HABERLER>GÜNCEL
6 Ekim 2020 Salı - 08:31

İzmir'de suç patlaması! Kafede silahlı kavga, doktorlara saldırı...

İzmir'de son günlerde asayiş olaylarında artış sürüyor. Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye giden E.B., yanındaki arkadaşı ile birlikte, sıra beklememek için tartıştığı biri kadın, 2 doktoru darbetti. Kaçan şüpheliler, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

İzmir de suç patlaması! Kafede silahlı kavga, doktorlara saldırı...

İzmir'de asayiş olaylarında gözle görülür bir artış yalanmaya başladı. 

İlk olay, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi. E.B. geçirdiği trafik kazasının ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi travma birimine getirildi. Sıraya alınan E.B., hemen tedavi edilmek istediğini söyleyince kadın doktor Ö.K., planlanan tedavi yöntemine uymasını ve sakin olup beklemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine E.B., kadın doktora hakaret etti. Ö.K.'nin yanındaki doktor O.T., E.B.'ye sakin olması ve bağırmaması yönünde ikazda bulundu. E.B. ve yanında bulunan arkadaşı İ.H.Ç., doktorlar Ö.K. ve O.T.'yi darbetti.

 

'BU KADARIYLA KURTULDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUZ'
İzmir'in Bornova ilçesindeki üniversite hastanesinde meslektaşıyla birlikte darbedilen kadın doktor Ö.K.'nin ifadesinde, "Ben normal bir şekilde konuşurken ve derdimi anlatmaya çalışırken, şahıs bir anda bağırmaya başladı. Çok korktum ve arkadaşım O.T. bunu fark edince yanımıza geldi. Şahısların gözleri dönmüş gibiydi. Bu kadarıyla kurtulduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz" dediği öğrenildi.

O.T. ise ifadesinde, "Acil serviste bu tür darp olaylarıyla sıkça karşılaştığımız için engellemeye çalıştım. Yatıştırmak için yanlarına gittim ancak daha da alevlendiler ve bize saldırdılar. Bizi korumak isteyen hastane polisimizin de üzerine yürüdüler. Bu kez ona da saldırmaya çalıştılar. Güvenlikler gelip müdahale etti, ancak şahıslar çok agresifti" dedi.

ARABADA RUHSATSIZ SİLAH VE UYUŞTURUCU ÇIKTI
Doktorlar polisten yardım isterken, 2 şüpheli 35 AFC 320 plakalı araca binerek hastaneden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Eşkal ve araç bilgisinden yola çıkan polis ekipleri, Ankara Caddesi üzerinde şüphelileri yakaladı. E.B. ve İ.H.Ç. ile yanlarında bulunan Ö.Ç., gözaltına alındı. Şüphelilerin üst araması ve araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

CİNSEL İSTİSMARDAN YARGILANMIŞLAR
Öte yandan, E.B.'nin yapılan kimlik sorgusunda, kasten yaralama, cinsel istismar ve madde kullanımından dosyası olduğu, İ.H.Ç.’nin ise cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak gibi suçlardan sabıkası bulunduğu tespit edildi. 

KAFEDE SİLAHLI KAVGA
İkinci olay, saat 03.00 sıralarında Kazımdirik Mahallesi  Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kafede oturan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gerginliğin artmasıyla sözlü tartışma, cadde üzerinde silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, B.F.E.(29) kafasını sıyıran kurşunla, E.G. ise bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Olaya karışan iki şüpheli olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralılardan B.F.E.'yi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, E.G.'yi ise özel bir hastaneye sevk etti. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan B.F.E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, olaya karıştığı iddia edilen H. S.  ile diğer şüpheliyi yakalamak için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. (DHA)

 
İzmir'de korkunç son: Metroda ölüme atladı!
 
İzmir'de yediği yemek sonrası rahatsızlanan genç can verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de korkunç son: Metroda ölüme atladı!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ...
PETKİM'de asit tankı yarıldı: 3 işçi yaralı!
Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren PETKİM klor fabrikasında iddiaya göre ...
Ceren Damar'ın katiline verilen ceza uygun bulundu
Sanığa 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmek' ...
 
Bakan Selçuk yüz yüze eğitime başlanacak tarihi açıkladı!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tüm ilkokullar ile 8 ve 12. sınıfların ...
15 kişilik minibüsten 2'si ölü 72 göçmen çıktı!
Van'ın İpekyolu ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan 15 kişilik minibüste, ...
Pandemi servisinde çalışıyordu... İzmirli doktor yoğun bakımda!
İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde görev yaparken koronavirüse ...
 
Aliyev: Üç köy daha işgalden kurtarıldı!
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cebrayıl bölgesinde üç köyün daha ...
Bakan Koca açıkladı: Ağır hasta sayısı azalma eğiliminde!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 5 Ekim 2020 günlük corona virüs tablosunu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yüz yüze eğitim başlıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva