HABERLER>POLİTİKA
10 Eylül 2018 Pazartesi - 09:41

İzmir’de ‘İnce’ masa: Tepki, övgü bir arada!

İzmir’de partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen İnce Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yaşadığı bazı anıları aktardı. Bir vatandaş İnce’ye, ‘2 ayda CHP’yi böldünüz’ tepkisini iletti. Diğer vatandaş da, ‘Sizi yakından görünce fark ettim Atatürk’e benziyorsunuz’ övgüsünde bulundu.

İzmir’de ‘İnce’ masa: Tepki, övgü bir arada!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- 24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı olan Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, 9 Eylül kutlamaları için İzmir’deydi.

İzmir’in kuruluş günü için düzenlenen programlara katılan İnce’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve il örgütü eşlik etti. İnce, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenler arasındaki boş vakitte bir mekanda oturdu.

İnce’nin yanında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, partinin İzmir’deki sembol ismi Alaattin Yüksel, İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, il yöneticilerinden bazıları hazır bulundu.

Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan İnce sevenlerinin fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Çok sayıda vatandaş selfie (özçekim) çekmesi için telefonlarını İnce’ye verdi.

İnce öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sürecinde yaşadığı bazı anıları ilk kez partililerle paylaştı. Ayrıca İnce, İzmirlilerle sohbet ettiği sırada bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.

‘2 AYDA CHP’Yİ BÖLDÜNÜZ’ TEPKİSİ!
İnce’nin oturduğu masaya gelen vatandaş, “Sizi çok beğeniyorum ama eleştiriyorum ve tepkim var. 2 ayda CHP’yi böldünüz. Helal olsun. Yazıklar olsun” çıkışında bulundu. Bu davranışın üzerine İnce’nin masasındakiler vatandaşa tepki gösterdi. Ortam bir anda gerildi fakat İnce davranış karşısında hiç tepki göstermedi. Vatandaş da kendiliğinden kalabalıktan uzaklaştı.

YALAN DA OLSA SÖYLE, HOŞUMA GİDİYOR!
Saatlerce İzmirlilerle sohbet eden ve selfie çekilen İnce, bir vatandaşın, “Genel başkanım, sizi yakından görünce fark ettim. Gerçekten Atatürk’e benziyorsunuz” demesi sonrasında, “Yalan da olsa söyle, hoşuma gidiyor” cevabını verdi. Yaşanan diyalog yükselen tansiyonu düşürdü ve gülüşmelere neden oldu.

KAMPANYA SÜRECİNDEKİ ANILARI...
24 Haziran sürecinde Cumhurbaşkanı Adayı olarak Türkiye’de çok sayıda ilde miting yapan İnce zaman zaman karşılaştığı zorlukları da aktardı. İnce mitingler sürecinde yaşadığı hastalığı anlatırken, “Bir gün ayakta duramıyorum. Ama ekonomi toplantısı yapmam gerekiyor. Masayı ikiye böldüm, sağ yanıma profesörleri oturttum sol yanıma hemşireleri oturttum, sol kolumu hemşirelere verdim, gömleğimin içinde serumu taktılar, yüzümü akademisyenlere döndüm toplantıyı gerçekleştirdim. Arada hemşireler bir şey söylüyorlardı, ‘beni hiç meşgul etmeyin, kolum sizde, orası size emanet’ dedim. Süreçte zaman zaman ağrılardan dolayı kortizon iğneleri yiyerek mitinglere çıktım. Siyaset bunu gerektiriyor. Kayınvalidemin cenazesini defnettim, evde yarım saat durabildim. Eşime, ‘istersen kalabilirim, mitingi iptal edebilirim. Sen kal dersen söz kalacağım ama git dersen mitinge gideyim mi?’ dedim. Eşim bana, ‘Evet sana ihtiyacım var, ama bu milletin sana daha çok ihtiyacı var’ cevabını verdi. Siyasetçiysen bazı şeyleri bırakacaksın” dedi.

 
ABD, 17 yıl boyunca yanlış bilgi vermiş!
 
Bodrum'da korkunç kaza: 16 yaralı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Muharrem abi 10 Eylül 2018 Pazartesi 14:05

Gel izmiri yönet

Yorumu oyla      9      6  
Fikret ASLAN 10 Eylül 2018 Pazartesi 12:21

Hayatım boyunca MHP ve AKP'ye oy verdim, hiç CHP'ye oy vermedim. Muharrem İNCE genel başkan olursa vallahide billahide CHP'ye oy vericem. Saygı ve selamlarımla.

Yorumu oyla      14      10  
Gürkan 10 Eylül 2018 Pazartesi 11:49

Dün İnce seçilsin diye oy atanlardan bir grup bugün adamı koltuk meraklısı olmak ile suçluyor. Koltuk meraklıları 9 seçim kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmayanlar olmasın ? Aynı koltuk meraklıları şimdi de İzmir' in girdiği her seçimde yüksek oy almış , dün örnek gösterdikleri belediye başkanını değiştirmek için gün sayıyorlar. Kardeşim değişim iyidir de önce kendinizden başlasanız daha iyi olmaz mı ?

Yorumu oyla      15      10  
ahmet 10 Eylül 2018 Pazartesi 10:21

Atatürk'e benziyorsun denince muharrem'de göksel kaya gibi smokinle Türkiye'yi dolaşmaya başlamasın :))

Yorumu oyla      16      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’li Osmanağaoğlu’ndan 9 Eylül mesajı
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu için bir mesaj yayınladı.
CHP'den Anıtkabir'e '95. yıl' ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 95'inci kuruluş yılı ...
İnce’den Egedesonsöz’e bomba açıklamalar: Kocaoğlu devam etmeli!
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ...
 
AK Parti'nin Teşkilat Başkanı Kandemir'den mesaj: İzmir'de başarıya inanıyoruz!
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ...
CHP’li Kılıç: 9 Eylül tarihin akışını değiştirmiştir
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
Baykal'dan CHP'deki tartışmalara yanıt!
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP'deki tartışmalar hakkında, ...
 
Tahran dönüşü kritik mesaj: Kimyasal kör bahane
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Rusya-Türkiye - İran Zirvesi’ için gittiği Tahran’dan ...
İl Başkanı Şengül'den 9 Eylül mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun ...
Bahçeli'den kritik İdlib açıklaması!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, suların ısındığı İdlib ile ilgili açıklamada ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva