HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2017 Çarşamba - 18:52

İzmir'deki iğrenç olayın zanlısı mahkemede konuştu: 3 çocuğu daha...

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde beyaz eşya teknisyeni 29 yaşındaki T.B., 10 yaşındaki N.S. adlı kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

İzmir deki iğrenç olayın zanlısı mahkemede konuştu: 3 çocuğu daha...

Olay, geçen 20 Mayıs'ta Yamanlar Semti 7020 Sokak üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. T.B.'nin gittiği markette dondurma reyonu önünde iki kız çocuğundan N.S.'ye elle tacizde bulunası güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredekiler tarafından fark edilen T.B. hemen uzaklaştı.

Taciz görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan bir kişi, failin bulunması için çağrıda bulundu. Polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden şüphelinin 29 yaşındaki T.B. olduğunu belirledi. Üç gün sonra gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Nesri Sumru Tunç Emeklioğlu, sanık T.B. hakkında İzmir 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın bugün yapılan ilk duruşmasına tutuklu sanık T.B., mağdur N.S., babası M.Z.S., avukatları Fatih Fidan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy ile sanığın avukatı Vedat Kolukısa katıldı. Sanık ifade vermeden önce mağdurun avukatı, küçük kızın etkilenmemesi için mahkeme salonunun dışına çıkmasını talep etti. Savcı da talebin uygun olduğunu belirterek küçük kızın dışarı çıkarılmasını istedi. Mahkeme Başkanı Orhan Balbal da sanık ifade verirken, mağdur N.S.'nin dışarı çıkarılmasına karar verdi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM
Sanık T.B. savunmasında, olay günü içki içtiğini, markette dar alandan geçerken elinin yanlışlıkla kızın poposuna değdiğini öne sürdü. T.B., "Çok alkol almıştım. Alkolün etkisiyle dolaştığım yerleri hatırlamıyorum. Mağdureyi de ilk kez duruşma salonunda gördüm. Daha önceden de tanımıyorum. Polisin bana gösterdiği görüntülerdeki kişi benim. Elimde de şişe var. Elimin yanlışlıkla poposuna çarptığı görülmekte. Bunu da isteyerek yapmadım" dedi. Küçük bir çocuğa tacizde bulunacak kişi olmadığını ileri küren T.B., "Bu olayı da hatırlamıyorum. Mağdure evladım yaşımda. Suçlamayı kabul etmiyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

'SENİ ÖLDÜRÜRÜM'
Tacize uğrayan N.S.'nin annesi G.S., sanığa tepki göstererek, "Senin yüzünden çocuğum bu oalayın ardından okula gidemiyor. Sen oradan çıkma, seni öldürürüm" diye bağırdı. Mahkeme başkanının uyarısı ile G.S. konuşmasını kesti.

N.S.'nin babası M.Z.S. olay günü kızını dondurma alması için markete gönderdiğini belirterek, "Kızım döndüğünde 'Bana beni bir adam sıkıştırdı, her tarafıma dokundu. Annem, babam, amcam, kardeşim var deyince beni bıraktı, kaçıp eve geldim' dedi. Sanık T.B., benim kızımın yanı sıra 3 farklı küçük kızı da taciz etmiş, onları gördüm kamera kayıtlarından. Mahkemenize bu görüntüleri de vereceğim. Sanıktan şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme Başkanı Hakim Orhan Balbal, daha sonra sanığı duruşma salonundan çıkarttı, küçük N.S. salona alındı ve çocuk psikologu gözetiminde yaşadığı olayı anlattı. N.S.,  "Marketten çıktığımda popoma elledi. Yanlışlıkla elledi sandım, yoluma devam ettim. Sanık beni takip etmiş, marketin ilerisinde duvarda beni sıkıştırdı. Yine popoma elledi ve okşadı. Ben 'Annem, babam, amcam, kardeşim var' deyince beni bıraktı. Kurtulunca koşarak eve geldim. Çok korktum" diye ifade verdi. Psikolog Deniz Koçoğlu da  "Mağdurenin zihinsel ve fiziksel görünümü yaşına uygundur. Görüşme öncesi bana anlattıkları ile duruşmada anlattıkları tutarlıdır. İfadelerine itibar edilebileceği kanaatindeyim" diye konuştu.

Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına ve diğer mağdurları taciz ettiğine ilişkin görüntülerin mahkemeye sunulmasını kararlaştırarak duruşmayı erteledi. (DHA)

 
Rusya'dan domates açıklaması: Ambargo kalkmayacak!
 
Tepekule'de sinema keyfi başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kışladaki asker zehirlenmesi olayında yeni gelişme!
Manisa'da 731 askerin zehirlenmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ...
Taciz sosyal medyada devam ediyor!
İstanbul Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldırıya uğrayan üniversite ...
Zehirlenen askerlere yemek İzmir’den gelecek!
Bir ay içerisinde yüzlerce askerin gıda zehirlenmesi ile gündeme gelen ...
 
İzmir'de bir ilk gerçekleşecek: Balkan İmam Hatip Okulu
Diyanet Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek ...
İzmir'de FETÖ'nün jandarma bağlantıları deşifre oldu!
İzmir'de, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ...
O saldırgan için gözaltı istendi: Cezaevinde çıktı!
İstanbul Pendik'te minibüste şortlu kıza saldıran kişi için yeniden gözaltı ...
 
Özgecan’ın katilinin öldürülmesi davasında sona gelindi
Mersin’in Tarsus ilçesinde bindiği minibüste öldürülen üniversite öğrencisi ...
Akit TV müdüründen o başlık için ilginç savunma!
Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde “Zulüm 1938'de son buldu" başlığıyla Akit ...
Üniversitede temel ve yer bilim tercih edenlere maaş gibi burs
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, 2017-2018 döneminden itibaren yer bilimleri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva