HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
24 Eylül 2018 Pazartesi - 10:33

İzmir'den Folkart'a güvenoyu

Folkart, Color Araştırma Şirketi tarafından İzmir’de yapılan “Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması”na göre, marka bilinirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket oldu.

İzmir den Folkart a güvenoyu

İzmir’de bugüne kadar inşa ettiği modern, yenilikçi ve çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart, en çok güvenilen, en çok bilinen ve en çok tavsiye edilen şirket oldu. Color Araştırma Şirketi tarafından yaklaşık 1000 kişi ile yapılan görüşmeler ışığında hazırlanan Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre, Folkart’ın marka bilinirliği yüzde 95,5’ten yüzde 97,3’e ulaştı. Aynı araştırma verilerine göre Folkart’ın güvenilirliği yüzde 92.2 olarak ölçümlendi.  Folkart’ın “Tavsiye Edilme” oranı ise yüzde 90 olarak belirlendi.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart’a olan güveniniz için tüm İzmirlilere teşekkür ederim” dedi. Araştırma hakkında bilgi veren Mesut Sancak, son olarak 2016 yılında yapılan araştırmanın bu yıl tekrarlandığını ve çok daha kapsamlı olarak yapıldığına işaret etti. Sancak, İzmir’in çeşitli ilçelerinden seçilen yaklaşık 1000 kişi ile yapılan görüşmeler ışığında araştırmanın sonuçlandığını kaydetti.

Sancak, “2011 yılında kurulan Folkart’a olan güvenin her geçen yıl artması bizlere gurur veriyor. Folkart’ın en çok tavsiye edilen ve en çok tanınan marka olması da ayrı bir önem taşıyor. Bize duyulan güvene layık olmak için en mükemmelini, en iyisini, en güzelini ortaya çıkarmak için çalışacağız. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederim” diye konuştu.

MARKA BİLİNİRLİĞİ VE ALGISI ARAŞTIRMASI       
Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması, Color Araştırma Şirketi tarafından Temmuz ve Ağustos aylarında İzmir’in farklı ilçelerinden seçilen yaklaşık 1000 kişi ile görüşülerek yapıldı.

Araştırmada, “Yeni bir konut satın alma kararında inşaat şirketinin kim olduğu, doğru bir seçim için ne kadar önemli olduğuna” yönelik soruya, deneklerin yüzde 98.1’i inşaat şirketinin markasının önemli olduğunu belirtti.

EN YÜKSEK MARKA BİLİNİRLİĞİ
Folkart’ın marka bilinirliği konusunda yapılan çalışmada ise marka bilinirliği oranı yüzde 97.3 olarak tespit edildi. Folkart, İzmir’de faaliyet gösteren inşaat firmaları arasında en yüksek bilinme oranına sahip oldu. Folkart’ın 2014 yılında yüzde 57 olan bilinme düzeyi, 2015 yılında yüzde 85, 2016 yılında ise yüzde 95.5’e yükselmişti.

FOLKART’I TANIMLAMA
Araştırmaya katılan deneklerin “Güvenilir Bilgi Edinme Kaynakları” hakkında verdikleri cevaplarda ilgi çekici oldu. Deneklerin yüzde 53.2’si inşaat projesini yerinde ziyaret ederek ve örnek daireyi görerek fikir edinilmesini güvenilir bilgi edinme kaynağı olarak ifade etti. Araştırmada Folkart, denildiğinde genel olarak ilk akla gelen ifadeler olumlu olarak belirtildi. Folkart’ı “gökdelenler, ikiz kuleler”, “Şık, estetik, gözalıcı, güzel tasarımlar”, “Sağlam ve kaliteli yapılar” olarak tanımlayanların yanı sıra çarpıcı ifadeler de yer aldı. Folkart’a yönelik diğer tanımlamalarda ise, güvenilir, teknolojiyi iyi kullanan, lüks yaşam, samimi, güler yüzlü, yaratıcı, mükemmellik/kusursuzluk, modern/çağdaş, prestij/itibar/saygınlık gibi ifadeler kullanıldı.

EN GÜVENİLİR ŞİRKET
İzmir’de en çok güvenilen inşaat firmalarının sorulduğu araştırmada Folkart, yüzde 92.2 ile en çok güvenilen şirket oldu.

MEMNUNİYET HER YIL ARTIYOR
Folkart’ın memnuniyet oranı ise her geçen yıl artıyor. 2014 yılında yüzde 83, 2015 yüzde 82.6, 2016 yılında yüzde 90.3 iken 2018 yılında ise yüzde 92’ye yükseldi.

EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN ŞİRKET
Folkart’ın tavsiye edilme düzeyi ise yüzde 90.2 olarak ölçümlendi. Böylece diğer markalar arasında da en yüksek seviyede bulunuyor.

 
Ajda Pekkan'ın tatil pozu
 
Yasak Elma setinde sürpriz aşk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kararnameye rağmen dolar-euro inadı!
Türk Lirası’nın değerinin korunmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı kararnamesinin ...
İzmir'in kalbindeki 'davalık proje' için ilk kazma vuruldu!
Konak ilçesi Alsancak semtinde bulunan Tariş Birlikleri'ne ait kamu arazileri ...
İzmir’in dev inşaat firması konkordato ilan etti!
Tüzemenler Yapı Grubu Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ...
 
İzmirli mimarlar bürokrasiden dertli!
Yapı ruhsatı formlarından mimari proje müellifinin imzasının kaldırılması ...
SİT arazileri vitrinde: Sakin Şehir'de çifte satış!
Belediye, Sığacık Mahallesi, Akkum mevkiinde yer alan, mülkiyetine kendine ...
Milli Emlak İzmir’de ihale düğmesine bastı!
Milli Emlak Daire Başkanlığı; Gaziemir, Urla ve Menderes’te bulunan bazı ...
 
İzmirli işadamından örnek mesaj: 1 milyarlık projede her şey yerli malı!
Megapol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir İzmir’de hayata geçireceği ...
Bornova'daki benzinlik 4’üncü kez satış listesinde!
Bornova Belediyesi tarafından geçmiş dönemde 3 kez satılığa çıkarılan ...
Mahkemelik olmuştu... İzmir'de TOKİ'den dev satış!
TOKİ, Narlıdere’de bulunan 55 bin 766 metrekarelik araziyi satmak için ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva