HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2019 Cuma - 08:04

İzmir'deki eski koca dehşetinde yeni detaylar: Çocuklarının gözü önünde...

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Göksel Sağlam'ın (47), boşandığı eşi Habibe Çevik (42) ve eski baldızı Fatma Akdağ'ı (39), 2 çocuğunun gözü önünde öldürdüğü ortaya çıktı. Olay sırasında eski damadını engelleme çalışan Hatice Çevik, kızlarının gözleri önünde öldürülmesinin şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

İzmir deki eski koca dehşetinde yeni detaylar: Çocuklarının gözü önünde...

Dün saat 19.00 sıralarında Çiğli ilçesine bağlı Köyiçi Mahallesi'nde meydana gelen olayda Göksel Sağlam, boşandığı eşi Habibe Çevik ve eski baldızı Fatma Akdağ'ı tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından olay anında evde bulunan ve yara almadan kurtulan anne Hatice Çevik, yaşadığı korku dolu anları emniyetteki ifadesinde, Göksel Sağlam'ın cinayetleri 2 çocuğunun gözü önünde işlediğini söyledi.

İKİ KIZININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÖLDÜRMÜŞ
Olay günü evde bulunan Habibe Çevik ve Fatma Akdağ'ın annesi Hatice Çevik, emniyetteki ifadesinde, eski damadı Göksel Sağlam'ın eve geldiğini, kızı Habibe Çevik'i aşağıya çağırdığını ve kızının da 'Benim seninle görüşecek bir şeyim yok' diyerek aşağıya inmediğini söylediği belirtildi. Hatice Çevik, bu duruma sinirlenen Göksel Sağlam'ın ise yukarıya çıkarak kapıya dayandığını, evde bulunan Habibe Çevik'in çocuklarının korkarak bir odaya saklandıklarını, Göksel Sağlam ile Habibe Çevik'in kapıda tartıştığını ve Göksel Sağlam'ın yanında getirdiği tabancayı çıkartarak kızı Habibe Çevik'i kafasından vurduğunu belirtti. Çevik, olaya müdahale etmeye çalışan diğer kızı Fatma Akdağ'ı da kafasından vurduğunu ve kendisinin de direndiği sırada, Göksel Sağlam'ın polis aracının siren sesini duyunca kaçtığını söylediği öğrenildi.

1 GÜN SONRA ÇOCUKLARI İLE DENİZLİ'YE GİDECEKMİŞ
Eşinden boşanan Habibe Çevik'in sürekli tehdit mesajları aldığı, Göksel Sağlam'ın sürekli rahatsız ettiği için Habibe Çevik'in Denizli'de bulanan bir kadın sığınma evine gittiği ortaya çıktı. Bir süre önce çocuklarını görmeye gelen Habibe Çevik'in Denizli'de yeni bir hayata başlamak istediğini belirten anne Hatice Çevik, Habibe Çevik'in Denizli'de kendisine bir iş ve ev bulduğunu, çocuklarını alarak olaydan bir gün sonra geri Denizli'ye döneceğini ifade etti.

'PİŞMAN DEĞİLİM'
Olay sonrası Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 5 dakika süren kovalamaca sonrasında yakalanan Göksel Sağlam, ifadesinde yaptığından pişman olmadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, Sağlam'ın Menemen Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan çıktıktan sonra Habibe Çevik'i takip ettiği izninin son gününde öldürdüğü ortaya çıktı.

TUTUKLANDI
Polis ekipleri tarafından yakalanan Göksel Sağlam, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlam çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.(DHA)

 
Bakanlık açıkladı: 4 bin 321 personel alınacak!
 
Mehmet KARABEL yazdı... İçinden başkan çıkan başkan!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A. 21 Haziran 2019 Cuma 16:08

Bu insan artığı, duruşmalar süresince kravat takıp ellerini önünde kavuşturarak boynunu bükecek ve mahkeme heyetinin her sorusunu "evet efendim sepet efendim" yalakalığıyla veya "pişmanım " yalanıyla yanıtlayarak "iyi hal kriterine"(?) uygun davrandığı için cezası indirilecek ve ayrıca cinayetleri namus yüzünden "ağır tahrik"(?) altında işlediği sahtekarlığıyla kendisine hafifletici nedenler uygulanacaktır... İçeride "namusunu temizlemiş bir kader kurbanı" havasıyla saygı bile görebilecek olan bu pislik, bir kaç yıl sonra da infaz yasası(?) alçaklığıyla veya seçim yatırımı olarak çıkarılan af nedeniyle salıverilecektir... Ve bunun adı da adalet olacaktır, öyle mi?.. Geçiniz. :(((

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bedelli askerlikte flaş gelişme!
Bakaya, yoklama kaçağı 460 bin genç 1 Kasım'a kadar başvurmaları halinde bedelliden yararlanacak.
Camide üzerine dolap düşen çocuktan acı haber
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Kuran kursuna kayıt yaptırmak için babasıyla ...
Eniştesini öldüren kadının cezası belli oldu!
Gaziemir ilçesinde, hizmetli olarak çalıştığı okulun bahçesinde, eniştesi ...
 
Sokak ortasında kemer ve sopayla dövdüler
Kütahya’da Y.H. (40), yanındaki arkadaşı K.G. (20) ile birlikte kendisini ...
YÖK üniversite programları için kontenjanları belirledi
YÖK "Bu yıl üniversitelerin ön lisans ve lisans düzeyinde örgün öğretim ...
İzmirli Mert'e acı veda: Gözyaşları sel oldu
İzmir'in Urla ilçesinde, önceki akşam bir mezuniyet partisine katılan ...
 
Okula başlama yaşında flaş değişiklik!
Okula başlama yaşını 66 aydan 69 aya çıkartan düzenleme Meclis Milli Eğitim ...
Şoke eden görüntü! Sosyal medyada paylaşılınca ortaya çıktı
Isparta'da mezarlıktaki betonun üzerinde yan yana dizilmiş 23 kaplumbağa ...
'Yapay zeka'dan yüzde 87 doğru teşhis'
Günümüzde sıkça duymaya başladığımız yapay zeka teknolojisi hayatın her ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva