HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Ocak 2015 Cuma - 10:29

İZFAŞ’ta bir ayrılık daha: O isim de istifa etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarlar başta olmak üzere önemli organizasyonlarını gerçekleştiren şirketi İZFAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay istifa etti.

İZFAŞ’ta bir ayrılık daha: O isim de istifa etti

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli şirketleri arasında yer alan fuarcılık ve kongre alanında çalışmalar yapan İZFAŞ’ta sürpriz bir ayrılık kararı aldı. Kurumda uzun yıllardır genel müdür yardımcısı olarak çalışan Zeki Karatay görevi bıraktı. Görevinden istifa ederek emeklilik dilekçesini veren Karatay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyon sonrasında cezaevinde yatmıştı.



ÇAYCILIKTAN GELDİ
İZFAŞ’ın önemli organizasyonlara imza atmasında en büyük payı olan isimler arasında yer alan Karatay’ın şirkete giriş hikayesi de bir o kadar ilginç. Enternasyonal Fuarı’nda düzenlenen etkinliklerden birisi olan Nejat Uygur Tiyatrosu’nda çaycılık yaparak çalışmaya başlayan Karatay şirket içinde yıllar sonra en önemli koltuğa oturdu.  Bir dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi Protokol Müdürlüğü görevini de yapan Karatay, İZFAŞ’taki çalışmaları aksatmadı. Karatay’ın ayrılma kararında son olarak yaşanan tercüman krizi sonrası kadro operasyonunun etkili olduğu öğrenildi.
 
TERCÜMAN KRİZİ YAŞANMIŞTI
Enternasyonal Fuarı’nın açılışında yaşanan tercüman krizi sonrası Başkan Aziz Kocaoğlu, Genel Müdür Mehmet Şakir Örs ile birlikte üst düzey 5 müdürün daha görevlerine son vermişti. İşe iade davası açarak yargıda kazanan isimler kuruma alınmazken tazminatları ödenerek iş akitleri feshedildi. Kocaoğlu, genel müdür vekilliğine İZDENİZ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gül Şener’i atamıştı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ANKARA 24 Ocak 2015 Cumartesi 12:35

Yakındır,Izmırlıler Yeter Dıyerek,Izmır Ilinden Istıfa Edecek...

Yorumu oyla      12      5  
reco 24 Ocak 2015 Cumartesi 07:07

izmir fuarini oldurenler...bu cinayetle oldurduklerinizin listesi asagida... zeki muren,bulent ersoy,muazzez abaci,ferdi,ozbegen,sezen aksu,cem karaca,baris manco,seyyal taner,erol evgin,edip akbayram,zeki,metin,ferhan sensoy,nurhan damcioglu,gonul yazar,fatma belgen vd.vd.vd.vd......vede bir milyon insanin gencligi.....bir dunyaninda senede bir aylik bulusmasi.....izmir fuari islenmis en buyuk cinayet....hatta katliamdir.....bugun turkiyede yasayan hangi sanatciya sorarsaniz sorun.....ayni cevabi alirsiniz.....zerrin ozerinden riza konyaliya,ates bocegi ercandan nuri sesuguzele...... en buyuk cinayettir....insallah tekrar yerine konur.....ege bolgesinin panayir yeriydi.....butun dunya bulusurdu....

Yorumu oyla      14      5  
23 Ocak 2015 Cuma 23:41

çaycılıktan gelmiş diye küçümseyenler.o kişi sizin tanıdığınız olsaydı yere göğe sığdıramazdınız.işte izmirin geldiği nokta.yıllarca sırtında taşı bi hatada biletin kesilsin.insanlar yasal olarak haklarını kazansın keyfi olarak tazminat öde işe geri alma.bu mudur sosyal belediyecilik.birde bunlar basına yansıyanlar.basına yansımayan iş çıkışları nolacak.biat etmedi diye yalakalık yapmadı diye işten çıkartılanlar var.daha neler var nelerrrrr....ahhh ahh..

Yorumu oyla      12      7  
İzmir 23 Ocak 2015 Cuma 17:15

Rahmetli Piriştina zamaninda İZFAŞı IZFAS yapan ekipten son yaprakta dustu. Simdi fuarcılığın f'sinden anlamayan kisiler devam et bakalim Aziz Bey. Mevye veren ağacın yapraklarını yoldun, dallarını kırdın anlaşılan artık hedefiniz gövde. Hep beraber izfaşın ruhuna fatiha

Yorumu oyla      19      15  
Cihan 23 Ocak 2015 Cuma 14:59

Ayıp ayıp bay x.aynı yorumu sana yapsalar!sen ODTÜ mezunumusun.Çalışmış alnının akıyla bir devri kapatmış kara çalma.Üstelik de bu insan haksız cezaevinde yatanlardan. Insanlık bir tuhaf olmuş.

Yorumu oyla      15      11  
Handan 23 Ocak 2015 Cuma 14:19

Hayırlısı olsun Diğer Belediye şirketlerinde çalışanlarında bu duyarlılığı bekliyoruz.

Yorumu oyla      16      8  
bucali 23 Ocak 2015 Cuma 13:58

Izmir buyuksehir belediyesi genclik ve spor kulubundeki is bilmez arkadaslardan da bu medeni cesareti bekliyoruz...cunku belediye spor bitik durumda gures judo tekvando bitik durumda zannedersem halter bransida kapatilmis

Yorumu oyla      18      6  
BAY X 23 Ocak 2015 Cuma 13:40

Zekiyi'de Methetmiyormusunuz Ya Ben Artık Size Ne Diyeyim.Adamı Koçun Yada Sabancının Herhangibir Şirketine Bile Almazlar.Adamlar Çaycıyı Bile Üniversite Mezunu Alıyorlar.Ancak Böyle Belediyelerde,Siyasi Yerlerde Torpille Ve Birisinin Adamı Olursanız Hiçte Haketmediğiniz Makamlara Gelebiliyorsunuz.Türkiyenin Gerçeği Budur.

Yorumu oyla      28      7  
şahmeran 23 Ocak 2015 Cuma 13:26

sevgili izmirli vatandaş kişilerin çaycı odacı temizlikçi olupta başarıdan başarıya koşması ve kendilerini geliştirip te mevkilere gelmesi zatınızı neden bukadar rahatsız etmiş bulunmakta anlayamıyorum zeki dediğin zat fuacılık anlamında devrim yaratmıştır unutma ki rahmetli ihsan alyanağın müdürleri hep ilkokul mezunuydu ama içlerinde cefher vardı

Yorumu oyla      21      18  
YORUMCU BABA 23 Ocak 2015 Cuma 13:18

İsabetli Olmuş.

Yorumu oyla      27      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama'dan anne ve babalara özel kurs sona erdi
Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ...
Karşıyaka'dan 10 bin çocuğa çevre ve afet eğitimi
Çevre ve doğal afetler konusunda çocukları bilinçlendirmek için eğitim ...
Konak Uğur Mumcu'yu anmaya tiyatroyla başladı
Konak Belediyesi tarafından düzenlenen Uğur Mumcu’yu anma etkinlikleri ...
 
EMITT’te Menderes rüzgarı
İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ...
Gaziemir’de karne hediyeleri Başkan’dan
Gaziemir Belediye’si yarıyıl tatiline giren öğrencilere, ‘Karne Hediyem ...
Başkan’dan tarım zirvesi: Topyekün kalkınma!
Tarımsal kalkınma kooperatiflerinin yöneticileriyle bir araya gelen İzmir ...
 
Çiğli’de temizlik seferberliği
Çiğli Belediyesi tarafından oluşturulan ve üç ayrı ekiple kentin farklı ...
Swissotel’den Büyükşehir’e öneri: Seramik olsun, biz yapalım
İzmir’de görme engelli vatandaşlar için yapılan sarı yürüme şeritlerinin ...
Dikili’nin Eski Başkanı Özgüven’e bir hapis cezası daha!
İki ayrı dava sonucunda aldığı cezanın Yargıtay tarafından onanmasını ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva