HABERLER>POLİTİKA
10 Temmuz 2019 Çarşamba - 11:46

İzmir’deki fair play buluşmasında net mesajlar!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, AK Partili mevkidaşı Sürekli’yi ziyaret ettiği toplantıda, “Bugün İzmir’e hizmet için ne yapabiliriz, her konuda çalışmaya hazırız. Desteğinizi önemiyoruz” dedi. AK Partili Sürekli de, “Sayın başkanım; sayın büyükşehir belediye başkanıyla birlikte talepler noktasında bize her zaman ulaşabilirsiniz” açıklamasını yaptı. Sürekli ayrıca Buca Metrosu’nun 18 aydır Ankara’da onay bekliyor olmasının sorulması üzerine de konuştu.

İzmir’deki fair play buluşmasında net mesajlar!

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyelerinden bazıları AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti. AK Partili Başkan Sürekli’nin geçtiğimiz aylarda göreve atanmasının ardından ‘hayırlı olsun’ demek için harekete geçen CHP’li Yücel buluşmada önemli mesajlar verdi. CHP heyetini AK Partili Sürekli ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı ve misafir etti. 

CHP’Lİ YÜCEL: DESTEĞİNİZİ ÖNEMSİYORUZ
Zirvenin basına açık bölümünde konuşan iki başkan net mesajlar verdi. İlk olarak konuşan misafir Yücel, “Yakın zamanda bir seçim atlattık. Bundan sonra artık hizmet odaklı çalışmak gerektiğini düşünüyoruz. Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından biri çok partili hayata geçiş. Çok partili hayat sonrasında partiler arasında bir hizmet yarışı oluştu. Bunu sadece seçim dönemlerinde yapmak doğru değil. Bugün yerel yönetimlerde biz iktidarız yarın başka bir parti Adalet ve Kalkınma Partisi iktidar olabilir. Önemli olan halkın bize verdiği iktidar ve muhalefet görevini yerine getirmemiz gerekiyor. Genelde AK Parti iktidar. Biz geneldeki iktidar ile yereldeki iktidar olarak İzmir’e ne katabiliriz, kentimize nasıl hizmet edebiliriz? Bunu önemsiyoruz. Sizin de göreve geldiğiniz günden ve öncesinden beri uyumlu yapıda ve kişilikte olduğunuzu biliyoruz. Bugün İzmir’e hizmet için ne yapabiliriz, her konuda çalışmaya hazırız. Sizlerin desteğini önemiyoruz. Bizim üzerimize düşen de ne varsa yapmaya hazırız. Önemli olan halkımıza, milletimize hizmet etmektir. Almış olduğunuz görevde başarılı olmanızı diliyorum” dedi. 

İZMİR’DE YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ
Yücel’in sonrasında ev sahibi Sürekli söz aldı ve “İl başkanı olarak atanmamın akabinde ertesi gün uçaktayken başkanımızın faksı elimize ulaşmıştı. Sonradan telefonla da tebrik ettiler. Bu çok iyi bir başlangıçtı. Ekibine ve başkana teşekkür ediyorum. İzmir’e yeni bir sayfa açacağız. Önümüzde 4 yıl seçimsiz bir dönem var. Bu dönemi hem genel hem yerelde iyi değerlendirmemiz lazım. Başkanımızın iyi niyetine, dileklerine katılıyoruz. Biz genelde iktidarız. Yerelde uzun yıllardır İzmir’de muhalefetiz. Vatandaşımız, milletimiz memleketimiz için icraatlarını gerçekleştireceğiz. CHP icraatlarını yapacak biz takipçisi olacağız, yapıcı eleştirilerimizi yönelteceğiz. Daha iyi nasıl olur onu söyleyeceğiz. Eksik olan yanlış olan bir şey varsa söyleyeceğiz. Yeni sayfayı İzmir’le de sınırlı tutmuyoruz. Gerçekten yeni bir dönem. İstanbul, Ankara’da CHP yereli devraldılar. İzmir’den başlayarak uzlaşma kültürü çerçevesinde hep birlikte hizmet edeceğiz. Ulusal siyasete İzmir’den katkıda bulunacağız” açıklamasında bulundu. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE SİZ BİZE HER ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Sürekli ayrıca, “Hep beraber İzmir’e hizmet edeceğiz. Genel iktidarın İzmir’e yönelik projelerini birlikte takip edeceğiz. Ankara’da bizim ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Tarım bakanımız, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz var. Bizi temsil ediyorlar. Sayın başkanım; sayın büyükşehir belediye başkanıyla birlikte talepler noktasında bize her zaman ulaşabilirsiniz. Birlikte Ankara’ya gidebiliriz, bakanlara ulaşabiliriz. İzmir’e ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Bey’in bir söylemi vardı; ‘şimdi tartışmayalım, gerginlik oluşturmayalım, seçime 6 ay kala atmosfere gireriz, yarışırız, gerekirse kavga ederiz. Bunları 6 ay kala başlatalım. Bunun dışında kalan süreyi üreterek geçirelim’ derdi. Ben de buna katılıyorum. İzmir için Türkiye için birlikte yol alalım” diye konuştu. 

EN KISA SÜREDE İADE-İ ZİYARET!
Sürekli en kısa sürede CHP’ye bir ziyaret gerçekleştirileceğini söylerken, “İade-i ziyaretimizi geciktirmeyeceğiz. İzmir’de farklı atmosferi ve iklimi yaratacağız. Sadece kentimize hizmeti düşüneceğiz” dedi. 

BUCA METROSU SORUSUNA YANIT: UFAK ŞEYLERE TAKILMAYACAĞIZ
Buca Metrosu’nun Ankara’da 18 aydır onay beklediğinin hatırlatılması ve bu yönde bir çalışma yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine konuşan Sürekli, “Orada bir yanlış anlaşılma var. Eksikleri var. Açıklamamızı basına ilettik. Ufak şeylere takılmayacağız. Şuradan gecikti buradan gecikti diye birbirimizi suçlamayacağız. Hep birlikte sorunları giderelim ve çözüm odaklı çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 
Düğüne bir gün kala nişanlısını döverek bayılttı
 
Okullarda teneffüs süreleri uzatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan hükümete 'Sosyal Hizmet Uzmanları'na atama çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Sosyal Hizmet Uzmanlarının istihdam ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Binali Bey'i kenarda bırakmayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eski Başbakan ve TBMM Başkanı İzmir ...
Kozak Yaylası'na enstitüye meclisten veto!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, TBMM Genel Kurulu’nda ...
 
TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik!
TBMM Genel Kurulunda, AK Parti'nin, çalışma takvimine ilişkin grup önerisinin ...
Erdoğan'dan Babacan'a: Parçalamaya hakkınız yok!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurma hazırlığı içinde olduğu ...
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan kaza geçirdi
Eskişehir'de aynı yöne giden kamyona çarpan otomobilde bulunan Özkan ile ...
 
Hamile kadının aracına saldırıya ilişkin açıklama
Adalet Bakanı Gül, Pendik'te yaşanan olayla ilgili "Bir hanımefendinin ...
Yönetimini kurtaran Başkan Yıldırım: ‘CHP’de seçimle gelen seçimle gider’ kültürünü oturtmalıyız!
Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım yedekten gelen 6 yöneticisiyle birlikte ...
Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası eleştirisi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Merkez ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva