HABERLER>GÜNCEL
17 Temmuz 2017 Pazartesi - 13:07

İzmir'de feci ölüm: Daha 18'indeydi...

İzmir'in Foça İlçesi'nde, kontrolsüz kavşakta bir motosikletin otomobile çarptığı kazada 18 yaşındaki Osman Koçlu öldü, 3 kişi yaralandı. Kazaların sık görüldüğü kavşakta bir an önce önlem alınıp, sinyalizasyon sistemi kurulması istendi.

İzmir de feci ölüm: Daha 18 indeydi...

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Sadullah Sever Caddesi, İzmir Caddesi ve Oruç Reis Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Oruçreis Caddesi'nin Foça yönünden gelen 18 yaşındaki Osman Koçlu yönetimindeki 35 MIV 40 plakalı motosiklet, Sadullah Sever Caddesi'nden İzmir Caddesi'ne geçmeye çalışan 60 yaşındaki Nur Kayadeniz yönetimindeki 45 FV 562 plakalı otomobille çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle asfalta fırlayan, kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücü Osman Koçlu ve arkadaki arkadaşı 18 yaşındaki Cemal Sadıç ile otomobil sürücüsü Nur Kayadeniz ve yanındaki eşi, 47 yaşındaki Ümran Kayadeniz yaralandı. Yaralılardan Osman Koçlu ve Cemal Sadıç, Aliağa Devlet Hastanesi, otomobil sürücüsü Nur Kayediniz Menemen Devlet Hastanesi, eşi Ümran Kayadeniz ise Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan Koçlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Aynı hastanedeki arkadaşı Sadıç ise buradaki ilk müdahalenin ardından Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne sevk edildi. Sadıç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kayadeniz Çifti ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Nur Kayadeniz, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

"KAVŞAĞA SİNYALİZASYON SİSTEMİ YAPILSIN"
Yenifoça Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yiğitalp, sık sık kazaların olduğu kavşakta önlem alınmasını isterken şöyle dedi:

"Belediyeden Karayolları'na, Kaymakamlık'tan Valiliğe kadar here yere müracaa edip, kavşağa sinyalizasyon sistemi konulmasını istedik. Hız azaltıcı düzenlemeler yapılarak geçişin emniyetli hale getirilmesini istedik. Ancak, bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Yıllardır, belki 50 - 60 kişi buradaki kazalarda hayatını kaybetti. 60 aracımızla her gün binbir sıkıntıyla buradan çıkış yapmaya çalışıyoruz. Foça, Yenifoça, Yedinci Alay, Bağarası, Aliağa, İzmir çıkışlarının kesişme noktası burası. Sivil vatandaşlarımızın yanı sıra  7 bine yakın askerimiz araçlarıyla buradan giriş çıkış yapıyorlar. Bu bölgede bundan daha yoğun bir kavşak yok. Ama hiçbir önlem de yok. Sinyalizasyon sistemi konulması şart. Cumartesi ve pazar günleri gibi aşırı yoğun olan günlerde polis memuru veya trafik zabıtasının da görev yapmasını istiyoruz. Üzüntümüz, acımız büyük." (DHA)

 
Fatih YAPAR yazdı... FETÖ’nün genetiği!
 
Altay'da Kartepe kampı başladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Ali 17 Temmuz 2017 Pazartesi 15:20

Her kavşağa sinyalizasyon koyamazsın, o halde dikkatli olacaksın, kavşağa geldiğinde yavaşlayacaksın ve mutlaka kask takacaksın, yoksa böyle bedeli maalesef çok ağır oluyor. Bu arada trafik polisleri de özellikle motorcuları çok dikkatli denetlemeli, görmemezlikten gelmemeli, donanımı eksik olan motorcuları affetmemeli !

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih YAPAR yazdı... FETÖ’nün genetiği!
Fatih YAPAR yazdı... FETÖ’nün genetiği!
Uyuşturucu operasyonu: 3 polis gözaltına alındı
İstanbul'da son dönemde gençleri adeta zombiye çeviren bonzai ve benzeri ...
Basın Konseyi: AA'dan istifa eden Ayral'ın yanındayız
Basın Konseyi, Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü'nde görevli muhabir ...
 
Hakkari'de saldırı: 17 asker yaralı
Hakkari'de terör örgütü PKK, askeri aracın geçişi sırasında el yapımı ...
İkinci 'Hero' vakası: Gözaltına alındı!
Ankara'da üzerinde "Hero (Kahraman)" yazılı tişörtle, Polatlı darbe davasının ...
PKK’lı teröristler kaçırdıkları çobanı öldürdü
Şırnak merkeze bağlı Aslanbaşar köyünde, hayvanlarını otlatırken PKK’lı ...
 
İZDENİZ grevinde yeni hafta: Uzlaşma yok, trafik felç!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş.’de başlayan grevde yeni ...
Ümit Yaldız yazdı... Yeni Parti'ye eski tuzak!
Ümit Yaldız yazdı... Yeni Parti'ye eski tuzak!
Afgan çetesi böyle çökertildi!
İstanbul'a gelen 4 Pakistanlı'yı iş bulma vaadiyle kaçırarak, işkence ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva