HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Temmuz 2016 Çarşamba - 12:15

İzmir’de ‘düğün’ hazırlıkları başladı: 11.IF Wedding’e doğru…

IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuar’ı, 7 – 11 Şubat 2017 tarihleri arasında, 11. kez sektör profesyonellerini Fuar İzmir’de buluşturacak.

İzmir’de ‘düğün’ hazırlıkları başladı: 11.IF Wedding’e doğru…

Avrupa’nın en büyük Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, IF Wedding Fashion İzmir için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 2016 yılında 4 kıtadan 70’e yakın ülkeden ziyaret edilen IF Wedding Fashion İzmir, sektör profesyonellerini Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de buluşturacak.

MODAYA VE TİCARETE DOYURACAK!
Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile gelinlik sektörü ihracatına katkı sağlayan IF Wedding Fashion İzmir, 2017 yılı hazırlıkları kapsamında ziyaretçi çalışmaları devam ediyor.

Yurtdışında ve yurtiçinde devam eden çalışmalar sayesinde sektöründe Avrupa’nın en iyisi olan fuar büyümeye, gücüne güç kaymaya devam edecek.

Ziyaretçi çalışmalarının yurtdışı ayağında; Fransa, Almanya, İspanya, İtalya’da düzenlenen sektör fuarlarına gidildi. Yurtiçinde ise; İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Bursa, Eskişehir, Ankara, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Iğdır, Malatya, Antalya, Isparta, Burdur, Denizli, Aydın, Muğla, Balıkesir, Uşak, Manisa, Afyon, Trabzon, Giresun, Ordu, Rize, Samsun’da tanıtım ve ziyaretçi çalışmaları yapıldı. Öte yandan sektörün önde gelen yurt dışı ve yurt içi yayın organları ile reklam ve tanıtım çalışmaları sürüyor. Ayrıca dünyanın dört bir yanına; sektör profesyonellerine ve ziyaretçilere düzenli olarak bülten ve görsellerden oluşan newsletter gönderilerek fuara dikkat çekiliyor.

2016 yılında, toplam 300 milyon dolarlık ön satış anlaşmasının yapıldığı öngörülen IF Wedding Fashion İzmir fuarı, modaya ve ticarete doyurmaya önümüzdeki yıl da devam edecek. Büyük buluşma; IF Wedding Fashion İzmir, 7 – 11 Şubat 2017 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de olacak.



10. YILINDA 10 KAT BÜYÜDÜ

2016 yılında; 198 katılımcıyla gerçekleşen fuar, 23 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayarak hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısıyla rekor üstüne rekor kırmıştı.

Dünya moda otoritelerinin en önemli fuarlardan biri olarak gördüğü IF Wedding Fashion İzmir ilk olarak 2007 yılında, 4 bin metrekare alanda düzenlendi. 10. yılında Fuar İzmir’de organize edilen fuar; 10 kat büyüyerek, 48 bin metrekare alanda gerçekleşti. Fuar İzmir’in görkemli atmosferinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir; sıra dışı moda şovlarıyla, rekor katılımla gerçekleşen tasarım yarışmasıyla, birbirinden güzel stantlarıyla ve sektörün öncü markalarının katılımıyla 4 gün boyunca dolu dolu geçti.

Türkiye’nin önde gelen firma defileleriyle renklenen fuar, geçmiş yıllara göre en fazla katılımın yaşandığı  “Gelinlik Tasarım Yarışması” ile de geleceğin tasarımcılarının belirlendiği bir platform oldu. Her geçen yıl büyümeye devam eden yarışma; genç tasarımcıların önünü açmaya, tasarım şehri İzmir’de sektöre taze kan olmaya devam edecek. Aynı zamanda dünyaca ünlü İtalyan modacı Alessandra Rinaudo’nun da hem markasıyla katılımcı olduğu hem de defilesiyle gala gecesini renklendirdiği IF Wedding Fashion İzmir, moda severlere unutamayacakları bir fuar deneyimi yaşatmıştı.

Bu yıl da ünlü bir modacının katılımıyla gerçekleşecek olan IF Wedding Fashion İzmir, tüm dünyanın ilgisini yine İzmir çekecek.

 
Seferihisar’da ‘FETÖ’ tartışması: Soyer’den Nişancı’ya sert yanıt!
 
Beştepe'de 5.5 saatlik 'YAŞ' zirvesi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:36

Kavşak ve monoray ne oldu ? Buraya monoray yapmak da ne kadar mantıklı? Fuar olmayan zamanda kim kullanacak ? Üçyol - Eskiizmir Cad. - Uzundere -Fuar İzmir - Esbaş arası bir metro hattı olabilirdi.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seferihisar’da ‘FETÖ’ tartışması: Soyer’den Nişancı’ya sert yanıt!
FETÖ Lideri Gülen’i yargılayan tek isim olan Nurettin Soyer’in o dönem ...
Konak’ta ulaşıma engel yok!
İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta bedensel engelli vatandaşlar için sunulan ...
Evlenen çiftlere ilk hediye Bornova Belediyesi'nden
İlçedeki yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalar yürüten Bornova Belediyesi, ...
 
Boğaz Köprüsü ve Kızılay’dan sonra İzmir: Demokrasi Meydanı geliyor!
Boğaz Köprüsü ve Kızılay Meydanı’nın isimlerinin şehitlere adanmasının ...
Üzüm Buca’da hayat buluyor: Bağ Evi’nin temeli atıldı
Buca Belediyesi, bir zamanlar Türkiye’nin en güzel üzümlerinin yetiştiği ...
Karşıyaka’nın gururu oldular
Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi, sağladığı ücretsiz eğitim ...
 
İskelenin kanayan yarası çözüme kavuştu
İskele’nin yıllardır kanayan yarası olan sit alanı sorununa Urla Belediyesi ...
İzmirli minikler 'izci sözü' verdi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli ve Uzundere Çocuk Gençlik Merkezi’ndeki ...
Karşıyakalı muhtarlardan 'darbe' tepkisi
Karşıyaka Muhtarlar Derneği çatısı altında örgütlenen Karşıyakalı mahalle ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva