HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
23 Mart 2017 Perşembe - 13:03

İzmir’de yaşamın yeni adresi: Larissa Göl Evleri

Alt yapısı, eğitim, kültür, sanat, otopark, alışveriş merkezleri ve çevre ile bütünleşen Larissa Göl Evleri, modern bakış açısı ve Hellenistik mimarisi ile İzmir’de yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuyor. 1200 konutlu proje ile ilkler gerçekleşecek.

İzmir’de yaşamın yeni adresi: Larissa Göl Evleri

Zengin sosyal tesisleri ve özel hizmetleri ile "İzmir’in içinde ama İzmir’den farklı" olan Larissa Göl Evleri, İzmir’in hızla gelişen ilçesi Menemen’de hayat buluyor. Sektördeki 62 yıllık tecrübesi ile onlarca projeye imza atan ERDN İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hazırlanan proje, Hellen mimarisine uygun olarak şekillendiriliyor.

Proje, bölgenin üniversitelere, İZBAN’a, çevre yolu ile şehir merkezine, planlaması halen süren ikinci havaalanı bölgesine ve Manisa’ya yakınlığı sebebiyle şimdiden yatırımcıların gözdesi oldu.

Benzersiz bir konseptle yaklaşık 1200 konutun yer alacağı projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere konforlu konutlar inşa edilecek. Günümüzde iş ve okul sebebiyle, genç kesimin ailelerinden ayrı küçük bir yaşam kurma ihtiyacı da düşünülerek geliştirilen konseptte site sakinlerinin kendilerine vakit ayırabilmeleri için her şey düşünüldü. Böylece tüm günü iş ve okulda geçiren sakinler, şehir merkezinde ihtiyaçlarını karşılamak için vakit kaybetmek yerine, evlerinin konforunda ihtiyaçları olan her şeyi bulabilecekler.

PROJEDE YOK YOK
40.000m2 olan arazi içinde açık sosyal alanları, amfi tiyatrosu, spor alanları ile sokakta bir yaşam oluşturulurken alanın 15.000m2’lik bölümü doğal gölet ile çevreleniyor. Site içerisindeki alış-veriş merkezleri ile ihtiyaçların karşılanması sağlanırken fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol sahası, squash, yürüyüş ve koşu parkuru ve bowling salonları ile keyifli zaman geçirilebilecek.

İZBAN, Katip Çelebi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’ne ücretsiz servis hizmeti ile çevre üniversiteler ve toplu taşıma araçlarına kolayca ulaşılabilecek.

TÜRKİYE’DE İLK: DİKEY ORMAN KONSEPTİ
Türkiye’de Dikey Orman Konsepti ile yapılan ilk proje olacak olan Larissa Göl Evleri,  evlerin balkonundan dalından meyve toplamanızı sağlayacak.

AKILLI EV SİSTEMİ
Evinizde olmadığınızda akıllı aydınlatma anahtarlarınızı ve akıllı prizlerinizi kontrol edebilecek, odalardaki tv, klima, ses sistemi gibi tüm kumandalı cihazlar akıllı telefon yada tabletlerle ulaşılabilecek. 

DOĞA DOSTU PROJE
Bina çatılarına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde ortak alanların tam enerji ihtiyacı doğaya zarar vermeden yenilebilir enerji ile karşılanacak. Yağmur suyu toplama sistemi ile site içinde bulunan yeşil alanların sulaması, yağmur suları ile yapılarak gereksiz su tüketiminin önüne geçilecek.

ENGELSİZ YAŞAM
724 body güvenlik, koruma köpeği, kartlı giriş ve kamera sistem ile çocuklarınızın rahatça oynayabileceği sitede çocuk kulübü, kreş, hayvanat bahçesi ve çocuklara özel sinema bulunacak. Engelli site sakinleri için ise kabartmalı yönlendirme yolları, tekerlekli sandalye şarj ünitesi ve asansör içinde kabartmalı yönlendirmeler bulunuyor.

İzmir’de yatırımlarını gerçekleştirmek adına uzun bir çalışma yapan ERDN İnşaat’ın sahibi Mansur Erden, “Çalışmalarımız sonucunda ekibimin de yönlendirmesiyle Menemen’de yatırım yapmaya karar verdik. Bu yatırımı yaparken pek çok etkeni göz önünde bulundurduk” diye konuştu.

TÜM İHTİYAÇLARI DÜŞÜNDÜK
Erden, “Biz burada İzmir’de belki de Türkiye’de ilk, benzersiz bir konseptle yaklaşık 1200 konutluk bir proje başlatıyoruz. Bu projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere konforlu bir yaşam tarzı belirledik. Büyüklük olarak da marka ve eşsiz olacak bir proje bu. İzmir’in böyle bir projeye ihtiyacı vardı. İzmir’de Nüfus oranı ve konut açığı verileri ortada. İzmir’in özgür bir yaşama sahip oluşu bizi hep etkiledi. Bu kentin yüzü batıya dönük, modern, sıcak kanlı, sosyal yaşantısı yüksek insanlarının tüm ihtiyaçlarını düşünerek geliştirdik bu konsepti” dedi. Larissa Göl Evleri projesi, % 100 Erdn İnşaat’a ait olan gayrimenkul üzerine, yine  % 100 Erdn İnşaat’a ait öz ve yerli sermaye ile gerçekleştiriliyor" dedi.

İzmir’de yatırımlarını gerçekleştirmek adına uzun bir çalışma yapan Erden, “Çalışmalarımız sonucunda ekibimin de yönlendirmesiyle Menemen’de yatırım yapmaya karar verdik. Bu yatırımı yaparken pek çok etkeni göz önünde bulundurduk” diye konuştu. Yatırımı bu bölgede yapmaya karar veren Erden, “ Bölge gelişmeye çok müsait, burayı seçmemizde Menemen’in konumu büyük önem taşıyor. Bölgenin üniversiteler bölgesi seçilmiş olması, bir tarafında Foça gibi bir tatil beldesinin yer alması, diğer tarafında Türkiye’de eşi olmayan İhtisas Organize Sanayi bölgesinin kurulmuş olması, Ata Sanayi Sitesi’ne yakınlığı, şehrin trafiğine girmeden Emiralem üzerinde Manisa’ya 35 dakika da ulaşma imkanı, Çanakkale otobanına yakınlığı, sivil havacılık lisesinin burada bulunması, İzban gibi modern ve gelişmiş bir toplu taşıma sistemine sahip olması, Körfez Geçişi projesinin bir ayağının Çiğli’de olması, Aliağa Limanının yanı sıra dünyanın 10 büyük limanından biri olan Çandarlı Limanının burada olması, İzmir’in merkezinin yoğunluğu ve kalabalığında ziyade merkezin hemen yanı başında bakir bir bölge olması, gelişmeye hazır bir durumda olması bizi etkilemiştir” diyerek lokasyonun önemine dikkat çekti.

 
Başkan Kocaoğlu: Kaostan çıkmanın yolu…
 
Devletin zirvesinin İzmir ajandası: Büyük miting tarihi değişti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZEKO Başkanı Güleroğlu: Gayrimenkulün anahtarı İzmir
18. yılını kutlayan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, ...
İzmir’de kayyum malları satışa çıktı: 15 gayrimenkul, 123 büyükbaş hayvan!
Kayyuma devredilen Kavuklar Grubu'nun İzmir'in Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ...
Ön ödemeli konut satışına düzenleme
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ön ödemeli konut satışıyla ilgili düzenlemeyi değiştirdi.
 
İzmir'in o ilçesinde ormana taş ocağı vizesi
İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan ve orman alanı olarak geçen Karakuyu ...
İzmir'de satış yağmuru: Köy malları da var denize sıfır arazide!
İzmir’in Tire, Ödemiş ve Kiraz belediyeleri ile İzmir Defterdarlığı tarafından ...
Kredili konut satışında büyük artış
Konut satışları ocak ayında yüzde 12,8 artışla 95 bin 389 olarak gerçekleşti. ...
 
İnönü Yalısı icradan satılıyor!
Boğaziçi'nin en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Sevinç ve ...
Sevinç Pastanesi’nin ayrılan bölüm için üçlü paket: İşte kira bedeli
İzmirliler ortak buluşma noktası Sevinç Pastanesi’nde ortaklarla yaşanan ...
Emlak Konut 19 günde ilk kampanyasını aştı
Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva