HABERLER>GÜNCEL
19 Mayıs 2016 Perşembe - 11:57

İzmir-Bodrum hattında pompalı dehşet: 2 kişiyi öldürdü…

Oktay K., kendisini alkol ve uyuşturucuya alıştırıp eşiyle boşanmasına neden olmakla suçladığı otobüs şoförü 32 yaşındaki Mehmet Cengiz ve kepçe operatörü 30 yaşındaki Murat Tekin'i pompalı av tüfekle öldürdü, eski kayınpederinin Bodrum'daki evini ateş ettikten sonra intihara kalkıştı.

İzmir-Bodrum hattında pompalı dehşet: 2 kişiyi öldürdü…

Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Oktay K., dün saat 20.30 sıralarında, boşanmalarının ardından Muğla'nın Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi, Kemer Mevkisi'ndeki baba evine dönen iki çocuğunun annesi P.K.'nın yanına gitti. Telefon edip, dışarı çağırdığı eski eşinin gelmemesi üzerine Oktay K., yanındaki pompalı av tüfeğiyle eve ateş etmeye başladı. Ardından da tüfeği kalbinin üzerine dayayıp, tetiğe dokunarak intihar girişiminde bulundu.

Ancak, bu sırada tüfeğin kayması sonucu Oktay K., sol kolunun üstünden yaralandı. Kayınpederi İsmail K. ve silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma Oktay K.'yı gözaltına aldı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ
Alkollü olduğu belirlenen Oktay K., Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından götürüldüğü jandarmadaki ifadesinde, kendisini alkol ve uyuşturucuya alıştırıp, eşiyle boşanmalarına neden olup, daha sonra da namusuna göz diktiklerini ileri sürdüğü yeğeni Mehmet Cengiz ile çevresinde 'Paşa' diye bilinen Murat Tekin'i, babasına ait pompalı av tüfeğiyle öldürdüğünü itiraf etti.

Bunun üzerine Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'yla irtibata geçildi. Kemalpaşa jandarması, saat 02.30 sıralarında söz konusu bahçeye gittiklerinde belediye otobüs şoförü Mehmet Cengiz ve kepçe operatörü Murat Tekin'in başlarından vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Cengiz ve Tekin'in cesetleri jandarma ve savcının olay yerinde incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan Oktay K. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

FACEBOOK'TA 11 SAYFALIK MEKTUP BIRAKTI
Oktay K.'nın olay günü sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında paylaştığı 11 sayfalık mektubunda da çifte cinayeti namus için işlediğini belirttiği ortaya çıktı. Oktay K., mektubunda öldürdüğü Murat Tekin'in bir arkadaş ortamında otomobilinde bıraktığı cep telefonundan boşandığı eşinin telefonunu alıp, kendisini Mehmet Cengiz olarak tanıp, "Oktay düzelmez" diyerek, aradığını ileri sürdü. Oktay K., Tekin'in böyle bir oyun oynayarak, kendisini Mehmet Cengiz ile birbirlerine vurdurtmaya çalıştığını da öne sürdü. Oktay K. mektubunda, "Namusla oynamaya çalıştılar. Karıma göz koydular. Çok sevdiğim karımla tekrar beraber olmak isterken bizi ayırmaya kalktılar. Karımı öldürüp, intihar edip, birlikte öbür tarafa gidecektik" yazdı

Oktay K., mektubunda borçlu olduğu kişileri de yazıp, babasından ödemesini istedi. Babasından Çocuk Esirgeme Kurumu'na 20 bin lira bağış yapmasını da isteyen Oktay K., "Çünkü o para tokat işinden gelen para. O paranın ifadesi verilmez" dediği de dikkati çekti.

 
Ege’nin dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu
 
Foça'da 19 Mayıs coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli göçmenleri sarsan ölüm!
Kosova Rumeli Derneği Asbaşkanı işadamı Acırgan yaşamını yitirdi.
İzmir’de 19 Mayıs coşkusu
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen İzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ...
İzmir semalarında şölen var!
Gaziemir'deki Hava Teknik Okulları Komutanlığı'nın 2. Havacılık ve Kültür ...
 
Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partili gençlerle birlikte Güvenpark'tan Anıtkabir'e ...
Van'dan acı haber: Bir asker şehit
Van’ın Gürpınar ile Çatak İlçeleri yol ayrımında PKK’lı teröristlerle ...
TSK'dan düşen helikopterle ilgili flaş açıklama!
TSK'dan 13 Mayıs tarihinde Çukurcu'da düşen helikopterle ilgili açıklama ...
 
İzmir'de korkunç son: 16 yaşındaki Ömer...
İzmir'in Konak İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin ...
Ankara'nın büyük hastanesinde yangın paniği!
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatı katında, henüz belirlenemeyen ...
Ve İzmir Barosu Hizmet Binası açıldı
İzmir Barosu Hizmet Binası, yapılan tadilat çalışmasının ardından Türkiye ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva