HABERLER>GÜNCEL
11 Haziran 2019 Salı - 15:47

İZBETON Genel Müdürü Sezer'den duygusal veda

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketi İZBETON A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Sezer 19 yıllık görevine veda etti. Sezer, “Samimiyetle çalışıp ürettiğinizde başarılamayacak hiçbir işin, aşılamayacak hiç bir engelin olmadığını cümle aleme ispat ettik” dedi.

İZBETON Genel Müdürü Sezer den duygusal veda

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Sezer 2000 yılında üretim şefliği ile başlayan ve 2011 yılı itibariyle Genel Müdürlük görevini yaptığı şirkete veda etti. İZBETON A.Ş’nin Genel Müdürlüğü’nde yapılan törene çok sayıda mesai arkadaşı katıldı.

Kendisi için yapılan törende konuşan Sezer şunları söyledi:
“Omuz omuza çalıştığım; yaşamımın en onurlu yıllarına tanıklık eden değerli mesai arkadaşlarım, yoldaşlarım, 19 sene önce İZBETON’da 2000 yılında üretim şefliği ile başlayıp 2011 yılından itibaren Genel Müdürlük görevini üstlendiğim İZBETON yolculuğumda artık veda zamanı geldi. 3 ay önce almış olduğum ayrılma kararım, bugün itibariyle resmiyet kazanmış durumda... Ve şimdi benim için en zor olanı; İzmirli hemşehrilerimize gururla hizmet ettiğim siz sevgili çalışma arkadaşlarımızla vedalaşma anını yaşıyorum. Özverili çalışmalarımızın, emeklerimizin, başarılarımızın her anında birlikteydik. Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Bugün İZBETON, Ege Bölgesi’nin (kamu ve özel sektör dahil) en büyük 100 sanayi kuruluşu listesi içinde 18. Sırada yer alan 2018 yılında 19 basamak birden yükselip “en iyi ikinci performansı” sergileyebilmişse, bu başarıda hepimizin emeği, alın teri vardır. Üstlendiğimiz büyük sorumluluğun hakkını verebilmek için, çoğu zaman insanüstü bir tempoyla geceli-gündüzlü çalıştık. Kendimiz için değil kentimiz için çabaladık durduk. Hep bir aile gibiydik. Katılımcı bir yönetim tarzıyla çalışmaya; koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir anlayışla yürümeye özen gösterdik. Samimiyetle çalışıp ürettiğinizde başarılamayacak hiçbir işin, aşılamayacak hiç bir engelin olmadığını cümle aleme ispat ettik. Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun büyük desteğiyle, teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ettik. Asfaltta rekor rakamlara ulaşırken, yeni yatırımlarla verimliliği artırdık. Yaşadıklarımızdan ders çıkararak ileri, hep daha ileri gittik. Siz değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte, İzmir'in aydınlık geleceği için çok önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Görevim sürecinde bana desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz. Varlığınızla bana her zaman güç verdiniz. Hepinize tek tek sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu makamlar, bu koltuklar halkındır ve biz onlara hizmetle mükellefiz. Görevim boyunca bunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım. Halkımızın hizmetkarı olurken en büyük kaygım, onlara karşı hata yapmaktı. Sizlerin desteğiyle, görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Ve şimdi bu hizmet bayrağını büyük bir huzurla devretmenin onurunu, mutluluğunu yaşıyorum. Aziz Başkanımın bize tuttuğu ışık, verdiği güç ve destekle İzbeton’u bugünlere taşıdık. Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık! Sizlerden son dileğim, üzerine titrediğimiz şirketimiz İZBETON’u ve dolayısıyla Belediyemizi korumanız, daha da büyütebilmek için Tunç Soyer Başkanımızın önderliğinde, birlik beraberlik içinde çalışmaya devam etmenizdir. Hoşçakalın! Hakkınızı helal edin! Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım…”

 
Bağış yaptı, anketi açıkladı: 2 ila 4 puan İmamoğlu önde!
 
CHP İzmir'de Karataş komisyon karşısında: Gerekirse AİHM'e giderim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp köpekleriyle kavuşma anı milyonlarca kez izlenen ailenin mutluluğu
Zonguldak'ta, 2 ay önce kaybolan 'Leo' isimli köpek ile sahibi emekli ...
İzmir'de sağlık skandalı iddiası... Doktorlar sanık sandalyesinde!
İzmir’de özel bir hastanede doğduktan bir gün sonra yaşamını yitiren Akın ...
Afrin'de 10 terörist etkisiz hale getirildi
Afrin'de terör örgütü PKK/YPG üyesi 10 terörist etkisiz hale getirildi.
 
Başkan Ekrem Oran: Asla taviz vermem, kıyılar halkındır!
İzmir'in Çeşme ilçesi Azmak Koyu'nda, şirket tarafından halk plajının ...
İzmir'in zengin iş adamı mal varlığını temizlikçisine devredince....
Türkiye'nin en büyük yatak üretim firmalarından birinin çoğunluk hissesi ...
Bornova'da eğitimcilerden Hatıra Ormanı
Şehit Ömer Halis demir Anaokulu Doğa Telafi Programı kapsamında Karbon ...
 
24 yaşındaki Melek'in ölümünde korkunç detaylar
Ağrı'nın Hamur ilçesinde tuvalete kapatıp aç susuz bıraktıkları 2 çocuk ...
Suriyelilerin bayram dönüşleri başladı!
Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkelerine giden Suriyeliler, Kilis'teki Öncüpınar ...
Öğrencilerin emekleri meyve veriyor
İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki TOKİ Karşıyaka Belediyesi İlkokulu öğretmenleri, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva