HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Ocak 2023 Çarşamba - 12:10

İzmir'deki o belediye başkanından milletvekilliği açıklaması: Görevden kaçmam!

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Milletvekili aday adaylığı ile ilgili gelen soruya yanıt veren Başkan Doğruer, "2 dönemdir ilçeme hizmet ediyorum. Bu dönemde dahi önümüzdeki dönemin projeleri üzerine çalışmalar yapıyorum. Şu an gündemimde ilçeme hizmet etmekten başka bir şey yok. Ancak millete hizmet edilen bütün görevler kutsaldır ve ben bu kutsal görevlerin hiçbirinden kaçmam” dedi.

İzmir deki o belediye başkanından milletvekilliği açıklaması: Görevden kaçmam!

Kınık Delez Yaşam Vadisi’nde düzenlenen programda Başkan Doğruer, gündeme dair açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

PROJE VE YATIRIMLARIN SON DURUMUNU AKTARDI
Kınık ve komşu ilçelerin yanı sıra İzmir basınının da katıldığı kahvaltı programının ardından ilçede gerçekleşen ve devam eden faaliyet, hizmet ve çalışmaları değerlendiren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, proje ve yatırımların son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Son yıllara kadar tarım ve hayvancılık ile anılan ilçede, gerçekleşen projeler ile sanayi, madencilik ve tarımsal sanayi hamleleri yapıldığına vurgu yapan Başkan Doğruer “Son yıllarda yapılan yatırımlar ile tarım, hayvancılık, sanayi ve madencilik konusunda ilçemiz ciddi bir atılım yapmış ve ilçenin istihdam açığını büyük oranda kapatmıştır. İlçemizde hem organize sanayimiz, hem de tarım organize sanayimiz var, ilçemizin çehresi değişiyor. Bunun yanı sıra yakın zamanda faaliyete geçecek olan yatırımlar yine ilçede birçok açıdan ilçe halkına kazandıracaktır. Tüm bu alanlarda Meclis Üyelerimiz ve ekibimizle hizmet ediyoruz” dedi.

İlçeye kazandırılan sosyal tesislerin yanı sıra kamu hizmetlerinin ve tesislerinin de geliştirildiğine vurgu yapan Başkan Doğruer “Bu dönem ilçemize ciddi eserler kazandırdık. Pandemi her ne kadar bu süreci yavaşlatmış olsa da, bugün içinde bulunduğumuz Delez Yaşam Vadisi, Poyracık Aqua Park Sosyal Tesisleri ve Gençlik Merkezi gibi birçok tesis ilçenin sosyal anlamda ihtiyaçlarını karşıladı. TOKİ 1. Etabımız bitti, 2. Etap çalışmalarımız başladı. Öğretmen evimiz, Devlet hastanemiz ilçede büyük bir ihtiyacı karşılamıştır. Ben bu ilçeye doktor olarak geldim. Doktor, hemşire ve şoför olarak 3 kişi çalıştığımız bir sağlık ocağından bugün bütün ihtiyaçlara cevap verebilen bir hastaneye kavuştuk. Yakın zamanda da müjdesinin verdiğimiz, hastanemize 7 sözleşmeli doktor kadrosu açıldı. Bu duruma da açıklık getirmek gerekiyor. Önceden ihtiyaç halinde sözleşme ile gelen doktorlar birkaç ayda ilçemizden gidiyordu. Özellikle Güneydoğu’da uygulanan bir yasa var, OHAL bölgelerinde. İhtiyaç halinde Özel sözleşme kadrosu ile doktor alınabiliyor ve birkaç ay değil 5 yıl o ilçede hizmet ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın girişimleri ve katkıları ile bizlere 7 hekimlik bu kadro açıldı. Hastanemize bu yasa kapsamında doktor alabileceğiz” dedi. 

ADALET SARAYI YAPILACAK
Bir de müjde veren Başkan Doğruer “Sayın Adalet Bakanımızla yaptığımız bir görüşmede kendisine ilçemizde Adalet Sarayı olmadığı bilgisini verdim. Bakan bey talimat verdi. Yakın bir tarihte ilçemize bir de Adalet sarayı kazandıracağız” dedi

BÜTÜN GÖREVLER KUTSALDIR
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Doğruer,  özellikle 2023 seçimleri ve Milletvekili aday adaylığı ile ilgili gelen sorular üzerine “Ben bir yerel yöneticiyim. 2 dönemdir ilçeme hizmet ediyorum. Bu dönemde dahi önümüzdeki dönemin projeleri üzerine çalışmalar yapıyorum. Şu an gündemimde ilçeme hizmet etmekten başka bir şey yok. Ancak millete hizmet edilen bütün görevler kutsaldır ve ben bu kutsal görevlerin hiçbirinden kaçmam” dedi.

Başkan Doğruer, günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek, katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Program hatıra fotoğrafını çekilmesiyle sona erdi.

 
Çocuk tiyatroları şenliği başlıyor
 
Altınordu kritik virajda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuk tiyatroları şenliği başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi ara tatilden hemen önce çocukları ücretsiz 7 farklı oyunla buluşturacak.
Büyükşehir'den yeni alım... Eko-filo büyüyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çevre dostu ulaşım ilkesi ...
Çiğli Arıtma Tesisi’nde 5’nci tur… Dev ihaleye tek talipli!
Daha önce 4 kez ihaleye çıkılan Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4'üncü fazın ...
 
Arıcılığın sorunları Bornova’da konuşuldu
Arıcılığın yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi amacıyla Kayadibi’ne kurduğu ...
Eflatun Nuri'de ödülleri sahipleri ile buluştu... Batur: Karikatürü hoşgörüyle görmeyenler sorunludur!
Konak Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin birlikte düzenlediği ...
Selçuk'ta arazi yoluna köylülerden tam not!
Selçuk Belediyesi arazi yolu çalışmalarına devam ediyor. Zeytinköy Alaman ...
 
Kiraz’dan 'Nazilli' vetosu… Küçük Menderes ayrı il olsun!
Kiraz’ın Nazilli’ye bağlanması ihtimaline karşı çıkan Kiraz Belediye Başkanı ...
Barış Selçuk Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 23’üncüsünü düzenlediği Barış Selçuk ...
Anlaşma çıkmadı... İzmir'de iki ilçede greve ramak kaldı!
Konak ve Karabağlar belediyelerinde çalışan 2 bin işçinin çıkacağı greve ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva