HABERLER>GÜNCEL
24 Ocak 2015 Cumartesi - 09:40

İzmir’de yine şoföre darp: Oğluna karne sürprizi hazırlarken…

İzmir’de, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN bünyesinde çalışan otobüs şoförü 39 yaşındaki Ali Çağrı, iddiaya göre yol verme meselesi yüzünden tartıştığı 3 kişi tarafından darp edildi. İlk defa karne alan oğluna pasta alarak sürpriz yapmayı planlayan, ancak darp edilerek hastanelik olan Çağrı, "Bu yaşadıklarımız etik değil, emeğimize yazık" diyerek isyan etti.

İzmir’de yine şoföre darp: Oğluna karne sürprizi hazırlarken…

Olay, Üçkuyular Meydanı'nda bulunan otobüs durağında meydana geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN'da çalışan Ali Çağrı, yönetimindeki 5 numaralı 35 YZ 084 plakalı Narlıdere-Üçkuyular İskele hatlı otobüsle yolcu almak için durağa yanaştı. Bu sırada 35 EB 5103 plakalı otomobilin sürücüsü iddiaya göre yol verme meselesi yüzünden Çağrı'yla tartışmaya başladı. Kendisini yol vermeyerek sıkıştırdığını öne süren otomobil sürücüsü otomobilden inerek otobüsün önüne geçti. Yolcular bu sırada araya girerek tartışmayı önlemeye çalışırken, otomobil sürücüsü ile kimliği açıklanmayan iki kişi daha otomobilden inerek Çağrı'yı darp etti. Yolcular durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri darp edilen Çağrı'yı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Çağrı'nın sol kulak zarının patladığı ve burnunda çatlak olduğu öğrenildi. Hastaneden '7 gün iş göremez' raporu verilen çağrı Basın Sitesi Karakolu'na giderek kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu. Çağrı'yı darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve isimleri açıklanmayan 3 şüpheli, ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.


 
Beş yıldır otobüs şoförlüğü yapan evli ve 1 erkek babası Ali Çağrı daha sonra Üçkuyular Aktarma Merkezi'ne geldi. Çağrı'ya destek veren şoför arkadaşları artan darp olaylarına tepki gösterdi.

Darp olaylarının bir an önce son bulmasını isteyen Çağrı, "Bugün 5 numaralı hatta çalışırken Narlıdere'den Üçkuyular Meydan'a giderken yolcumu indirdim. Sol sinyalimi yaktım çıkış yapmak için. Soldan bir araç korna çaldı, camını açtı 'Dikkat etsene' dediler. Bağırıp çağırdılar ve otobüsün önüne geçtiler. 'Sen kimsin, neden el kol hareketi yapıyorsun' dediler. Yolcular araya girdi. Bende arabadan inip el uzattım, ama onlar beni arabadan indirdiler. Birisi yumruk attı bana yere düştüm, tekme attılar. Tekmeden sonrasını hatırlamıyorum, hastanede açtım gözümü. Kulak zarım patladı, burnum çatladı, 7 gün iş göremez raporu aldım. Bunlar etik değil, biz insanlara hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizde bir ailenin ferdiyiz. Bizde toplu taşıma araçlarını kullanıyoruz ama bu şiddeti anlamış değilim. Şehir magandası bu olsa gerek. Biz hizmet vermek istiyoruz, ama son günlerde bize karşı şiddetleri arttı, bunu anlamış değiliz. Buna bir önlem alınması gerekiyor. Beni darp edenler serbest bırakılmış, sabah 4'te kalkıp gece 2'de eve gidiyoruz emeğimize yazık. Bugün anaokuluna giden çocuğum ilk kez karne alacaktı. Bende sürpriz olsun diye pasta almak istiyordum. Ama maalesef hastanelik olduk" dedi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25 Ocak 2015 Pazar 15:21

Kimsenin kimseyi darp etmeye hakkı yok.Derdi olan adalete başvurmalı,trafik magandalarına lanet olsun.

Yorumu oyla      12      5  
karsiyakali 25 Ocak 2015 Pazar 12:31

Ne kadar aci bir durum aslina bakarsaniz kimse durduk yerede birini dovmez yollarsa sahit oluyoruz bu duruma otobus soforlerininde neler yaptigina otobus soforlerinin hatalarininda denetlenmesi gerekir

Yorumu oyla      12      6  
reco baba 25 Ocak 2015 Pazar 01:14

otobus isletmesinden sorumlu mudur kim?....ortaya ciksin.....bu isler onun sorumluluk alani

Yorumu oyla      12      6  
reco baba 25 Ocak 2015 Pazar 00:43

otobus isletmeleri muduru.. ismini bilmiyoruz,cismini bilmiyoruz...bu is senin isin....cik ortaya hesap ver.....belediye baskani,disk baskani degil......sensin bu islerden sorumlu maas alan mudur.....aldigin maasin hakkini verememissin..... cik ortaya da hesabini ver.

Yorumu oyla      11      6  
reco baba 25 Ocak 2015 Pazar 00:37

kim kardesim kim? izmirde otobuslerin isletmesinden sorumlu kim? bu onun is alani,onun sorumlulugu.....kim bu adam yada kadin....ciksin hesabini versin...halk tanisin....maas aliyorsun bu is icin....bu belediye baskaninin,sendikacinin,soforun,yolcunun degil senin sorumlulugun.... ortaya cik hesap ver

Yorumu oyla      13      6  
reco baba 24 Ocak 2015 Cumartesi 20:17

bu islerin tek sorumlusu...otobus tasimaciligindan sorumlu belediyecilerdir....islerini dogru yapmamislar....duzen isteyen bu sistemde bir kere duzen yok...herkes kafasina gore takiliyor....olmaz..izmirde yollar genis....otobus,taksi ve diger kamu araclari icin ozel serit sart....ozel arabalara ayri serit,kamyonlara ayri serit,otobuslere sehir ici ayri serit.her otobus duragina navigasyonlu bilgi sistemi,her otobuse enaz uc kamera,her otobuse kartinda para veya kontur yoksa borclandirma sistemi.....yani kartta kredi yoksa birbucuk katini borc hanesine yazarak bir kez tasinma sansi verecek.her otobuse direk en yakin polis istasyonuna sinyal gonderen alarm dugmesi....illa soforu dovecek degiller ya...belki otobuste cinayet isleniyor ne bilicen? her kose basina otomatik kart doldurma makinasi......bunlardan en once.....sofor ve yolcu egitimi

Yorumu oyla      12      10  
yasa 24 Ocak 2015 Cumartesi 18:24

Tirafik yasası çıksın tirafikte sebebi ne olursa olsun kavga edenlerin ehliyet lerini alıp birdaha vermemek şartı ile yasa çıksın yoksa bu olaylar bitmez arkadaş

Yorumu oyla      16      5  
Turdal Şentürk 24 Ocak 2015 Cumartesi 17:43

Sanki bir yerden düğmeye basıldı gibi bu olaylar peş peşe geliyor.O kadar yolcuyu taşıyan şöförlere geçiş üstünlüğü tanımak bir uygarlık göstergesi olmalıdır.Ama Türkiye'de korna şöförliği çok yaygın.Neredeyse gölgesine korna çalacaklar.Sürücü kardeşimize geçmiş olsun.

Yorumu oyla      16      7  
izkent 24 Ocak 2015 Cumartesi 16:13

Bizde bu adalet sistemi oldukça bu olaylar bitmez. Adam diğerini hastanelik ediyor gidip ifade verip çıkıyor, yanına kar kalıyor olan bu. Şiddeti evde, yolda alışkanlık haline getiren magandalar yaptıklarının cezasını çekmelidir.

Yorumu oyla      21      5  
reco baba 24 Ocak 2015 Cumartesi 14:46

siddet suctur.mutlaka cezalandirilmali..ayrica bu is nerdeyse kan davasina donustu..iki gunde bir olay oluyor.yetkililer de bunu once koruklediler,simdi ise olay baska boyutlara gidiyor.otobuslere kamera sart.

Yorumu oyla      21      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamburgercide dayak yiyen çocuk konuştu
Suriyeli Halil, Burger King işletme müdürünün burnuna yumruk ve yüzüne ...
Bakanlıktan skandal savunma: Ali İsmail polise taş atmış!
Ali İsmail Korkmaz cinayetine ilişkin tazminat talebiyle açılan davada ...
Uğur Mumcu’suz 22. yıl
Karanlıklara tuttuğu ışıktan korkup, yok etmek istediler usta gazeteci ...
 
Nişantaşı’ndaki silahlı saldırıda flaş gelişme: 14 gözaltı
Şişli'de, Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü silahlı saldırıya ilişkin 14 kişi gözaltına alındı.
Flaş! Türkiye Kral Abdullah için yas ilan etti
Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle ...
Dayanılmaz acı: Madende babalarını kaybettiler, şimdi de…
Manisa Soma'daki maden faciasında iki oğlunu kaybeden 61 yaşındaki Parkinson ...
 
AK Partili Vekil duyurdu: Manisa’ya yeni Milli Eğitim Müdürü
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa İl Milli Eğitim ...
İzmir’de flaş karar: O gazetecilere beraat
‘Terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek’ suçlamasıyla ...
Beyoğlu'nda cephanelik gibi ev!
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin, ihbar ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva