HABERLER>GÜNCEL
27 Ekim 2017 Cuma - 09:07

İzmir'de siren sesleri yükseldi, acı haber geldi! Şehitler ve yaralılar var!

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, iddiaya göre bir aracın sıkıştırmasıyla kontrolden çıkan içinde göreve giden 5 polisin bulunduğu otomobil, beton bariyere çarptı. Kazada polis memurları 27 yaşındaki Erdem Öge ve 24 yaşındaki Tolga Hakyimez şehit oldu, 3 polis ağır yaralandı.

İzmir de siren sesleri yükseldi, acı haber geldi! Şehitler ve yaralılar var!

Kaza, bugün sabah saatlerinde Kazımdirik Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Konak'tan Bornova yönüne giden, içinde göreve giden 5 polisin bulunduğu 45 HA 1632 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil, yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurları Erdem Öge ve Tolga Hakyimez araçtan yola savruldu. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öğe ve Hakyimez'in kaza yerinde şehit oldukları belirlendi.

Araçta bulunan ve kazada yaralanan polis memurları 24 yaşındaki Enis Davarcı ve 25 yaşındaki Sinan Şentürk Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, 25 yaşındaki Hüseyin Kurnaz ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. 3 yaralının sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.



Kazada şehit olan polis memurları Erdem Öge ve Tolga Hakyimez'in cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

DÖNEM ARKADAŞLARIYMIŞ
İzmir'de 6 ay önce göreve başlayan dönem arkadaşı 5 polisin bugün izinli oldukları ve günü birlikte geçirmek için buluşup yola çıktıkları öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 3 yaralı polisi hastanede ziyaret ettiğini, hayati tehlikelerinin bulunduğunu belirterek, "Ülkemizin en büyük sorunu trafik terörüne 2 arkadaşımızı kurban verdik. Trafik kazalarını azaltmak için çok büyük mücadelemiz var. Ölen arkadaşlarıma Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı arkadaşlarımın ziyaretlerinde bulundum. Bütün doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. 3'ünün de hayatı tehlikeleri var" dedi.

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ, YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 2 polis memurunun yaşamını yitirdiği, 3 polisin de ağır yaralandığı trafik kazası sonrası Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, tedavileri yoğun bakım servisinde devam eden polisler Enis Davarcı ve Sinan Şentürk’ü ziyaret etti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yoğun bakım servisinde tedaviye alınan polis memurlarını ziyaret eden Prof. Dr. Budak, tıbbi olarak yapılması gereken her şeyi yaptıktıklarını söyledi. Prof. Dr. Budak, “İzmir’imizi yasa boğan trafik kazasında yaralanan polislerimize acil servise getirilir getirilmez hekimlerimiz, gerekli müdahaleleri hiç vakit kaybetmeden yaptı. Ben de müdahaleleri yakından takip ettim. Polislerimiz, acil servisten yoğun bakım servisine alındı. Şu anda tedavileri yoğun bakımda devam ediyor. Ege Üniversitesi olarak tıbbi anlamda yapılması gereken her şeyi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. İki polis kardeşimize acil şifalar diliyoruz" diye konuştu. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cemil Gürgün ise yaralı polislerin durumuyla ilgili, “Polislerimizde kazaya bağlı yaygın vücut travması ve çoklu kırıklar mevcuttu. Birinin aynı zamanda kafatasında da kırıklar var. Şu an bilinçleri açık, hayati fonksiyonları stabil seyrediyor. Bundan sonra ilk 24 ve 48 saatlik süre çok önemli. Herhangi bir komplikasyon çıkmazsa durumlarının daha iyi olacağını tahmin ediyoruz" diye konşutu. (DHA)

 

 
CHP İzmir’in kadın başkanından ‘İYİ Parti’ çıkışı: İzmirli kadınlar CHP’den…
 
Vali Yrd. ve 4 kaymakam görevden alındı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cengiz şengün 28 Ekim 2017 Cumartesi 11:09

Başsağlığı yaralılara şifalar dilerim trafik magandaları bitmedi bitmiyecek kontroller yetersiz tedbirler ve yollar yetersiz yollar daralıyor araçlar çoğalıyor

Yorumu oyla      11      5  
Erkan 27 Ekim 2017 Cuma 12:50

allah rahmet eylesin

Yorumu oyla      12      5  
Serdar 27 Ekim 2017 Cuma 10:39

Şehit polislerimize Allahtan rahmet diliyorum. yaralı polislerimizde en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur inşallah. Allah askerimizi ve polisimizi korusun

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... “Reisicumhur olmuşsa ne olmuş?”
Mehmet KARABEL yazdı... “Reisicumhur olmuşsa ne olmuş?”
İzmir'de veliler okulda görünce şok oldu... Bu nasıl iş!
İzmir Bergama’da bir ortaokulda hizmetli olan M.Ç., kenevir yetiştirmek ...
Hücre evindeki fotoğraf gerçeği ortaya çıkardı
Hücre evine yapılan baskında ele geçen fotoğraf, DEAŞ'ın FETÖ ile bağlantısını ...
 
ABD'nin istediği telefon çözüldü... İşte detaylar
ABD’nin Türkiye’ye nota vererek iadesini istediği başkonsolosluk irtibat ...
15 asker şehit olmuştu... 10 sanığa tahliye!
Kayseri'de 17 Aralık'ta askerlere yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırının ...
Sınıfta bozkurt işareti yapınca...
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’ndeki bir okulda,akıllı tahta önünde bozkurt ...
 
Foça'da ağaç budama tepkisi
İzmir'in Foça İlçesi'nde elektrik tellerine değdiği gerekçesiyle 40 çam ...
Dün bırakıldılar... Bugün ülkelerine döndüler
Büyükada davasında tutuklu bulunan ve dün duruşmada tahliye edilen Alman ...
Bankadaki 8.8 milyon TL’sini hatırlamadı!
FETÖ/PDY terör örgütünün iş dünyası yapılanmasına yönelik davanın tutuklu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sesi, bize mirası...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tanrıları taştandı
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva