası!
Yıldırım İzmir'e seslenerek, "Size bir vefa borcum var. Bu ağır sorumluluğu yüklenmemin en büyük müsebbibi sizsiniz. Sizin sayenizde, İzmir’in sayesinde bu sorumluluğu aldım. Birlikte yürümeye var mısınız? 78 milyon vatandaşın refahı, mutluluğu için amansız mücadelemizde yanımızda mısınız? İşte İzmir bu! İzmir’in yol arkadaşlığı bu…” diye konuştu. Yıldırım şöyle devam etti: İzmir için ne söz verdiysek şimdi daha fazlasını yapacağız. İzmir’i artık hizmet yoksunluğundan mutlaka kurtaracağız. Başlattığımız 35 projeyi bitirip yeni projeler kazandıracağız. Sizin bu coşkunuz, kardeşliğiniz bizim sorumluluğumuzu arttırır. Allah’ına kurban İzmir…

Başbakan, 2011 yılının Mart ayında yapılan genel seçimlerde İzmir’den milletvekili adayı olarak gösterilmesini hayatının dönüm noktası olarak niteledi. Yıldırım, “Yıl 2011…Aylardan Mart… Bana partim dedi ki; ‘Sen İzmir’e gideceksin, İzmir’den seni aday göstereceğiz’. Hayatımın dönüm noktası 2011 yılının Mart ayıdır. İzmir’den aday gösterildiğim zaman açıkçası biraz endişelenmiştim. Çok bilmediğim daha önce bulunmadığım bir şehre gidiyorum. ‘Acaba ne ile karşılaşacağım?’ diyordum. Ancak İzmir’e gelip bu muhteşem coşkuyu görünce, ‘İzmir benim şehrim, İzmirli benim kardeşim, yol arkadaşım’ dedim” ifadelerini kullandı.



'Çılgın Proje' müjdesi
Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: İzmir deyip geçme. İzmir ilk kurşunun atıldığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinim atıldığı şehirdir. Ama son 20 yıl içinde gelişmesini tamamlayamadı. İzmir geri kaldı. Ama hiç merak etmeyin İzmir’in hizmet açığını ortadan kaldıracak, İzmir’i tekrar başa güreşen İstanbul’la yarışan il yapmaya kararlıyız. İzmir’i İstanbul’a bağlayan otoyolu, Osmangazi Köprüsü’nü tamamladık. 30 Haziran’da açıyoruz. 2 yıl sonra Bursa İzmir arası da bitmiş olacak. Ver elini İstanbul. 3 saatten daha kısa sürede İstanbul’da olacağız. Ankara’dan hızlı trenin sesi Afyon’dan Uşak’a doğru ilerliyor. Hızlı tren de İzmir’e geliyor. Hayırlı olsun. Zannetmeyin ki bunu unuttum. İzmir’in çılgın projesi de geliyor. Körfez geçişini İzmir’e mutlaka getireceğiz. Nasıl Konak tünelini yaptıysak, Sabuncubeli tünelini yapıyorsak. Körfez geçişini de mutlaka yapacağız. Kordon’la Kordelya’yı birleştireceğiz. Konak’la Karşıyaka’yı birleştireceğiz.

Yıldırım sözlerini, “Bir olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Doğuyla batıyı kuzeyle güneyi kardeş yapacağız” diyerek bitirdi. Başbakan daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini duyurdu. Alanda coşku tavan yaptı.



ERDOĞAN: NEDEN PARLAMENTO DEĞİL KAN?
Yıldırım’ın ardından otobüse büyük sevgi gösterileri eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı. Erdoğan, “Hepiniz bu anlamlı buluşmada selamlıyorum. Anlamlı buluşma diyorum zira biraz gecikmeli de olsa hamdolsun farklı bir şekilde bugün sizlerle bir aradayız. İzmir Milletvekilimiz Başbakan Sayın Binali Yıldırım Bey ve kabine üyeleri ile birlikte sizlerle buluştuk. Yarın Efes Tatbikatı’nda bir arada olacağız. Ve bu tatbikat bugüne kadar olan tatbikatlardan çok daha güçlü bir tatbikat olacak” dedi.

Son çırpınışları olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan atılan sloganların ardından terörle mücadelede kararlılık mesajları verdi. Cumhurbaşkanı, “Sevgili İzmir şunu unutmayın; bunlar bölücü terör örgütünün son çırpınışlarıdır. Bunların uzantılarının da son çırpınışları olacaktır. İnşallah bu millet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti hükümetiyle birlikte siyasetin dilini anlamayanlara siyasetin dilinden dersini parlamentoda 376 ile verdi. Bu iş millete gidiyor. Bunu faturası daha ağır olacak diye görüyorlardı. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’. Bunu bilmeleri gerekiyordu. Biz beşerin önünde eğilmeyiz. Biz sadece ve sadece rabbimizin huzurunda rükuda eğiliriz. Bize başka türlü eğilmek asla yakışmaz. Bugüne kadar eğilmedik bundan sonra da eğilmeyeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu’na yüklendi
Bu sözlerin ardından alandan ‘Başkan Erdoğan’ tezahüratları yükseldi. Erdoğan, ‘kan dökme’ tartışması üzerinden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yüklenerek şunları söyledi: Yola çıkarken bir şey söyledik; uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece demiştik. Gidiyoruz değil mi? İşte şu anda da gece gidiyoruz. Rahmetli Menderes ne dedi? ‘Son söz milletin’ dedi. Biz de ‘son karar da milletin’ dedik. Bu karar da sizin. Siz böyle diyorsanız böyledir.

Fakat bunu anlamayanlar, ‘Bizim kanımızı dökersiniz’ diyorlar. Siyasi telakkiden aciz adamlara şunu söylemek lazım; bizim geçmişimizde kan yok ama sizin geçmişinizde kan var. Siz rahmetli Menderes’i ipe gönderenlerin ta kendisisiniz. Yanındaki iki arkadaşını ipe gönderenlerin ta kendisisiniz. İnanıyorum ki bu İzmir, bu Ege bu ifadelerin hesabını en kısa zamanda soracaktır. Niye parlamento değil de kan? Hani demokrattınız? Nerede demokrasi? Nereden çıktı bu kan? Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz var. Sandık Sandık sandık… 14 parti bir araya geldiniz. Biz ise tek başımıza çıktık yüzde 52 biz aldık yüzde 36 bunlar aldı. Hep şunu söyledik; Halep oradaysa arşın işte burada.

Osman Gazi Müjdesi
Erdoğan konuşmasında bir de müjde verdi, Osman Gazi Köprüsü'nün bayram öncesi açılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı, “79 senede 6 bin 100 km bölünmüş yol yapmışlar. 13 senede 18 bin km bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. Şimdi sayın başbakan burada… Bayramın hemen öncesinde Osmangazi köprüsünü açıyoruz. Nereyle bütünleştiriyoruz? Osmangazi’yle…40 km otoyol. Bunlar bir şeyi gösteriyor. İzmir İstanbul eskiden 8 buçuk saatti. Şimdi 3 buçuk saat. Kaza riski azalıyor. Öyle bir yolculuk yapacaksınız ki, yollar maşallah pırıl pırıl. Yolların sağı solu ya yeşil orman ya da deniz. Yeri gelecek şurada piknik yapalım diyeceksiniz. Modern Türkiye’nin temel taşları bunlar. Yol medeniyettir. Bunları biz yaptık. 30 Haziran’da Yavuz Sultan Selim Köprüsünü de açıyoruz. O da bitmedi. Yıl sonuna kadar boğaz köprüsünün altından Avrasya Tüneli’nin de açılışını yapıyoruz. Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürüttü biz de denizin altından yürütüyoruz. Sadece Binali Bey’in bakanlığında Marmaray’ı açtık. O günden bugüne Marmaray’dan 130 milyon kişi geçti. Biz buyuz. Bu lafla olmuyor. İcraat icraat... Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz. Şimdi sıra Kanal İstanbul’a geldi. Karadeniz’i Marmara’ya bağlıyoruz. Sayın başbakandan bir şey daha istiyorum. Daha önce bakanken bana verdiği sözü vardı. Çanakkale Köprüsü’nü de yapacağız” dedi.

“Niye Batı Türkiye’yi bu kadar kıskanıyor” diyen Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı:  Bu bölücü terör örgütünü neden ülkemizin başına musallat ediyorlar? Silahlarını, paralarını veriyorlar. Bunları desteklerken bize karşı dürüst davranmıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar… PKK’nın güdümündeki siyasetçiler kaçmaya başladı. Kaçacaklar başka çareleri yok. Ey terör örgütü, ya silahları gömüp koordinatları vereceksin ya da bu ülkeyi terk edeceksin? Bu operasyonlar ülkemize huzur gelmedikçe durmayacak. Güneydoğu’da Doğu’da bu mücadeleleri askerimizle, polisimizle sürdüreceğiz. Bizim Rabia’mız var. Tek millet dedik. Tek bayrak dedik.   Bizim tek devletimiz var. Çıkmış bir paralel devlet. Garip bir şey. Başındaki nerede? Pensilvanya’da… Bunun lisansını verenler kim? İşte oyunu, tuzağı anlıyor musunuz? Üst aklın kimler olduğunu anlıyor musunuz? Onlara orada oturma izni verenler 400 dönüm araziyi tahsis edenler, onları orada koruma altına alanlar üst aklın ta kendisidir. Milli güvenlik kurulu olarak kararımızı verdik. Legal görünüm altındaki illegal örgütlerin adı Fethullahçı Terör Örgütü olarak kayda girdi. Bakanlar kurulu da kararı verdik. Onay için bize geldi biz de onadık. Bu milleti parçalayanlara biz fırsat vermeyeceğiz. Kimisi kaçıyor, kimisi de cezaevlerinde yargılanıyor. Bu süreç böyle devam edecek. Hep birlikte bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

HAVALİMANINDAKİ BÜYÜK BULUŞMADA NELER YAŞANDI?

Önce Yıldırım geldi, sonra Erdoğan
Adnan Menderes Havalimanı’na ilk iniş yapan isim Başbakan Yıldırım oldu. Özel uçak 'ATA' ile saat 21.50 sularında İzmir'i iniş yapan Başbakan Yıldırım'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, UIaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da İzmir'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise özel ANA uçağıyla saat 23.15 sularında eşi Emine Erdoğan ile birlikte İzmir'e indi. Erdoğan'ı, Adnan Menderes Havalimanı'nda, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile öteki ilgililer karşıladı.



Kupa Yıldırım’a gitti
Başbakan Yıldırım havalimanında bekleyen coşkulu kalabalığa seslenmeden önce VIP salonda özel konukları ağırladı. Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda zafere uzanan Karşıyaka Basketbol Takımı kupayı Başbakan’a götürdü. Yıldırım genç basketbolcularla hatıra fotoğrafı çekildi.

30 ilçeden 900 otobüs
AK Parti İzmir Teşkilatı Erdoğan ve Yıldırım’ı karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı’na akın etti. Partililer 30 ilçede 900 otobüsle alana çıkarma yaptı. Kentin en işlek caddeleri yüzlerce pano, pankart ve afişle süslenirken binlerce partili de Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla havalimanında yerini aldı.

Kitle mehter ekibinin çaldığı marşlarla büyük coşku yaşadı.

Bakanlar ve hotar partililere seslendi
Adnan Menderes Havalimanı’nda binlerce partili ‘devletin zirvesi’ni beklerken mini bir miting alanı oluşturuldu. AK Parti’nin üstü açık otobüsü alana çekildi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, UIaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve İzmirli Milletvekilleri partilileri otobüs üzerinden selamladı.

Kitleye ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar seslendi. Hotar, “Çok değerli İzmirli kardeşlerimiz… Bugün hem Sayın Cumhurbaşkanımızı, hem Başbakanımızı hem de bakanlarımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. İzmir’e de bu yakışır! Tüm İzmir’e ve ülkeye bu beraberliği, birlikteliği göstereceğiz” dedi.

Hotar’ın ardından partililere seslenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise, “Doğal liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Binali Yıldırım’ın ekibinde bir kardeşiniz olarak bugün Ulaştırma Bakanı olarak karşınızda olmaktan büyük gurur duyuyorum. Biliniz ki Başbakan Binali Yıldırım için İzmir ne kadar önemliyse Kars o kadar önemlidir, Kars ne kadar önemliyse Erzincan o kadar önemlidir ve 81 vilayet o kadar önemlidir. Binali Yıldırım’ı bugünlere taşıdınız, doğal lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına başbakanlığa getirdiniz. Saatlerdir burada bekliyorsunuz… İşte bu Recep Tayyip Erdoğan’a olan aşk, Binali Yıldırım’a olan aşk…” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala da otobüs üzerinde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 14 yıldır bu memleketi sandıkta ortaya koyduğunuz iradeyle, seçtiğiniz liderle, verdiğiniz destekle, arkasında durduğunuz güçle siz yönetiyorsunuz. 14 yıldır geriye giden bir şey yok, her şey ileri gitti. 2002’den bu yana hep ileri giden Türkiye’de bu gelişmeyi temin eden ve dünyanın tüm gelişmiş platformlarında haksızlıklara karşı direnen bir lider var! Adı Recep Tayyip Erdoğan! Ona hep saldırıyorlar ama bizler ve sizler arkasında durdukça hiçbir şey yapamıyorlar. Şimdi de desteğinizle Türkiye icracı bir başbakana sahip oldu… Otobanları yaptı şimdi de demokrasi otobanları yapacağız…

 
Ve 65. Hükümet güvenoyu aldı!
 
Karşıyaka Ana'ya koştu!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
35 31 Mayıs 2016 Salı 09:31

Şu an acil olan sağlık serbest bölgesi gibi ekonomiyi geliştirecek projeler gerekli.

Yorumu oyla      11      5  
Hayırlısı 31 Mayıs 2016 Salı 05:28

Yapın bişeyler ozellikle tup gecit yada asma köprülerle karsiya baglayin bu kentde tirafik ancak böyle sonlanır yararlı hizmet olur zaten Aziz başkan da hizmet adamı halk adamı bitirin bu işi

Yorumu oyla      11      5  
aziz 31 Mayıs 2016 Salı 05:05

İzmir'e bişiler yapılsın artık megakoy olmaktaan kurtulalım(bakınız cadde ve sokaklar binalar)

Yorumu oyla      11      5  
30 Mayıs 2016 Pazartesi 22:54

İzmir' e gelip İstanbul' a yapılan yatırımları anlatıyorlar. Avrasya tünelinden bize ne ! 😮 İzmir içinde çılgın projeyi unutmadık diye de ekliyorlar. Şaka gibi. O çılgın projenin İzmir trafiğine bir katkısı olacak mı ? Çandarlı Limanı gibi elde patlamasın da ... 14 yıllık hükümetten İzmir'e yapılan projeler: Konak Tüneli , YİD ile havaalanı , çevre yolunun kalan kısmı ve İZBAN'a yapılan ultra dandik sinyalizasyon sistemi. Ankara' ya sadece metro için 3 milyar üzeri para harcandı. Yeni bir 15 km lik hat bitmek üzere. Bizim gariban, çürümüş otogara da 4,4 km lik metro projesi yıllardır bakanlığın keyfini bekliyor. 250 - 300 milyonluk proje. 😞😞 bahsedilmiyor bile

Yorumu oyla      11      5  
30 Mayıs 2016 Pazartesi 22:38

Son 20 yıldır PKK' nın son çırpınışları denildi durdu ancak hergün artık 5 şehit geliyor. Bu nasıl iş ? Adamlar Suriye'de resmen ABD desteği ile küçük çaplı bir ordu kurmuşlar. Birçok gelişmiş silahları var.

Yorumu oyla      11      5  
m.y. 30 Mayıs 2016 Pazartesi 22:26

"MEGA PROJE" eger körfez tüp geçit projesi ise, bu projenin devlet eliyle yapılması dışında YİD. modeliyle yapılması olasılığı yok. çünkü fizibıl bir proje değil. yılda kaç araç geçece? geçiş ücreti ne olacak? hiçbir yatırımcı firma konsorsiyumu bu projeye GİR-MEZ..

Yorumu oyla      11      5  
saliha mutlu 30 Mayıs 2016 Pazartesi 22:02

Sayın Başbakanım Neden körfez geçiş projesinin tarihi yok? İzmir hizmete aç..Lütfen bu sene başlasın inşaatlar artık.

Yorumu oyla      11      5  
gelincik 30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:33

yüce cumhurbaşkanımız ve başbakanımız bu sefer inciraltı ve sasalıyı imara açıp tüm izmiri dertten kurtaracaklar. Özellikle über,süper, mega projeyi yani karaburun ,Foça arası tüp geçiti açıklamalarını bekliyoruz. İnşallah Ulu cumhurbaşkanımız bizlere o günleride gösterecek.

Yorumu oyla      11      5  
Işık Dikicigil 30 Mayıs 2016 Pazartesi 08:05

GELSİN HAVALANINDA RUKÜ DA KARŞILAYACAĞIZ KENDİSİNİ, EL PENÇE DURACAĞIZ , SECDE EDİN DERSE ONU DA YAPARIZ. CUMHURBAŞKANIMIZ İSTANBUL'DAN SONRA İZMİR'İ DE FETHEDECEK. YALNIZ BİZDE YENİÇERİ OLACAK ZABITA YOK. İSTANBUL'DAN GELİRKEN YANINDA GETİRSİN.

Yorumu oyla      11      5  
Sadi nur 29 Mayıs 2016 Pazar 12:14

İnşallah bu ziyarette mega proje tarihi açıklanır..Büyük beklenti içerisindeyiz İzmirliler adına..

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve 65. Hükümet güvenoyu aldı!
AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında ...
AK Partili Doğan'dan 'Bayraklı İskelesi' çıkışı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayraklı Vapur İskelesi'ni kapatma kararına ...
Genel Sekreter Sındır: Çiftçilerimiz tarımı terk ediyor!
Ülke çapındaki ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Genel Sekreteri ...
 
Putin'den 'Türkiye' mesajları: İlişkiler...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük ziyaret için önceki gün ...
Hangi bakan neden kabineye giremedi?
Yeni bir kabine oluştuğunda, giren yeni bakanlar kadar, giremeyen, koltuğunu ...
Devletin zirvesi o köye taziyeye gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ...
 
Erdoğan: O gençlerin hesabını kim verecek?
Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün kandırarak ...
Bahçeli'den Yargıtay'a: 'Yandaştay' olma yolunda...
MHP Lideri Bahçeli, "Yargıtay kim ya da kimlerin lehine çalıştığı belli ...
CHP’de ‘Yerel Yönetimlerin 1 numarası’ndan Yıldırım’a salvo!
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, Seferihisar’da ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva