HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
8 Aralık 2017 Cuma - 09:20

İzmir’de yeni yaşam: Aryom Koru’da İtalyan rüzgarı

İzmir’in  prestij ikonu ARYOM KORU bir farklılık daha yaratarak, sanal örnek daireler yerine bizzat hazırladığı gerçek yeni nesil evlerinde İtalyan ezgili dekorasyon paketlerini alıcıları ile buluşturuyor.

İzmir’de yeni yaşam: Aryom Koru’da İtalyan rüzgarı

Lansmana başlamadan önce talep formu rekorları kıran ARYOM KORU’nun ilk etabından sonra merakla beklenen ikinci etabı, A2 Blok’ta birebir dayalı döşeli yeni nesil ev örnekleriyle ziyaretçilerini karşılıyor. İlk etabın satışları hızla devam ederken, ikinci etap için oluşturulan % 25 indirim içeren lansman imkanları kısa bir süreliğine kaçırılmayacak fiyat avantajları sağlıyor.

“Yalınlık, ulaşılabilecek en ince zevktir”  felsefesiyle hareket eden ARYOM KORU, konfor ve teknolojisiyle sıradanlıktan uzak, trendleri gelecekteki yaşam biçimlerine uyarlayan İtalya’nın seçkin dekorasyon markaları ile hazırladığı “Aryom Koru Yeni Nesil Evleri” ile yeni yaşam alanlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Tasarımı geleceğin vizyonuyla oluşturmanın önemine inanan Aryom Koru, yeni nesil evleri ile yarattığı fonksiyonel ve dinamik yapıyı geleneksel İzmir yaşam kültürüyle de örtüştürüyor.

2018’de teslimi planlanan İzmir’in en yeşil projesi ARYOM KORU, çam ve dağ kekiği kokusu ile taçlandırılmış doğası ile Gaziemir Çatalkaya Korusu eteklerinde, sunduğu yüksek sosyal donatıları sebebiyle beş yıldızlı otel konforunda, ailenizle hayalleriniz ötesinde kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Üstelik Havalimanına 10 dakika, Optimum AVM’ye 4 dakika, Konak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede.

ARYOM KORU TÜRKİYE’NİN EN İYİ KONUT PROJESİ SEÇİLDİ
Gayrimenkul sektörünün önde gelen yarışmalarından biri olan 2017 Sign of the City'de 156 projeyi geride bırakarak birinci olan ARYOM KORU, “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülünü almaya hak kazanarak, İzmir’e imzasının atan proje oldu.

Aldığı ödülle birlikte sadece ev değil, insanlara yeni nesil evleri ile yepyeni bir yaşam konforu vadettiğini kanıtlayan ARYOM KORU, İzmir'e alanındaki en büyük ödüllerden birini getirdi. Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Sign of the City Awards'da 'En İyi Konut Projesi' ödülünü almaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.

Sign of the City Awards yarışmasında değerlendirmeler ve seçim işlemi 3 aşamada tamamlandı. Başvuruların tam ve eksiksiz olduğu ve kategori kriterlerine uygunluğu Sign of the City Awards stratejik ortağı EY Türkiye tarafından değerlendirilen yarışmada, aynı zamanda teknik eleme gerçekleştirildi. Teknik elemeyi geçen projeler alanlarında uzman olan 19 jüri üyesi tarafından 1'inci aşama değerlendirilerek her kategoriden finale kalacak adaylar belirlendi. Finale kalan projeler, son olarak bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunuldu. jüri üyelerinin katıldığı ve 2 gün süren toplantılarda; her proje için hazırlanan sunum izlendi. Sunum sonunda proje yetkilisi 5 dakikalık bir görüşmeyle, projeyi jüriye anlattı. Değerlendirme sonucunda her kategoriden bir proje Sign of the City olmaya hak kazandı. Büyük jüri, final değerlendirme toplantılarında 156 proje arasından "Türkiye' nin En İyi Konut" projesi olarak ARYOM KORU'yu ödüle layık buldu.

 
Rekorlara doymuyor... İnanılmaz rakam!
 
Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Folkart'a iki ödül birden
Folkart, 2016 yılı verilerine göre adet bazında Türkiye’nin En Çok Satış ...
EGE-KOOP’tan altın fırsat... 5 bin TL peşinatla daire
Ege-Koop ev sahibi olmak isteyenlere altın fırsat sundu. 190 konutluk ...
AK Partili Sürekli’den müjde: Merkezde 3 ilçeye TOKİ geliyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli TOKİ’nin dar gelirliye ucuz ...
 
İzmir'in o ilçesinde TOKİ için geri sayım!
İzmir'in Ödemiş Belediyesi'nin TOKİ'ye yaptıracağı 500 konut için sona gelindi.
Dönüşüm raporu: İzmir'deki evlerin yarısından çoğu...
İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'deki yaklaşık 2 ...
KAMDER'den zamlara tepki
Karşıyaka Yapı Müteahhitleri Derneği (KAMDER) başkanı Niyazi Gültekin ...
 
Bakan'dan deprem uyarısı: Rakamlar bizi korkutuyor!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bilim adamları İstanbul'da ...
Rakamlar açıklandı... İzmir'de kaç kişi ev aldı?
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine ...
Korkutan uyarı... İzmir'de yüzbinlerce kişi tehlikede!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'de kentsel dönüşümün ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva