HABERLER>POLİTİKA
23 Haziran 2020 Salı - 08:48

İYİ Partili Kırkpınar'dan Soyer'e 'istihdam' çıkışı: Listeyi verdim, bekliyorum!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Biz CHP ile demokrasi adına bir yolculuğa çıktık. Al gülüm ver gülüm ittifakı değil bizimki. Biz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir liste verdik, bu listenin takipçisiyiz. Bu listeden bir yılı aşkın süredir. bu güne kadar yerine getirilenler bizi tatmin etmedi” dedi.

İYİ Partili Kırkpınar dan Soyer e  istihdam  çıkışı: Listeyi verdim, bekliyorum!

EGEDESONSÖZ-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar SonsözTV yayınına katılarak Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

İYİ Parti’nin dün yapılan kongresiyle bir dönem daha göreve gelen Başkan Kırkpınar, kongre süreci ve İzmir gündemi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

KADROMUZUN YÜZDE 30’U DEĞİŞTİ
Dün gerçekleşen il kongresi hakkında değerlendirmelerde bulunan Kırkpınar, “İl Kongremizde daha önce birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın yüzde 30’u değişti. Bugüne kadar bizimle çalışan ve katkı sağlayan insanlara teşekkür ediyorum. Kırgınlığımız olmadan buraya geldik, değişim gönüllü şekilde gerçekleşti, kimsenin gönlü kırılmadı. Biz göreve geldiğimizde teşkilatların hızlı bir şekilde kurulması noktasında yukarıdan bir talep vardı ve bunu gerçekleştirmiştik. İlçe kongrelerimizde de güzel ve sağlıklı bir yapılanma oluştu. Hiç kimsenin partiye ve insanlara kırgınlık olmadı. 2 buçuk yıllık partiyiz ama partimize çok teveccüh olunca görev almak isteyen de çok oluyor” dedi.

İZMİR’DE HEDEF 30 BİN ÜYE
İYİ Parti’nin İzmir’de son üye rakamlarını da açıklayan Başkan Kırkpınar, “İYİ Parti’nin İzmir’de 17 Ekim 2018’de 4 bin 800 civarında üyesi vardı. Bunu 17 kasım 2019’da 13 binlere taşıdık. Ben genel başkanımıza bir gezi sırasında 30 bin sözü verdim. En kısa sürede 30 bine ulaşacağız. Yapacağımız çalışmalar ve milletimizin de teveccühü ile bu sayıya en kısa sürede ulaşacağız” diye konuştu.

SOYER’E İSTİHDAM ÇIKIŞI: LİSTEYİ VERDİM, BEKLİYORUM!
Kongrede Müsavat Dervişoğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde alınan kararlarla ilgili sözleri hakkında konuşan Kırkpınar, “Ben meselenin yansıdığı noktaya bakarım. KHK ile üniversiteden uzaklaştırılmış akademisyenlerin Büyükşehir şirketlerine atanmaları ile ilgili. Bu öğretim üyelerinden cezaevlerinde yatanlar bile oldu. Devlete karşı işlenmiş bir suç varsa bu şirketlerde yönetim kurulu üyeliği yapamazsınız. Müsavat Dervişoğlu partimizin çok uzun bir süre genel başkan vekilliğini yaptı, şu anda TBMM grup başkanvekili, bu konuda sarf ettiği sözler bu işin biraz daha ön plana çıkması gerektiğinin işaretidir. Bu konuda hassas davranılmazsa hem CHP üzülür hem Millet İttifakı’nda İYİ Parti üzülür. Birkaç gün içinde bu konuda daha da netleşebilir. İşe alımlar konusunda, bizim kurduğumuz millet ittifakının paydaşı olarak, görevimiz sadece İzmir’de değildi biliyorsunuz, hep birlikte İstanbul çıkarması yaptık biz. 81 ilin 81 il başkanı oradaydı. Yıkılmaz denilen korku duvarını İstanbul’da yıktık. İstanbul’da bizim çok etkimiz var, biz olmasak olmazdı demiyoruz, o İstanbullu’nun kararı ama biz burada çok katkı verdik. Biz CHP ile demokrasi adına bir yolculuğa çıktık. Al gülüm ver gülüm ittifakı değil bizimki. Biz bir liste verdik, bu listenin takipçisiyiz. Bu listeden bir yılı aşkın süredir. bu güne kadar yerine getirilenler bizi tatmin etmedi. İçinde bulunduğumuz son 3 ayı yaşanmış saymıyoruz çünkü pandemi sürecinde belediyemiz farklı çalışmalar sürdürdü, bunu da takdir ediyoruz. Bizim kimseden parti olarak talebimiz olmadı ancak benim il başkanı olarak bir talebim oldu. Seçim öncesi de böyle şeyler olabilir diye konuşmuştuk. İstanbul ve Ankara’da da durum aynı mı diye görüşüyoruz, orada bu sorun yok” açıklamasında bulundu.

İZMİR BAYRAĞI DİYE BİR ŞEY OLMAZ, FLAMASI OLUR!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın dile getirdiği ‘İzmir Bayrağı’ konusu ile ilgili konuşan Kırkpınar, “İzmir bayrağı diye bir şey olmaz, İzmir Flaması olur. Bayrak devletleri ve milletleri temsilen yapılan eni boyu belli olan simgeleri belli olan şeydir. Böyle bir şey varsa buna İzmir Bayrağı denmez, denmemelidir. Buna flama denebilir. Şehirlerin bayrağı olmaz, devletlerin ve milletlerin bayrağı olur” ifadelerini kullandı.

 
Koca duyurdu: YKS ve bayram için ek tedbirler
 
Mehmet KARABEL yazdı... Kafedeki bardağı kolonyalı mendille sileceksek niye o kafeye gidelim?
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Uğur 24 Haziran 2020 Çarşamba 12:15

İş arıyoruz iş bulamıyoruz yazık gerçekten yazik, tok açın halinden ne anlar boşa dememişler... Onumuzde koskoca istihdam şansı İnciraltı var yapın sağlık turizmi odaklı bir plan hem iş hem gelir olsun memleketimize... İnciraltı çarpık yapılaşmanın kurbanı olmasın modern bir alan olsun.

Yorumu oyla      2      3  
Tibet 23 Haziran 2020 Salı 14:56

Listade Hakan AK YALDIZ var mi acaba

Yorumu oyla      2      3  
Asım 23 Haziran 2020 Salı 12:35

Ne ala memleket, siz iktidarı suçlayarak, liyakat diyorsunuz vs.ve. Sonrada Belediyeye yerleştirmek için isim liste verdik takipçisi olacağız. Büyükşehir Belediyesi çiftlik mi ?.. Sayın İl Başkanı sizin böyle bir hakkınız yok,kendinize gelin..

Yorumu oyla      5      3  
mahmut 23 Haziran 2020 Salı 10:02

ne güzel. belediyeyi bölüşüyorlar. bir de çıkıp basına beyanat veriyorlar. inanılır gibi değil. adına da politika diyorlar bunun.

Yorumu oyla      6      3  
KENDİRCİ 23 Haziran 2020 Salı 10:00

izmirin tüm sahillerini temizlesin yüzülebilir hale gelsin mavi bayrak alır zaten :))

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan'dan 'İzmir Bayrağı' yorumu: Kara propaganda!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti ve MHP'lilerin İzmir Büyükşehir ...
'Çoklu baro bizim açımızdan doğru değil'
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, avukatlık kanununda yapılması ...
Çeşme’deki romanların çadır problemi çözüm yolunda
İzmir’in Çeşme ilçesinde Roman Çadırlarına yönelik çalışmalar yeni bir ...
 
İYİ Parti, Soyer'in 'İzmir bayrağı' açıklamasına ne dedi?
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
CHP Genel Merkez'den 'İzmir Bayrağı' açıklaması: Öküzün altında buzağı aramaya gerek yok!
CHP Sözcüsü Öztrak, TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili ...
AK Partili Dağ'dan Soyer'e salvo: Bayrak ve para, ayrı devlet demektir!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bayrak ve paradan bahsetmek, ...
 
'Süreç kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ...
Fatih YAPAR yazdı... Dervişoğlu ne demek istedi?
Fatih YAPAR yazdı... Dervişoğlu ne demek istedi?
AK Parti Genel Merkezi’nden Soyer’e ‘İzmir Bayrağı’ ve ‘para’ tepkisi!
AK Parti MYK üyesi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva