HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
23 Mart 2018 Cuma - 14:47

İZKA'dan dev yatırım: İzmir'in Santorini'si satışa çıkıyor!

Çeyrek asırlık deneyimi ve prestijli projeleri ile İzmir ve Türkiye’nin bir çok ilinde başarılı işlere imzasını atan İZKA İnşaat’ın yeni projesi Park Yaşam Santorini’nin lansman dönemi başladı.

İZKA dan dev yatırım: İzmir in Santorini si satışa çıkıyor!

Yapmış olduğu çalışmalarla sektöründe öncü projelere imza atan İZKA İnşaat’ın son projesi Park Yaşam Santorini İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda satışa çıkıyor.  Park Yaşam Santorini İzmir projesi 74.000 m2’lik inşaat alanına sahip, 539 konut ve hem dubleks hem de tek katlı müstakil 17 adet villa konseptinde “santorini” evlerinden oluşuyor.

LANSMAN FİYATLARI İLE KAZANDIRAN PROJE PARK YAŞAM SANTORİNİ
Çeyrek asırlık deneyimi ve prestijli projeleri ile İzmir ve Türkiye’nin bir çok ilinde başarılı işlere imzasını atan İZKA İnşaat’ın yeni projesi Park Yaşam Santorini’nin lansman döneminin başladığını dile getiren Park Yaşam Satış Koordinatörü Sedef DUGALI  ‘Hem konut alıcılarının hem de yatırımcıların kazanacağı bu özel projeden daire sahibi olacaklar ; 228.000 TL’den başlayan ilk lansman fiyatlarıyla avantaj sağlayacak. Park Yaşam markasından daire sahibi olan yatırımcılar, Park Yaşam Ataşehir projesinde çok kısa bir süre içerisinde yatırımlarını %80 oranında prim elde ederek kazanca çevirdi.  İzka İnşaat olarak konut alıcılarının yoğun isteği üzerine Park Yaşam Santorini projesinde de alıcılarına kazançlı yatırım imkanı sunuyoruz. ‘ dedi.

İZMİR’DE TEMİZ ORMAN HAVASI PARK YAŞAM SANTORİNİ’DE
Park Yaşam Santorini, yatırımcılarına şehrin merkezinde DOĞA İLE İÇ İÇE bir yaşam sunuyor. Deniz manzarası, orman havası, özel tasarlanmış havuz ve gölet alanları ile özel temalı mimari konsept ortaya çıkıyor.

Bloklar, rüzgar ve güneş faktörlerine göre birbirini engellemeyecek şekilde konumlanırken, aynı zamanda site sakinlerine komşuluk ilişkilerini güçlendirici sosyal ortamlar da sağlıyor. Akdeniz ve Ege mimarisi birleştirilerek yapılan mimari tasarımlar geleceğin modern şehir görüntüsüne ışık tutuyor.

Sosyal alanlarında çocuklar için özel eğitici oyun alanları ve tarihi mimari yapılarıyla öğretici ve geliştirici ayrıcalıklara önem veren proje, ailelerin güvenle ve huzurla çocuklarını yetiştirebileceği bir yerde yaşamalarını sağlamayı hedefliyor.

DENİZ MANZARALI GENİŞ BALKONLU DAİRELER
Son yıllarda artan nüfusun, şehir yaşamında konuma ve manzaraya olan önemini ön plana çıkarmasından bahseden Park Yaşam Satış Koordinatörü Sedef Dugalı ; ‘Park Yaşam Santorini’de dairelerimiz hem deniz hem orman manzarasına hakim. Projede İzmir körfezini geniş metrekareli balkonlarda izleme imkanı sunuyoruz. Projemizde, 1+1 – 2+1 – 3+1 daire seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçenekleri de mevcut. Bunun yanı sıra, 3+2 Winter Garden ve Santorini konseptindeki müstakil daireler geniş metrekareleri ile ailelerin ve ferah mekanları sevenlerin tercihi olacak şekilde tasarladık. Hem yatırım hem yerleşim için değerlendirilebilecek projede 2+1 dairelerimizi NET 98 metrekarelik geniş kullanım alanları, 3+1 dairelerimizi ise NET 130 metrekarelik geniş kullanım alanları ve geniş balkonlar ile uygun fiyatlardan lansman dönemimizde alıcılarımıza sunuyoruz.’ Dedi.

HUZUR VEREN PROJE PARK YAŞAM SANTORİNİ
Park Yaşam Santorini yemyeşil lokasyonu, merkeze en yakın uzaklıktaki konumu ve farklı mimari ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Park Yaşam Santorini İzmir’de  yeşil alana önem veren İzka İnşaat; 21.000 metrekare alanı sadece peyzaj için ayırıyor.

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Y. Mimar Azat Yeşil; “İnsanları şehir stresinden uzaklaştırmak ve huzurlu bir yaşam ile birlikte doğa ile iç içe güvenli bir site hayatında yaşamalarını sağlamak için, yoğun istek üzerine Park Yaşam markasını sürdürdüklerini; Park Yaşam Santorini projesini tasarladıklarını dile getirdi.”

Sözlerine devam eden Yeşil ; Şehir planlamasının psikoloji üzerindeki etkilerine de değindi ; ‘Şehirlerde yaşayan nüfus artarken şehir plancıları ile birlikte kentlerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini ‘nöro – mimari’ ile yeniden ele alıyoruz. Kentte park ve yeşil alan veya yakın bir yerde ormanlık olması şehir stresini atmada önemli bir rol oynuyor. Yaşanacak en iyi şehirler listesine baktığınız zaman, binaların dağ, orman ve deniz manzarasını görecek şekilde inşa edilmesine özel önem veriliyor. Yeşil alanların sağlık ve psikolojik olarak sağaltıcı etkisi bulunuyor. Doğal ortamların görsel karmaşıklığı olumlu bir ruhsal etki yaratıyor. Aynı şey mimari açıdan da geçerli.” Dedi.

DEPREME DAYANIKLI PROJE; PARK YAŞAM SANTORİNİ
Bulunduğu lokasyon sebebi ile yapılan Zemin Etüd çalışmaları sonucunda, depreme en dayanıklı bölgede bulunan ve sert bir zemin üzerine oturtulacak olan proje Park Yaşam Santorini’de güvenli bir hayat yatırımcıları bekliyor. Son teknolojiye göre yapılacak olan zemin çalışmaları ile birlikte hem katlar arasında hem de cephede yapılacak olan ses ve ısı yalıtımları ise, projeden konut alıcılara sağlıklı ve tasarruflu bir yaşam sunuyor.

ŞEHRİN MERKEZİNDE STRESTEN UZAK YAŞAM
Park Yaşam Santorini ulaşım ağlarının birleştiği noktada 600 Yatak kapasiteli ilk devlet hastanesine, özel hastanelere ve okullara en yakın lokasyonda konumlanıyor. Çiğli Çarşı 2 dk. - Karşıyaka Merkeze 9 dk – Mavişehir’e ise sadece 7 dk uzaklıkta Çiğli Merkezde yapımı başlayan projede şehrin merkezinde stresten uzak bir yaşam alıcılarını bekliyor. 

Geleneksel mahalle yaşamına duyulan özlemi yaşatan PARK YAŞAM SANTORİNİ için Mavişehir’de yer alan DOĞA DOSTU satış ofisi ziyaret edilebilir.

 
Karşıyaka'ya altyapıdan yeni takviye
 
Muazzez Ersoy, Adnan Oktar'a övgü yağdırdı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dogal hayat 24 Mart 2018 Cumartesi 12:31

Santorini de apartmanlar mı var .Yunan adaları tarihi ve kültürü ve doğal güzellikleri ile öne çıkmış. Evlerin en azından az katlı ve içerisinde kültürel aktiviteleri içeren bir yer olmasını beklerdim.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'nın enerjisi Santrall ile yükseliyor
Yücesoy Mühendislik'in Bornova'da yer alan en yeni projesi Yücesoy Santrall, ...
Menemen'de yeni yaşam: GEDİZKENT 2'de satışlar başladı
"Rantın değil, Halkın Mimarı" sloganı ile 34 yıldan bu yana 150.000 kişiyi ...
Konutta Şubat raporu: İzmirli en çok hangi ilçeleri tercih ediyor?
İzmir'de, 2018 yılı Şubat ayında, geçen senenin aynı ayına göre yüzde ...
 
Güleroğlu, sektördeki dolandırıcılık için konuştu: Herkesin bir doktoru olduğu gibi emlakçısı olsun!
İZEKO Başkanı Güleroğlu, emlak sektöründe kayıt dışı şahısların gerçekleştirdiği ...
Büyük dönüşümde ikinci etap: Uzundere LivaHome Projesi'nde satış zamanı
İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından ...
Ege-Koop Başkanı Aslan: Konut ve Kent Bakanlığı kurulsun!
İyi Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ı ziyaret eden Ege-Koop Genel ...
 
Konut fiyatlarında son durum: İzmir uçuyor!
Türkiye genelinde konut metrekare ortalama birim fiyatı son 5 yılda yüzde ...
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan: İnşaata 'demir' yumruk vuruyorlar
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, artan demir ve beton maaliyetleri ...
Hükümetten yapı denetim için radikal karar!
Hükümet, kentsel dönüşüm yasa tasarısını TBMM’ye sevk etmeye hazırlanırken, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva