HABERLER>GÜNCEL
29 Ocak 2015 Perşembe - 11:24

İzmir’de başından vurulan liseli yaşam savaşı veriyor

İzmir’in Konak İlçesi'nde hava almak için evden çıkıp, arkadaşlık ettiği 25 yaşındaki İ.Ç. ile 26 yaşındaki N.S.'nin yanına giden 18 yaşındaki İzzettin Üzel, İ.Ç.'nin elindeki tabancanın bir anda ateş alması sonucu başından yaralandı. Gözaltına alınan İ.Ç. ile N.S., sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı. Başarılı bir öğrenci olan Üzel'in eniştesi 28 yaşındaki Mehmet Irmak, "Olayın tam anlamıyla aydınlatılmasını istiyoruz. O tabanca nasıl patlayıp da mermi ensesinden giriyor, bunları bilmek istiyoruz. Okulunda da başarılı bir öğrenci, ben bu olayın bir kaza olduğuna da inanmıyorum" dedi.

İzmir’de başından vurulan liseli yaşam savaşı veriyor

Olay, Pazaryeri Mahallesi 952 Sokak'ta geçen cumartesi akşamı meydana geldi. Nevvar Salih İşgören Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kuaförlük Bölümü son sınıf öğrencisi İzzettin Üzel, geçen cumartesi günü evden çıktı. Üzel sokakta, arkadaşları İ.Ç. ve N.S. ile karşılaştı. İddiaya göre, İ.Ç., yeni aldığı tabancayı arkadaşlarına göstermek istedi. Tabancanın şarjörünü takmak isteyen İ.Ç.'nin elindeki silah biranda ateş aldı ve kurşun Üzel'in ensesinden girip kafatasına saplandı. Ağır yaralanan liseli genç, ambulansla Basmane Semti'ndeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Üzel'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Bu arada polis tarafından gözaltına alınan İ.Ç. ile N.S., işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 
AİLESİ İSYAN ETTİ
Üç çocuklu ailenin tek erkek çocuğu ve futbol aşığı olan İzzettin Üzel'in eniştesi Mehmet Irmak, iki şüphelinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Enişte Irmak, şöyle dedi:
"Eşimin henüz 18 yaşında olan kardeşi İzzettin Üzel, geçen cumartesi günü hava almak için evden çıktığında, sokakta iki arkadaşıyla karşılaşmış, onların elinde de tabanca varmış. Arkadaşlarından biri tabancayla oynarken, bir anda ateş almış ve mermi İzzettin'in ensesinden girmiş. Biz hastanede uğraşırken, polis iki kişiyi yakalamış ve adliyeye sevk etmiş. Ancak iki kişi orada serbest bırakılmış. Gerekçe ise ailenin şikayetçi olmaması. Biz hastanedeyiz, İzzettin'in hayati tehlikesi de sürüyor, yaşamasının mucize olduğu söyleniyor. Geçen cuma günü karnesiyle birlikte takdir aldı. Futbol dışında başka bir şeyle ilgilenmez. Okulu ve evinden başka da bir yere gitmez. Biz ailesi olarak, olayın tam anlamıyla aydınlatılmasını istiyoruz. O tabanca nasıl patlayıp da mermi ensesinden giriyor, bunları bilmek istiyoruz. Okulunda da başarılı bir öğrenci, ben bu olayın bir kaza olduğuna da inanmıyorum."
 
Üzel'in yaralandığını öğrenen sınıf arkadaşları hastaneye koştu. Hastane önünde 5 günden bu yana bekleyen ailesi ve arkadaşları, yaşam savaşı veren Üzel'in sağlığına kavuşması için dua ediyor. (dha)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Y 29 Ocak 2015 Perşembe 12:04

niye silah alıyor, anlamış değilim. silah sonuçta kullanıldığında insana zarar verir.wilah alıp satmak bu kadar kolaymı. silah ticareti serbest mi=? emniyet bu konuda ne yapıyor?geceleri atılan silahlara karşı polis ne yapıyor? araştırıp, gelişigüzel silah atanlara bir işlem yapılmıyor mu?

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Limanı kuş cennetini aratmıyor!
İzmir’de daha az rüzgar alan Körfez'in iç kesimleri soğuk havanın etkisinden ...
Anadolu Birliği'nden CHP'li Serter'e hayırlı olsun ziyareti
Anadolu Birliği Federasyonu, CHP İzmir İl Başkanı Bedir Serter’e hayırlı ...
Soma davasında polisten avukata: İlla ki görüşeceğiz!
Soma protestosu nedeniyle 43 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması ...
 
Flaş! Antalya'da katilam gibi kaza: 5 ölü
Antalya’da mevsimlik işçileri taşıyan otobüsün TIR’la çarpışması sonucu ...
Şok: Asker nöbet kulübesinde ölü bulundu
Atatürk Havalimanı Ataköy yönündeki nöbet kulübesinde bir asker vurulmuş ...
İzmir’deki büyük operasyonda adliye mesaisi
İzmir’de Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görev yaptıkları dönemde ...
 
Berkin Elvan soruşturmasında ‘fotoğrafsız’ polisler bulundu!
Gezi Parkı gösterilerinde biber gazı fişeğinin başına çarpması sonucu ...
Türkiye'yi ayağa kaldıran dayak görüntüsü!
İstanbul Şirinevler Burger King’de müşteriden artan patatesleri masalardan ...
Cezaevi para bastı
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ndeki mahkumlar tarafından geçen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva