HABERLER>POLİTİKA
1 Haziran 2019 Cumartesi - 12:32

İzmir'de 'İYİ' bayramlaşma... Çıray, İstanbul için anket açıkladı: 4-5 puan öndeyiz!

İzmir il binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine teşkilat yoğun bir katılım sağladı. Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Çıray, “İstanbul seçimlerinin Millet İttifakı lehine Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde biteceğini düşünüyoruz. Elimizdeki anket sonuçlarına göre 2 buçuk ile 5 puan arasında önde görünüyoruz. Meşru sonuçlardan bahsediyoruz” dedi.

İzmir de  İYİ  bayramlaşma... Çıray, İstanbul için anket açıkladı: 4-5 puan öndeyiz!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın Ramazan Bayramı için düzenlediği bayramlaşma programı il binasında gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın katıldığı İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın ev sahipliği yaptığı törende il yöneticileri, ilçe başkanları da yer aldı.

Bayramlaşmaya ayrıca kentte İYİ Partili tek resmi yerel yönetici olma özelliğini elinde bulunduran Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da katıldı.

OYLAMA YAPTIK BÖYLE BİR SONUÇ ÇIKTI
İl Başkanı Kırkpınar, “Bayramlaşmayı bayramın ikinci günü olur ama bayram tatili 9 gün olduğu için bazı arkadaşlarımızın seyahatleri olduğunu öğrendim. Ben de yönetim kurulu ile toplantı yaptım. İlçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sorarak bir planlama içine girdim. Ağırlıklı olarak bugün çıktı. Oylama gibi oldu ama böyle bir sonuç çıktı” dedi. Kırkpınar, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun programının aksamasından dolayı bayramlaşma törenine katılamadığını ifade etti ve selamlarını iletti.

VATANSEVER İYİ PARTİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Genel Başkan Yardımcısı Çıray ise İYİ Parti’nin Türkiye siyaseti açısından çok önemli bir konumda olduğunu vurguladı. Çıray, “İYİ Parti’nin son zamanlarda Türkiye siyasetindeki bütünleştirici tutumu, partiler üstü anlayışı gittikçe toplumda daha fazla karşılık bulmaya başlamıştır. İYİ Parti Türk siyasi hayatının gidişatını değiştirmiştir. Çok zor şartlar altında kurulmuştur. Seçime sokulmamak için neler yapılmıştır? Bunları unutmayalım. 7 ayda çok büyük mesafeler almış ve milyonlarca insanın teveccühüne mazhar olmuştur. Bunlar sizlerin sayesinde olmuştur. Vatansever İYİ Partililere teşekkür etmek istiyorum. Bayramımıza 2 gün kalmıştır. Milli irademiz bayramı bugün kutlamamızı istemiştir” ifadelerini kullandı. Çıray, İzmirlilerin, Türk Milleti’nin ve İslam aleminin bayramını kutladığını da belirtti.  

MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL’DA CUMHUR İTTİFAKI’NIN 4-5 PUAN ÖNÜNDE!
İstanbul’da 23 Haziran’da yenilenecek olan seçim özelinde konuşan Çıray, “Ekrem İmamoğlu da Millet İttifakı’nın adayıdır. Biraz önce buraya gelirken Saadet Partisi yöneticileriyle karşılaştık. Onlar da Millet İttifakı’nın doğal üyeleridir. Ama bu seçimde aday çıkardılar. Bu da onların en demokratik haklarıdır. Biz Millet İttifakı’nın gereğini yapmaya ülke çıkarları açısından önem veriyoruz. İstanbul il başkanımız Buğra Bey ve milletvekillerimiz çeşitli aşamalarda ve desteklerini vermeye devam ediyorlar. İstanbul meselesi partiler üstü bir olay haline geldi. Millet iradesinin gaspını yaşadık. Seçilmiş bir başkanın mazbatasını aldılar. Bu Türk siyasi tarihinde 1946 yılından bu yana görülmüş en büyük siyasi skandaldır. Türk Milleti bu skandalla hesaplaşmak zorundadır. Kendi oyuna, iradesine sahip çıkmak adına sahip çıkmak zorundadır. Oy namusumuzdur. Oyumuzu korumak zorundayız. Bu anlamda İstanbul seçimlerinin Millet İttifakı lehine Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde biteceğini düşünüyoruz. Elimizdeki anket sonuçlarına göre 2 buçuk ile 5 puan arasında önde görünüyoruz. Meşru sonuçlardan bahsediyoruz” ifadelerini kullandı.

İZMİR’İ İZLİYORUZ!
İzmir’de görevli olan yerel yönetimlerle ilgili de konuşan Çıray, “Biz İzmir’de de gerekli desteği verdik. Hem bu desteğin karşılığı olarak hem parti ayrılığı olarak hem de muhalif bir gözle izleyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

 
Özel sporcu Filiznur'un büyük başarısı
 
Karabağlar'da son iftara yoğun ilgi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tuna 1 Haziran 2019 Cumartesi 20:41

peki eger secimlerde dediginiz gibi 2-5 puan farkla kazanamazsanız intihar edecekmisiniz? bekara karı boşamak kolay ay kafadan gitsin naıslsa sorgulayan toplum yok di mi

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kavganın değil barışın yanında yer alacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri ne yaparsa yapsın, biz 82 milyonun her ...
CHP Balçova’dan İmamoğlu’na destek
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
Başkan Sengel, Lider ile Selçuk’a seslendi: Her şey çok güzel olacak!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı ...
 
Ümit YALDIZ yazdı... Eski ile yeninin düellosu!
Ümit YALDIZ yazdı... Eski ile yeninin düellosu!
CHP'li Beko: Karaburun ranta teslim olmadan harekete geçilmeli!
İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Yaylaköy’de büyük bir rantın döndüğünü ...
Çeşme Havalimanı'ndaki iddia Meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ...
 
İki liderden İdlib için önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir ...
AK Parti İzmir'de 'A Takımı' belli oldu!
Uzun çalışmalar sonunda yönetim kurulunu şekillendiren AK Parti İl Başkanı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yargı Reformu'nu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yargı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva