HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Nisan 2017 Cuma - 13:39

İzmir'de başkanların makamları çocukların!

Belediye başkanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamlarını devretti.

İzmir de başkanların makamları çocukların!

Balçova Başöğretmen İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Defne Ağgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın koltuğuna oturdu. Öğretmenleri ile belediyezi ziyaret eden Defne Ağgül öncelikle Başkan Çalkaya’dan belediyenin çocuklar için yaptığı hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra eğitim kurumları ve özellikle kimsesiz çocuklar ile ilgili sosyal sorumluluk projelerinini Başkan Çalkaya’ya anlattı.

Küçük Başkan Defne Ağgül’ün fikirlerinden etkilenen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bundan sonra yapacakları projeler ile ilgili belediyeye fahri danışmanlık yapmasını istedi.

Küçük Başkan’a bir Nutuk hediye eden Başkan Çalkaya “Çocuklarımız iyi bir eğitim sisteminde öğrenim görürlerse dünyayı yönetecek fikirlere sahipler. Bizler Atütürk’ün gösterdiği ilkeler doğrultusunda çocuklarımızı eğitirsek ülkemiz çok daha başarılı noktalara gelir. Bunun için durmadan, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   

KÜÇÜK BAŞKANIN İLK İSTEĞİ BU OLDU!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanlığı makamına minik Ada Koç oturdu. Kanuni İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ada Koç’a öğretmeni Ceyda Şafak, Okul Müdürü Doğan Öztürk, annesi Suna Koç ile babası İlyas Koç eşlik etti. 

Minik başkanı,  yaptığı konuşma ve okulu için yaptığı taleplerden dolayı kutlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çocuklarımızın sayesinde cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok iş düşüyor. Minik başkanımızı da yaptığı konuşmadan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Minik Ada Koç ise çocuk bayramının nasıl kazanıldığını ve neden kaybedilmemesi gerektiğini anlatan konuşmasında “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimi ve sanatı önemseyen yöneticiler olacağız” dedi. Minik Ada Koç ayrıca okul bahçesini çevreleyen siyah renkli demir korkulukların rengarenk boyanmasını ve okul bahçesine basketbol potaları istedi.

Başkan Arslan da okulda öğrencilerin tercihiyle belirlenecek rengi kendilerine bildirmeleri durumunda en kısa sürede demir parmaklıkları boyayacaklarını belirterek , “En kısa sürede okul demirlerini öğrencilerimizin beğendiği renge boyayacağız. Okulumuzun basketbol potalarını yapacağız. Talep etmeleri durumunda diğer eksikleri de gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

FOÇA BELEDİYESİ TEMSİLİ BAŞKANI MAHMUTCAN YAMAN

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, başkanlık koltuğunu temsili olarak devretti. Başkanlık koltuğuna Mahmutcan Yaman oturdu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, Necla Midilli Merkez Ortaokulu 8 A Sınıfı öğrencisi Mahmutcan Yaman’a devretti.

Temsili Başkan Mahmutcan Yaman’a, Foça Belediye Başkanlığı makamına yaptığı ziyarette; sınıf arkadaşları; Mısra Dilsiz, Nisa Nur Yılmaz, Asmen Doğan ve Necla Midilli Merkez Ortaokulu Müdürü Ercan Akgün, öğretmenleri Songül Özel ve Hatice Yıldırım eşlik etti.

Foça Belediyesi Hizmet Birim Amirleri ile tanışan Temsili Başkan Mahmutcan Yaman, Foça Belediyesi gündemi hakkında bilgilendirildi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Temsili Başkan Mahmutcan Yaman’a çalışmaları anlattı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çocuk yurdun temelidir.’ deyişini hatırlatarak sözlerine başlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘İstiklalimizi gelecek kuşaklara emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti bizlere armağan ettiği bu günü, çok sevdiği çocuklara emanet ve armağan etmiştir. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimiz çocuklarımıza, çok kıymetli öğretmenlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum’ dedi.

 
İzmir'de korkunç cinayet: Başına 2 kurşun!
 
Tanış ve Erbulak ‘Ayrılık’ ile İzmirlilerle olacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Dalgıç'a ve gurur festivaline turizm onuru
İzmir Turizm Ödülleri töreninde Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ...
'Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk' kitap fuarında görücüye çıkıyor
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın; çocukluk ve gençlik ...
Buca TİM işsizliğe neşter oluyor
Buca Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi Buca TİM ülkemizin temel sorunu ...
 
Konak’ta 23 Nisan coşkusu erken başladı
'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı ...
Başkan Şenol'un minik misafirleri
Gaziemir’deki İzmir Ticaret Odası İlkokulu Ana Sınıfı ile AKD Kids’in ...
İzmir'in o ilçesinde 3 haftalık periyodik su kesintisi
Karabağlar'ın bazı mahallelerinde 24 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında ...
 
Bornova'da belediye vatandaşın ayağına gidiyor!
İlçede bulunan 45 mahallede belli periyotlarla açılan Gezici İletişim ...
'Sakin Şehir'de bir fidan da Çağan Irmak'tan
Ünlü yönetmen Çağan Irmak, öncülük ettiği “Evladın için bir ağaç dik” ...
Amatör kulüplerden Başkan'a teşekkür ziyareti
İzmir'de faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva