HABERLER>GÜNCEL
18 Şubat 2018 Pazar - 09:07

İZBAN'da dehşet! Bıçaklarla saldırdılar

İzmir Banliyö Treni'ne (İZBAN) ücret ödemeden kaçak binmek isteyen A.Ö. ve M.Ö. kendilerini durdurmak isteyen güvenlik görevlilerine bıçakla saldırdı. Saldırganlar çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

İZBAN da dehşet! Bıçaklarla saldırdılar

Olay, dün (Cumartesi) akşam saatlerinde İZBAN Alsancak İstasyonun'nda meydana geldi. Turnikelerden ücret ödemeden geçmeye çalışan ve alkollü oldukları belirlenen A.Ö. ve M.Ö. kendilerine engel olmak isteyen istasyon operatörü Çağatay Ülger ve güvenlik görevlilerine küfrederek bıçakla saldırdı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, saldırganları etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

İfadeleri alınmak Alsancak Polis Merkezi'ne götürülen saldırganlar, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede 'Kasten adam yaralama' suçundan tutuklandı. (DHA)

 
İzmir’de o belediye başkanı ateş püskürmüştü: Yargıdan engel geldi!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Bizden çalınanları ne çabuk unuttuk?
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yok öyle beleş.. 19 Şubat 2018 Pazartesi 09:06

adamlar ücret ödememek için yaptıklarına bakın.. sonrada burada dagereksizler hemen uzak mesafe bilet fiyatını eleştirirler. yok öyle beleş.. eğer beğen miyorsanız aliağadan binin minibüze oradan otogara oradan da diğer tarafa binin gidin.. işine gelmeyen binmesin.. gidin diğer şehirlere o zaman.. konuşanlara bak dışardan göç gelenler burayı istila edenler ve muhalifler.. hayatınız hep beleş olsun değil mi alıştınız bedava makarnaya kömüre gıdaya tabii..

Yorumu oyla      11      8  
19 Şubat 2018 Pazartesi 08:46

şehir içindekiler 2.86 ile gidebilmeli. Uzak mesafe giden çıkışta turnikeden geçerken aradaki farkı kartı basıpta öder. Toplasan uzak mesafe kullanan 3-5 yolcu çıkmaz. Niye milyonlarca şehiriçi yolcusunu böyle angarya ile mağdur ediyorsun? Mecburmu insanlar kartlarına 13.86 bulundurmaya? Git uzak mesafe gidenden kes o parayı.

Yorumu oyla      15      5  
Halil bey 18 Şubat 2018 Pazar 19:53

Zabıtalarımız yıllardır bıçaklı saldiriya uğruyor onların sıkıntı larını da dikkate alalım

Yorumu oyla      15      6  
Ercan 18 Şubat 2018 Pazar 19:07

Izban ortaklaşa çalıştırılan bir sistem.Bu kadar yorum yapılıyor ama diğer ortak için bir yorum yok nedense.Urlaya giden otobüs için bile çift bilet uygulaması var.Neden çünkü uzun mesafe.Otobus hattında sorun yok ama izbzan oluncami sorun oluyor.Samimi yorum değil bunlar.

Yorumu oyla      18      10  
18 Şubat 2018 Pazar 16:55

Kaygan zeminlerde tartışma yürüyor. İstanbul'u göstererek burayı da İstanbul gibi yağmalamayı meşrulaştırmak saçmadır. Vatandaş, oradan binen buradan binen diye nasıl ayrıştırılır, nasıl adalet terazisine bu konur anlamıyorum. Belediye yetki sınırları içerisindeki her yere eşit hizmet götürmek zorundadır. Barajlara daha uzak yerler daha pahalı su hizmeti alsın demek mümkün mü? Kaldı ki %95iniz maaşlı çalışan ya da kendi emeğiyle geçinen vergisini ödeyen insanlarsınız müşteri değilsiniz. Zaten iktidar asgari ücretle açlık sınırına hapsediyor bir de eğitime, sağlığa, konuta, ulaşıma, ona buna para vermeye ikna olup ne kadar daha yoldursak kendimizi diye tartışma yapıyorsunuz. Adalet mevzuysa cebinizden çıkan ve sizin için kullanılması gereken vergilerin, müteahhitlerin cebine konan paralardan bahsedin. Kamu hizmetlerinin tümü için verdiğiniz vergiler yeterlidir. Belediye kar yaptı zarar yaptı gibi bir tartışma olamaz. İstanbulda deniz bitti, şimdi hükümetiyle, belediyesiyle mutabık vampirler İzmir'e geliyor. Fatura da halka kesiliyor özeti budur. Vatandaşla, orada işini yapan güvenliği bunlar karşı karşıya getiriyor. Hesabı onlardan sorulmalı.

Yorumu oyla      18      6  
salak 18 Şubat 2018 Pazar 15:43

Türkiyenin hiç bir kentinde bu uzunlukta bu kadar sefer sıklığı olan banliyö treni yok! Önce bunu bir öğren Pilgir! İzbanın öbür ortağının akılcı uygulamayı kabul etmediğini öğren(Menemen ve cumaovasında 2nci kart basma) sonra da yorum yap!

Yorumu oyla      15      9  
aklıevvel 18 Şubat 2018 Pazar 15:39

Aklıevvel yorumcu, bu kadar uzun yazacağına otur da oku! Tcdd Menemen ve Cumaovasında 2nci binişi kabul etseydi, bunların hiç biri olmayacaktı! Faizden de para kazanan yok, onu bile bilmiyorsun ama atıyorsun! Aynı şeyin soyusunuz, tehdit tehdit, hep tehdit! Tehditin bu kente sökmediğini de anlamaktan acizsiniz! Kartına 11 lira yükleyemeyen de evden çıkmasın!

Yorumu oyla      14      12  
ali 18 Şubat 2018 Pazar 15:14

Şu yorumlara bakıyorum da! Güvenlik görevlileri piskopatların saldırısına uğramış haberin özü bu. Ama yorumlar başka yerden. Haklı olabilirsiniz de ancak haberi bi okuyun o çocuklara bir şey olmuş mu? diye düşünün yahu..

Yorumu oyla      17      8  
Zafer 18 Şubat 2018 Pazar 14:33

Sistemin bu şekilde kurulması, insanların cebindeki 10 liranın depozito olarak alınıp faizinden faydalanmak, iadeyi unutan ya da zamanı olmayan insanın da cebindeki 10 lirayı almak için yapılmış olduğunu gösterir. Aleni hırsızlıktır. İstanbul ile kıyaslanamaz. 2500 kişilik İzban treninin aktarma istasyonunda oluşan iade kuyruğu, esasında körüklü otobüs olan metrobüs aracının durağı ile kıyaslanmaz! Elinizde offline bile haberleşebilen sistem var. Adil sistem yapmak isteyen ilk binişte normal ücreti alır. Sonra gittiği mesafeye göre ücretlendirmeyi çıkış istasyonundaki turnikede yapar. Hatta yoğunluğa önlem olarak serbest geçiş de koyar, serbest geçişten geçenin ücreti bir sonraki aktarmasında kesilir. Bunun için 1 gün süre verir, 1 gün boyunca kartını kullanmayandan en uzak mesafe ücreti keser. Kartlara eksi bakiyeye izin verir, eksi bakiye limitini 11 lira ve 1 gün yapar. Limite gelen kartı bloke eder. Yeni kart alma parasını 15 lira yapar. Bu kadar basit. İsteyen, vatandaşın cebine elini atmadan da bu sistemi kurabilir, ama niyet önemli! İzmieli'de salak değil, elbet bu yapılanın hesabını soracaktır.

Yorumu oyla      16      9  
citizen 18 Şubat 2018 Pazar 13:58

Bergamadan kalkıp izbanla gaziemirde avm gezmeye gelen vatandaşlar tanıyorum, evet seyahat hakkı tabiki var ama bunun bir bedeli olmalı!

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de o belediye başkanı ateş püskürmüştü: Yargıdan engel geldi!
İzmir'de yayın yapan bir internet haber sitesi, Buca Belediye Başkanı ...
TSK acı haberi duyurdu: Şehitler var
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Şemdinli’de bir asker, Zeytin Dalı Harekatı’nda ...
AK Parti'nin acı günü: Çakıroğlu'na veda!
AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bir ...
 
E Devlet'te çifte vatandaşlık hamlesi!
E Devlet sorgulamasında göçmen olduğunu öğrenenler, AB üyesi ülkelerden ...
İzmir'de şüpheli ölüm: Uyuşturucu kurbanı mı?
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen kişi kaldırıldığı ...
E Devlet'ten sonra o site de çöktü!
Geçtiğimiz haftaya damga vuran E Devlet'in yeni uygulaması 'soyağacı sorgulama' ...
 
İzmir'de dolandırıcılardan 'yok artık' dedirten yöntem!
İzmir'in Menderes ilçesinde, kendilerine ait olmayan bir yazlığı internetten ...
Düğmeye basıldı: Onlarca kişiye gözaltı kararı!
2012 yılında Polis Akademisi'ne usulsüz girdiği belirlenen kişilere operasyon ...
TSK'dan açıklama: İşte öldürülen terörist sayısı!
Suriye'nin Afrin kırsalında terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva