HABERLER>POLİTİKA
18 Ekim 2018 Perşembe - 11:16

İzmir'de CHP ve AK Parti arasında FETÖ tartışması!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "FETÖ bizden önce de vardı" sözleri üzerinden 'FETÖ sizden önce de vardı belki ama ona devleti siz teslim ettiniz' dedi. AK Parti'den yanıt geldi.

İzmir de CHP ve AK Parti arasında FETÖ tartışması!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun istifasının ardından yerel seçim hareketliliğin yaşandığı İzmir'de 'CHP ve AK Parti' arasında bu kez FETÖ tartışması başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın Karşıyaka'daki Mahalle Temsilcileri toplantısından konuşan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "Tayyip Erdoğan her gün ortaya yeni bir şey atıyor. Yerli yersiz konuşup milletin kafasını karıştırmaya ve kandırmaya çalışıyor. AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan bu sefer de, AKP iktidarının besleyip büyüttüğü, iyice palazlanmasını sağladığı, devletin her kademesini, orduyu, kozmik odaları teslim ettiği FETÖ hakkında konuşmuş. Geçmişte beraber yol yürüdükleri, "ey sevgili, bitsin bu hasret" dediği FETÖ için 'bizden önce de vardı' demiş. Sayın Erdoğan, belki sizden önce de vardı ama devleti FETÖ’ye siz teslim ettiniz. Türk Silahlı Kuvvetlerini siz teslim ettiniz. Yargıyı siz teslim ettiniz, İçişlerini siz teslim ettiniz, YÖK'ü siz teslim ettiniz" dedi.

AK PARTİ'DEN YANIT
AK Parti İzmir İl Başkanvekili Hüseyin Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in AK Parti’ye yönelik sarf ettiği “Devleti FETÖ’ye siz teslim ettiniz. 15 Temmuz’un üstünden 2 yıldan fazla süre geçmiş ama hala kendilerini aklamaya, temize çıkarmaya çabalıyorlar” sözlerine cevap verdi. Başkanvekili Özkan, “Milletvekilleri terörist cenazelerinde taziye sırasına giren, HDP’nin dibinden ayrılmayan ve ‘Atam izindeyiz’ deyip, sonra da teröristbaşının izinden giden CHP’nin İzmir’deki İl Başkanının, bize tek kelime söylemeye yüzü ve haddi olamaz. Aziz Türk milletinin desteğini alan AK Parti; ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir terör örgütüne nefes aldırmamış, en ağır darbeyi indirmiştir. Bundan sonra da son terörist yok oluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün hain yüzünün görüldüğünü hatırlatan Özkan, AK Parti’nin hiçbir taviz vermeden FETÖ’nün üzerine gitmeye devam edeceğini belirtti. Özkan, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ ile mücadeledeki kararlı duruşu sayesinde, bu şer odaklı yapı ile mücadelede büyük başarıya ulaşılmıştır. Devletimizin içine sızan ve doğrudan Türk milletini hedef alan FETÖ’ye karşı attığımız adımlar, aziz milletimizin de takdirini kazanmıştır. Ancak görünen o ki, CHP’nin siyasette çaylak olduğunu belli eden ve FETÖ ile mücadeleden bihaber olan İzmir İl Başkanı, kendi bilgisizliğini açıklamalarıyla da ortaya koymuştur. FETÖ’nün 12 Eylül sonrasından itibaren kimlerin döneminde nasıl hızla büyüdüğü ve güçlendiği herkes tarafından bilinirken, ne yazık ki vatanseverliği, cumhuriyetçiliği ve bağımsızlık aşkıyla bilinen İzmir’de, İl Başkanlığı yapan şahıs, hiçbir doğruluğu olmayan sözlerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Üzülerek görülmektedir ki CHP, hala FETÖ’nün peşinden gitmekte ve değirmenine su taşımaktadır. CHP İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler’in de geçtiğimiz yıllarda sarf ettiği, ‘CHP, cemaat ile ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük’ sözleri de haklılığımızı ortaya koyuyor” dedi.

MAKAM DERDİMİZ YOK, TEK AMACIMIZ MİLLETE HİZMET
15 Temmuz’da Türk milletinin bağımsızlığından asla taviz vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğine dikkat çeken Özkan, “15 Temmuz, Türk milletinin tankların önüne yatarak, bombalara direnerek yazdığı bir destandır. O gece Türk milleti tek yürek olarak, kara geceyi aydınlığa çıkarmıştır. AK Parti’de kimse, makam ve mevki için siyaset yapmamaktadır. Bizim tek amacımız milletimize hizmet etmek, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Çok şükür ki, aziz milletimiz AK Parti’ye güvenini her zaman göstermiş ve geleceğine sahip çıkmıştır. AK Parti’nin yönetim anlayışında her zaman milletimizin menfaati ön plandadır, öyle olmaya da devam edecektir” dedi.

 
Başkan Akpınar'dan bütçe mesajı: Har vurup harman savurmadık!
 
Altınordu'da Kemal göreve hazır
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ AK SEVDALILAR 18 Ekim 2018 Perşembe 20:19

PARDON AMA ABDULLAH KAVUK VE KÜÇÜK BAYLARLA ZAMANINDA YILLARCA BİRLİKTE OLANLAR NİYE AKPARTİ DE YÖNETİMLERDE VE KAYYUMLAR DA GÖREV VERİLİR ANLAMIŞ DEĞİLİM ÖNCE KENDİ İÇİMİZ TEMİZLENMEMİŞ TEMİZLEMEYE NİYETİMİZ YOK DEMEK Kİ

Yorumu oyla      11      5  
heryerde 18 Ekim 2018 Perşembe 17:43

Ülkenin her kurumunda her yerinde fetöcü var birtek Ak Parti de yok, sızamamış. İzmir Atatürk Stadyumunda fetö Türkçe olimpiyatları düzenlediğinde kürsüye çıkıp konuşurken 'muhterem fetullah gülen hocaefendi' diyenlerde, TBMM'de dünyada Türkiye'yi tanıtan hizmetleri olan değerli şahsiyet fetullah gülen hoca efendi diyenler de Ak Partili değildi. Ne istedilerde vermedik diyenlerde Ak Partili değildi.pkk bizi kandırdı, fetö bizi kandırdı milletimiz bizi affetsin diyenler de Ak Partili değildi

Yorumu oyla      13      5  
Gürkan 18 Ekim 2018 Perşembe 15:49

AKP'nin cevabı Ankara'yı sel basınca, Gökçek Avrupa'dan sel fotoğrafları gösteriyordu ona benzemiş.

Yorumu oyla      16      7  
Sarı Çizmeli Memed'A. 18 Ekim 2018 Perşembe 12:08

Aman bay Yücel, bu kadar 'sert' olmayınız lütfen, sonra soruverirler adama: "AKP, devleti FETÖ'ye -hem de yağma ötesi bir uygulamayla- teslim etti, doğru... İyi de, neredeyse resmi gazetede yayınlanacak kadar uluorta/pervasız/cüretkar bir biçimde yapılan bu teslim/tesellüm -veya devir teslim- işlemleri sırasında sizle birlikte partinin diğer il ve ilçe başkanları, milletvekileriniz, avanesiyle birlikte genel başkanınız(!) vs vs vs, bırak böylesine 'sert' olmayı, gıkınız bile çıkmıyordu veya askerlik nitelemesiyle belirtecek olursak 'arazi'ydiniz...O süreçte neyle meşguldünüz efendim/nerelerdeydiniz; meclis lokantasında delege mi doyuruyordunuz?".....Soru bu; kestane kebap, acele cevap.

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'e kadın aday çağrısı!
CHP İl Başkanı Deniz Yücel'i ziyaret eden Kadın Adayları Destekleme ve ...
CHP'li iki vekilden Menemen'deki ağaç katliamı için mecliste çağrı!
TBMM Çevre Komisyonu toplantısında konuşan Çevre Komisyonu Sözcüsü CHP ...
AK Partili Dağ: İzmir'i yüzde 51 ile alırız!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 31 Mart ...
 
AK Parti'nin af çalışmasının şifreleri
AK Parti MYK toplantısında gündeme gelen af tartışmalarında görüşler ortaya ...
Kılıçdaroğlu'ndan vekillere talimat!
CHP Genel Merkezi'nden parti meclisi üyeleri ve milletvekillerine gönderilen ...
Mehmet KARABEL yazdı... O varsa, kimin şansı var?
Mehmet KARABEL yazdı... O varsa, kimin şansı var?
 
İYİ Parti İzmir'in yeni il başkanı belli oldu!
İYİ Parti'nin merakla beklenen il başkanının ismi kesinleşti. İYİ Parti ...
Devletin zirvesi İzmir'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ise bugün İzmir'e gelecek.
Meral Akşener o davada ifade verdi!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'a ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva