HABERLER>GÜNCEL
17 Eylül 2020 Perşembe - 21:21

İzmir'de bisiklet cinayeti! Astsubay hayatını kaybetti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Oğuz Yay, çocuğunun bisikletini ezdiği için kavga ettiği komşusu astsubay Ayhan Tuncel'e yumrukla saldırdı. Aldığı darbelerle düşen ve başını kaldırım taşına çarpan Tuncel, yaşamını yitirdi. Tuncel'in kayınvalidesi, "Ambulans beklerken 'Değer mi?' diye sorduk. Oğuz Yay, hiç pişman değildi" dedi.

İzmir de bisiklet cinayeti! Astsubay hayatını kaybetti

Olay, 5 Eylül'de Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Aracıyla evine dönen astsubay Ayhan Tuncel, mahallede bisiklet süren çocukları fark edince yoldan çekilmeleri için uyardı. Birkaç dakika yolun açılmasını bekledikten sonra hareket eden Tuncel, komşusu Oğuz Yay'ın çocuğunun yolda bıraktığı bisikleti kazayla ezdi. Küçük çocuk, babası Oğuz Yay´ın yanına giderek durumu anlattı. Bunun üzerine Yay, Tuncel'i konuşmak için mahalleye çağırdı.
Kapının önüne çıkan Yay ve Tuncel arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Yay, Tuncel'e yumruklar savurdu. Ayhan Tuncel, aldığı yumruk darbesiyle sırt üstü yere düşerken başını kaldırıma çarptı.
Durumu gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tuncel, buradan Bozyaka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, Ayhan Tuncel, doktorların tüm çabasına rağmen 9 gün sonra yaşamını yitirdi.

TUTUKLANDI
Polis ekiplerince gözaltına alınan Oğuz Yay ise sevk edildiği adliyeye çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'ÜSTÜNE ÇULLANDI, YUMRUK İŞARETİ YAPTI, AYHAN KENDİNİ SAVUNAMADI BİLE'
Olayın bir kısmına şahit olan mahalleli Derya Oktar, "Önce dışarıdan bağırış seslerini duydum. Çocuklar sürekli kapının önünde oynuyorlar. Çocuklarla alakalı olabileceğini düşündüm. Sonra benim kapım çaldı. Oğuz bey Ayhan beyi sordu. Ben onların evinin karşıda olduğunu söyledim. Birkaç dakika sonra dışarıdan bağırış sesleri geldi. Oğuz Yay, bisikleti yere doğru çarpıyor, vuruyordu. Daha sonra Ayhan Tuncel'i yumruklamaya başladı. Ayhan bey kendisini hiç savunamadı. Oğuz, Ayhan'ı omuzlarından ittirdi, Ayhan kafasını çarptı. Bu olayın üstüne Oğuz, Ayhan'ın üstüne çullandı, yumruk işareti yaptı. Ben olayı görmedim ama Ayhan beyin sadece bisikletin pedalını ezdiğini biliyorum" dedi.

'SESİNİ YÜKSELTME AYIP OLUYOR´ DEDİ'
Ayhan Tuncel'in kayınvalidesi Gonca Karazencir, olayı şöyle anlattı:
"Olay günü arabada damadım ile birlikteydim. Tire'den geldik. Dört beş çocuk önümüzdeydi. Ayhan onlara kenara çekilmesini söyledi. O an arabayı en fazla 10 ya da 20 km gazla kaldırdı. Bir şey 'tık' yaptı. Çöp tenekesi ezdiğimizi zannettik. Ondan sonra geri geldi ve damadım arabadan indi. Bisiklette hiçbir şey yoktu. Bisikletin resimleri elimizde duruyor. Eve geldik. Çocuğun annesi geldi. 'Siz ne hakla çocuğumu ezdiniz?' dedi. Kadın bir öfkeyle gitti. 'Nesi var ki bisikletin' diye düşündük. Saat 10.30 gibi zil çaldı. Karakolu arayalım diye düşündüm. Kızım 'Anne komşu komşuya konuşacağız ne olacak ki' dedi. Damadım 'Ben iki dakika bekledim çocuklara çarpmadım' dedi. Oğuz Yay, 'Bisiklet yamulmuş, 8 rakamı haline gelmiş' dedi. Daha sonra ikisi aşağı indiler. Biz de balkondan bakıyorduk. Damadım sadece 'Sesini yükseltme ayıp oluyor' dedi. Oğuz Yay, damadımın boynuna ve kafasına vurdu. Damadım bir bez bebek gibi yere düştü. Oğuz Yay, hiç pişman değildi. Oraya oturdu. 'Ben bu bisikletin yerine oğlumun mezarı başında oturabilirdim' dedi. Biz varsayımlarla mı yaşıyoruz? Damadım ne küfretti ne laf söyledi. Ambulans beklerken 'Değer mi?' diye sorduk. Hastaneye kaldırıldıktan sonra hep gelecek diye bekledik."
Komşulardan Latif Özırmak, "Bağırış çağırış duyduk ama ben dışarıda değildim. Birileri 'Adam ölüyor' deyince olay yerine gittim. Ayhan, yerde yatıyordu. En ufak bir hareket yoktu. Vuran şahıs hala bas bas bağırıyordu. 'Alın bunu buradan' dedim. Ayhan'ın yerdeki bisikleti direksiyondan görmesi mümkün değildi" diye konuştu. (DHA)

 
Pandemi müfettişi çocuklar koronaya savaş açtı
 
Karantina kurallarına uymayan Youtuber yurda yerleştirildi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil 18 Eylül 2020 Cuma 10:53

bu nasılbir şeyya nasıl bir öfke kin nasıl bir insansın sen..

Yorumu oyla      4      3  
ali 18 Eylül 2020 Cuma 10:45

bir anlık öfke kaç aileyi perişan edebiliyor.topluma bakıldığında kaba kuvvete başvuranlar cahil insanlar olduğunu görüyoruz.eğitim şart

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pandemi müfettişi çocuklar koronaya savaş açtı
Ağrı Belediyesince gönüllü çocukların katılımıyla oluşturulan "Pandemi ...
Selçuk'taki voleybol şampiyonasının ilk günü tamamlandı
Plaj voleybolunda İzmir'de düzenlenen 2020 CEV 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda ...
Üçüncü kez maymun alan fenomen gözatında
Daha önce kaçak yollarla aldığı iki maymun koruma altına alınan sosyal ...
 
YÖK bünyesinde 'Uzaktan Öğretim Politikaları Komisyonu' kuruldu
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK bünyesinde, ...
Can Dündar, mahkemeye gelmezse 'kaçak' sayılacak
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin yargılanan firari sanık eski Cumhuriyet ...
FETÖ sanığı Bekmezci'nin yargılandığı davada tanık Veren dinlendi
İzmir'de yakalanan FETÖ'nün üst düzey isimlerinden Yusuf Bekmezci´nin ...
 
Türkiye ve Yunanistan'dan ortak tatbikat
Türkiye, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk ve K.Makedonya özel ...
Vali Köşger tedbirleri yerinde denetledi... Spesifik yasaklar gelecek!
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerine ...
Vali Köşger'den şehit ailelerine ve gazilere Devlet Madalyası
İzmir'de 11 şehit ailesi ile 25 gaziye, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı, törenle tevcih edildi.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva