HABERLER>POLİTİKA
19 Ocak 2018 Cuma - 11:08

İyi Parti İzmir’in 'patronu'ndan iddialı çıkış: İzmir’de sandıkta çiçekler açacak!

İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir’in kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederken, “Gelen desteğe güvenerek samimi bir şey söyleyeyim; İzmir’de sandıklarda çiçek açacak. Bu çiçeğin kokusu da Türkiye’ye yayılacak” dedi.

İyi Parti İzmir’in  patronu ndan iddialı çıkış: İzmir’de sandıkta çiçekler açacak!

EGEDESONSÖZ- İyi Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İl Başkanı Ulupınar, ülkenin siyasi gündemi üzerine konuşurken İzmir’de sürdürülen teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Ulupınar olası iktidarları döneminde hayata geçirecekleri faaliyetleri açıkladı. Ulupınar 2019’da gerçekleşmesi beklenen yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için birbirinden önemli mesajlar verdi.

Ulupınar kendileri açısından İzmir’in önemine değinirken iddialı konuştu ve “İzmir’de sandıklarda çiçek açacak. Bu çiçeğin kokusu da Türkiye’ye yayılacak” dedi.

TAM SİYASETİ BIRAKTIĞIM ANDA…
Uzun yıllar siyasetin içinde bulunan Ulupınar, yeniden aktif olarak görev almasına ilişkin, “Tam bırakacağım dediğiniz andan itibaren sizi öyle bir noktadan yakalıyorlar ki tekrar başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu da öyle oldu. Tam siyaseti bıraktığım dediğim anda Meral Akşener’in daveti, vatana, bayrağa, İzmir’e olan sevgim beni tekrar siyasete mahkum etti. Bundan hiç gocunmuyorum. Tecrübemin zirvede olduğu anda bunu İzmirlilerle paylaşmak bana mutluluk verecektir” dedi.

TÜRKİYE’NİN YÜZDE 50’Sİ DİĞER YÜZDE 50’SİNE KÜFREDER HALDE
“Rahatsız olduğum çok şey var” diyen Ulupınar, “Toplumsal barışı sağlayacak, iktidar olduğunda parlamenter sisteme geri dönülmesini sağlayacak siyasi bir parti olarak gördüm İyi Parti’yi seçtim. Liderinin bayan olması, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete değer vermesi beni etkiledi. Esasında benim ciddi rahatsızlıklarım ülkenin gidişiyle ilgili. Türkiye’de ekonomi iyi gitmeyebilir, her zaman olduğu gibi terör sıkıntısı var. Diğer sorunlar da var. Türkiye bunları çözebilir ama bir şeyi çözmese çok ciddi sıkıntıya girer. Toplumsal barış… Şu an Türkiye’nin yüzde 50’si diğer yüzde 50’sine küfreder halde. Millet birbirine sevgiyle bakamıyor. Aynı şeyi düşünmediğimiz için diğeri sizi düşman görüyor.  Türkiye’nin bölünmesinden siyasi rant sağlayan partiler ülkeyi bu noktaya getiriyor. Siyasi partilerin ülkeyi bütünleştirmesi gerekirken ötekileştirme yapmak bana çok doğru gelmiyor. Öncelikle toplumsal barışı sağlayacağız. İlk hedefimiz budur. Bu yarayı tamir etmezsek bu bizi terörden fazla etkiler. Genel Başkanımız Meral Akşener’in ‘İyi Parti Türkiye iyi gelecek’ sloganı, ülkede bugüne kadar yapılan tüm yanlışların düzeltileceği yönündedir. Bu tarz siyaset birbirimize tahammül duygusunu azaltmakta. Bir gerilim aracına dönüştürmekte. İyi Parti’nin yapacaklarını anlatmak istiyorum ama ülkeyi de karamsar olarak göstermek istemiyorum” açıklamasında bulundu.

DAHA ÖNCE DE İZMİR TEŞKİLATLARINI KURDUM AMA HİÇ BU KADAR…
Parti çalışmaları ve Genel Başkan Meral Akşener’in 17 Şubat’ta İzmir’e gelerek il binası açılışına katılmasıyla ilgili bilgi veren Ulupınar, “Teşkilatı kurarken büyük keyif aldım. Daha önce de İzmir teşkilatlarını kurdum, hiç bu kadar rahat hareket etmedim. İyi Parti’ye karşı çok ciddi bir teveccüh var. Yönetim kurulunun kurulacağı basında yer aldı 500 talep geldi. 500 CV inceledim. Herkesi kucaklayan ciddi bir ekip oldu. 17 Şubat’ta sayın genel başkanımız İzmir’de olacak, 14:30 gibi il binasını açacak. Genel başkanımıza il binamızı tanıtacağız. Kemeraltı’nda bir ziyaret olacak. Daha sonra il ve ilçe yönetimler eşleriyle beraber sadece medyaya açık olmak üzere 2 bin 500 kişinin katılacağı bir yemek olacak” dedi.

KONGRE KARARI ALDIK, ŞUBAT’TA İLÇELERİMİZİ BİTİRECEĞİZ
İzmir’deki teşkilat çalışmalarına değinen Ulupınar, seçime girmemeleri için çaba sarf edildiğini söylerken, “Çok ciddi kuruluş sürecinden geçtik. CV’ler inceledik. İl yönetimi ve divanı oluşturduk. 28 ilçeyi atadık. Henüz daha sokağa çıkma fırsatımız olmadı. Biz gelecekte iktidara damga vurmak için kurulmuş bir partiyiz. Amacımız hem yerel hem genelde iktidar olmak. Ama karşımızda bizi seçime sokmamak için mücadele veren bir grup var. Dolayısıyla biz de seçime girmek istiyoruz ve açık kapı bırakmıyoruz.  Kongre kararı aldık.  Bunu açık açık belli etmiyorlar. Siyasi partilerde seçime girmenin iki yolu var;  Teşkilatlanmada yüzde 50’yi geçeceksiniz, üye kayıtlarını yapacaksınız. İki; genel merkez büyük kongresini yapacak, il ve ilçe teşkilatları kurulacak. Biz bunları yaptık. YSK’ya başvurduk, seçim listelerini alalım diye. Gelen cevabın altında bir şey var. Bir de 6 ay kuralı var. Bu 6 ay içinde bir seçim olursa biz seçime giremeyiz. Ama 6 ay sonrasındaki tüm seçimlere gireriz. Şubat’ta bütün ilçelerimizin kongrelerimiz var. Mart’ta da büyük kongremizi yapacağız. Açık delik bırakmamak için gayret ediyoruz. Biz normal sürece yetişiriz. Eğer baskın seçim olursa buna yetişmez için her türlü çalışmayı yapıyoruz” diye konuştu.

İZMİR BİZİMLE ÖRTÜŞÜYOR
İzmir’de oluşturduğu kadroya ilişkin konuşan Ulupınar, “Tecrübe ağırlıklı bir siyasi partiyiz. Türkiye’deki tüm konularla ilgili fikir beyan edecek bir il yönetimiyiz. Akademisyenlerimiz, doktorlarımız, avukatlarımız, ekonomistler, iktisatçılar, sağlıkçılarımız var. Çok ciddi rapor hazırlayabilecek uzmanlıkta insanlar var. Herkesin kendini bulabileceği ciddi bir platformuz. Bizdeki en birleştirici unsur vatanseverlik. Cumhuriyetin içinin boşaltılması bizi rahatsız ediyor. İzmir bizimle örtüşüyor. Biz İzmir’de lokomotif olacağız” dedi.

PARTİMİZ 20 BUÇUĞUN ALTINA HİÇ DÜŞMEDİ
İzmir’de anket çalışması yaptırdığını ifade eden Ulupınar, sonuçlar üzerinden rakam vermeden iddialı konuştu. Ulupınar, “Kamuoyu yoklamalarına kolay kolay itibar etmem. Genel merkezin gönderdiklerinin haricinde dikkate almam. Geçen gün elime bir çalıma geldi, AK Parti yaptırmış dediler. Kale bile almadım.  Ama genel merkezin gönderdikleri anketlerde bugüne kadar partimiz yüzde 20 buçuğun altına hiç düşmedi. Yeni kurulmuş partinin ciddi bir oyla başlaması normal. Ben kendim bir kamuoyu yoklaması yaptırıyorum. Çok ciddi bir denekle. Yaklaşık 21 gündür arkadaşlarımız sahada. Sonuçlar yavaş yavaş geliyor. Karşıyaka’da çok ciddi bir talep var. Genel başkanın bize verdiği rakamın çok üzerinde. Partiyle genel başkan arasında iki kat fark var. Genel başkan çok daha önde çıkıyor” açıklamasında bulundu.

MERAL HANIM HALK HAREKETİ OLARAK ÇIKTI!
Partisinin Meral Akşener önderliğinde siyasal hayata adımını atmasını değerlendiren Ulupınar, “Biz başarılı olmak zorundayız. Benim siyasete dönme şansım yoktu. Ben bunu sorumluluk ve zorunluluk gördüğüm için döndüm. Siyasete devam etmek isteseydim istediğim partiden istediğim yere gelirdim. Hem siyaseten hem ticareten doyuma ulaşmış bir insanım. Siyasete girmemin tek sebebi; ülkenin içinde bulunduğu durum. Bir siyasi parti de bir ihtiyaç halinde doğuyor. Şu an Meral Hanım bir halk hareketi olarak çıktı. Meral hanım siyasi parti kuracağım başbakan, cumhurbaşkanı olacağım demedi. Millet Meral Hanım’ı itti” dedi.

PASAPORTUMU VERMEKTEN UTANIYORUM
Dış politika üzerinden konuşan Ulupınar iktidarı hedef aldı ve “Pasaportumu vermekten utanıyorum. Benim en büyük arzum pasaportumu verdiğimde güler yüzle karşılanmak. Herkes şaşırıyor bizi görünce. Geçen gün Fransa’ya geçtim. ‘Niye geçtin?’ diye 2 buçuk saat beklettiler. Türkiye’nin acil normalleşmeye ihtiyacımız var. Biz dünyanın jandarması falan değiliz. Yol yapmak için kredi aldığımızda veriyorlar. Çünkü onların arabasını alacağız ve yolları kullanacağız. Ama uçak yapacağız deyin bakalım kredi veriyorlar mı?” yorumunu yaptı.

İYİ PARTİ HİÇBİR PARTİYE İKAME DEĞİLİZ!
Yüzde 50’yi ayırmak AK Parti’nin de CHP’nin de işine geliyor. Rollerini oynuyorlar ama doğru değil. Onların sıkı sıkıya kapattığı parantezi açarak İyi Parti’yi en tepeye oturtacağız.

Bu parti hiçbir siyasi partiye ikame değil. Bu parti MHP’ye, DYP, DSP, ANAP’a alternatif bir parti değil. Bu partide Yıldırım Ulupınar’dan daha fazla hakkım var diyenler şunu bilsinler bu parti yeni bir parti. Kimsenin kimseden bir adım daha öte hakkı yok. Bu parti merkez parti olarak kuruldu. Bütün eğilimleri bir arada toplayan platform içindeki bir partidir. Aşırı solcusu, aşırı sağcısı, milleyetçi sağcısı var. herkes geliyor. problemlerini ortaya koyuro. Toplumsal barışı önce İyi Parti’de sağladık sonra Türkiye’de sağlayacağız.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI BELİRLEYECEĞİZ AMA AÇIKLAMAYACAĞIZ
“Kendimizi görmek için bu anketleri yaptırıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Ulupınar, “3 ay sonra tekrar bir kamuoyu yoklaması yaptıracağız. Aldığımız yerden nereye gideceğiz? Bunu göreceğiz. Ondan sonra yerel yönetimlerin isimlerini de koyacağız. Bir sonraki ankette ise bu kez belediye başkan adaylarımıza görevler vereceğiz. Yerel seçim normal tarihinde yapılırsa, 5-6 ay başkanlarımızı belirleyeceğiz ama kamuoyuna açıklamayacağız” dedi.

HİÇBİR PARTİ İZMİR’İ ARKA BAHÇESİ OLARAK GÖRMESİN
Ulupınar, “Biz İzmir’i çok önemsiyoruz. İzmir halkını demokrasi ve hukuk açısından incelediğinizde İzmirliyi çok ayrı bir makama oturtmak gerekiyor. İzmir hiçbir dönemde boyun eğmemiş, ilkelerini arkasında durmuş bir şehrimizdir. Aslında bütün Türkiye’ye örnek olmuş bir şehir. Demokrasiyi ve cumhuriyeti, Atatürk ilke ve inkılaplarını tehlikede gördüğü zaman İzmir kendini savunmaya alıyor. İzmir epey zamandır bu riskleri görüyor. 1950’de İzmir tek partiye dur demiş. 1960’da iktidar bölgesinde yapılan seçimlerde zirve yapmış. 2002’den bu yana İzmir demokrasiden hiç ödün vermemiş. İzmir cumhuriyet ilkelerini korumak amacıyla hep defansta kalmış. Dolayısıyla CHP’ye oy vermiş. Şimdi cumhuriyetin koruyuculuğu bir partini tekelinde değil. Biz bu tahterevalliyi bozacağız. İktidarla yerel yönetimler arasına sıkışmış İzmir’i kurtaracağız. Burhan Özfatura ANAP’tan seçilmiş, Ahmet Piriştina DSP ile kazanmıştır sonrasında Özfatura DYP’den seçilmiş. İzmir’i hiçbir parti arka bahçesi olarak görmesin. Analizi çok iyi yapma kabiliyeti var. Bu seçimde hem yerel hem genelde iktidar İyi Parti olacaktır” diye konuştu.

MİLLET KAYIKÇI KAVGASINI DAHA FAZLA YUTMAYACAKTIR
AK Parti ve CHP’nin arasındaki çekişmenin bilinçli yaratıldığını vurgulayan Ulupınar, ‘kayıkçı kavgası’ benzetmesi yaptı. Ulupınar, “İyi Parti’nin gerçekte nerede olduğunu en iyi aslında AK Parti biliyor. Onlar çok sık anket yapıyorlar. İyi partinin geliş onlar için riskli. Ben bunu doğal karşılıyorum. Cumhurbaşkanı ya da birisi bizimle diyaloğa başladıklarında İyi Parti’nin düşünceleri daha fazla ortaya çıkacaktır. Ama millet bu kayıkçı kavgasını daha fazla yutmayacaktır.  Millet artık kavgadan bıkmış. Ben de sevmiyorum. Millet bunu istemiyor. Ülkeyi bölecek, parçalayacak söylemlerden siyasilerin uzak kalmasını istiyor. Biz bunlardan uzak kalacağız. Biz toplumsal barışı sağlayacağız ve parlamenter sisteme döneceğiz. İzmir’de İzmir’in hoşlanacağı dili kullanarak yapmak istediklerimizi anlatacağız. Programlarımız altı dolu olarak hazırlanıyor. Daha sonra sokağa çıkacağız” yorumunu yaptı.

BEN O GÖREVİ ÇOCUKKEN YAPTIM DEDİM!
Başbakan Binali Yıldırım’la 2014 yerel seçimleri döneminden sonra hiçbir temasının olmadığını söyleyen Ulupınar, “İyi Parti’yle ilişkimden sonra görüşmem olmadı. Başbakan beni davet etti. Yerel seçimlerde Narlıdere Belediye başkanlığını teklif ettiler. Ben onu çocukken yaptığımı ve bu görevlere doyduğumu söyledim. 26 sene oldu benim belediye başkanlığını bırakalı. Kendisiyle 30-35 günlük çalışma programımız oldu. Ağabeyim vefat edince evime taziyeye geldiler. Onun dışında bir temasım olmadı” dedi.

ŞU AN EN ÇOK MHP’DEN OY ALIYORUZ AMA…
En çok oy alacakları partiyi ifade eden Ulupınar, “Yüzde olarak söylüyorum en çok oy aldığımız parti MHP… Sonuç olarak oradaki arkadaşların desteği ile kuruldu. İkinci CHP, üçüncü AK Parti. Ama seçime 5 kala AK Parti ve CHP yer değiştirecektir. Şu an Türkiye’de herkesin üzerinde o kadar ciddi baskı var ki, düşüncelerini açıklayamıyorlar. Gevrekçiyle konuşurken telefonunu saklıyor, ağabey dinliyorlar’ diyor. AK Parti’yle çalışanlar da bunu gizliyor. Seçime yaklaşırken göreceksiniz İyi Parti AK Parti’den daha çok oy alacaktır” diye konuştu.

BİZ YAPSAK DA DOĞRU DEĞİL
Ulupınar, “Seçimde en çok MHP sonra AK Parti üçüncü olarak CHP’den oy alacağımızı düşünüyorum.

Ben toplumsal barışın bozulmasından çok rahatsızım. Kimin iktidar olacağı önemli değil.

Diyelim ki biz tek başımıza iktidar olduk. Yüzde 60’la iktidar olduk. Meral Hanım’ı cumhurbaşkanı yaptık ve bütün bakanları kendi düşüncesinde atadı. İnanın, samimi söylüyorum doğru değil. Artık geçici yıkım ve hasar kalıcı olarak tamir edilmeli. Kaç alırsanız alın mümkün olduğu çoğunlukta temsil edilmeli. Bundan sonra iktidar olacak bir parti diğerini çağırıp ‘gel arkadaş sizinle koalisyon ortaklığı yapacağım’ demesi lazım. Milletin yeniden birbirine günaydın demesini öğretmek lazım” açıklamasında bulundu.

İZMİR’E SON KEZ ASILACAKLAR
İzmir özelinde sıkıntılar gördüğünü ifade eden Ulupınar, “Kentsel dönüşümden tarıma kadar ciddi yanlışlar var. Aziz Bey’i kötülemek niyetinde değilim. Aziz Bey iyi bir insan ama ekibi yok. Ekibi zayıf. İzmir’e giriş nereden? Havaalanı Gaziemir’den giriş yapılıyor. Gelen kişi nereden geçiyor? Yeşildere’den geçiyor. Yeşildere’den gelen adama ‘İzmir çok çağdaş bir şehir’ deme şansınız var mı? Yok. AK Parti’nin yapacağı kanal geçişi var. Her ne olursa olsun ben bunu önemsiyorum. Ben bunu alkışlarım. Binali Bey’in gelişiyle hızlanan projeler olmuştu. Son defa İzmir’e asılacaklar. Bundan sonra daha üvey evlat muamelesi yapabilirler” diye konuştu.

BÖLEBİLDİKLERİ KADAR BÖLDÜLER
AK Parti- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ittifakını değerlendiren Ulupınar, “İki kere iki dört etmeyecek. AK Parti ve MHP’nin birleşmesi onların beklediği sinerjiyi yaratmayacak. Bu bir milli ittifak diyorlar. Karşıdaki gayri milli ittifak olarak görüyorlar. Bununla ilgili çok şey söyleyebilirim. Ben buna milli ittifak diyorum sen de bunu kabul edeceksin anlayışını reddediyorum Neyi milli ittifak bunun? Biz niye dışında kalıyoruz? Biz düşman mıyız? Milli ittifakı gerektiren bir pozisyon varsa biz tüm gücümüzle onun içinde oluruz. Türkiye bir savaşa girmiş de sadece AK PARTİ ve MHP mi katılıyor? Biz de tüm gücümüzle gireriz, CHP de girer. Neyin milli ittifakı? Bir isim koyuyor, algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Tamamen seçimle alakalı bir durum. Söylenecek çok şey var ama girmek istemiyorum.

‘Ben Türklüğü ayaklar altına aldım’ diyen bir milli ittifak… Çok girmek istemiyorum. Kimse benim yerime düşünemez. Ben ne düşünüyorsam odur. Ben bu milli ittifaka güveniyorsam en başta ben olurum, genel başkanım Meral Akşener olur. Baştan kutuplaştırma ve ötekileştirme yapıyorsunuz. Diğer partileri dışlıyorsunuz. Bölebildikleri kadar böldüler” açıklamasında bulundu.

HİÇBİR ŞEYE KAPALI DEĞİLİZ
Seçimler döneminde ittifak yapılıp yapılmayacağıyla ilgili konuşan Ulupınar, “İl başkanı olarak değil, kişisel olarak söylüyorum; hiçbir şeye kapalı değiliz. Olmamamız gerekiyor. Eğer amaç birliği varsa onun doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. Ama bugün partimizin görüşü; seçimlere tek başımıza gireceğiz. Fakat hiçbir şeye kapalı değiliz. Alınmış bir karar yok kurullarımızda. Günü geldiğinde değerlendirilir. Bu kapının kapatılmaması lazım” dedi.

İZMİR’DE SANDIKLARDAN ÇİÇEK AÇACAK
Ulupınar, “Mecburiyetten siyasete girdik. Kendimize yer açmak, pasatadan pay almak için girmedik. Türkiye’yi sırat köprüsünden geçen bir ülke olarak gördüğümüz için, ihtiyaç hissettiğimiz için, sadece vatansever olduğumuz için, cumhuriyet değerlerine sahip olmak için, Atatürk değerlerinin içinin boşaltılmaması için girdik. Bu hedeflerimizin İzmir ile örtüştüğünü biliyorum. İzmir’in İyi Parti’yi kucaklayacağını biliyorum. Meral Akşener’in sokakla bütünleştiğini gördüm. İyi Parti ve sokağın bütünleşmesinde daha çok çaba harcamalıyız. Vatandaş bize bir şey söylemiyor. Adam kulağımıza fısıldıyor. Biz size yardımcı olmak istiyoruz, aklımızı kiralayalım, altına imza koyamıyoruz, siz seslendirin diyor. Esnaflar, tüm desteğimiz sizinle ama görünemiyoruz diyorlar. Bu gelen desteğe güvenerek samimi bir şey söyleyeyim; İzmir’de sandıklardan çiçek açacak. Bu çiçeğin kokusu da Türkiye’ye yayılacak” ifadelerini kullandı.  

 
Kordon'da hayat normale döndü
 
Bornova'da eğitim seferberliği: Binlerce öğrenci geleceğe hazırlanıyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hassasiyet 19 Ocak 2018 Cuma 16:01

Sayın ULUPINAR: genel başkanın Ege adalarını yunanlıların asker çıkarması ve işgal edip yerleşime açmaları konusunda Mhp ve Akp ses çıkarmıyor aksine beyanları ortada.Sayın Meral AKŞENER'in bu konuda söyleyecekleri bırakın İzmir'i ülkenin dört bir yanında çok şeyi değiştirecektir hemde sadece Mhp'liler açısından değil.Bu konu çok acil.

Yorumu oyla      12      5  
mehmet yüce 19 Ocak 2018 Cuma 14:14

kocaoğlu ali engin 2014 de 8 ilçyi inat uğruna teslim etti bu seçimde kocaoğlu(başkanı yazmıyorum bile zatendeniz yücelin takdir hakkı yok) en az 10 ilçeyi kaybedecek belki de büyükşehir de gidecek partiyi çiftliği haline dönüştüren kocaoğlu ve ses çıkarmayan delegelere yazıklar olsun

Yorumu oyla      13      6  
izmirli 19 Ocak 2018 Cuma 12:57

bir chp li olarak ilk kez izmirde iyi partiye oy verecegim. Umarım utandırmazsınız. İzmirin gelişmesi ve kabugunu kırması icin değişim şart.

Yorumu oyla      13      7  
muhammet kara 19 Ocak 2018 Cuma 12:45

sayın başkanın tüm söylediklerine katılıyorum. Hele ki teşkilatlanma ve seçim aşamalarında çok dikkatli olmak lazım. Önemli bir hata yapılamaz ise iktidarın en önemli alternatifidir.

Yorumu oyla      15      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de 8 ilçe mercek altında: 2014’te ne oldu, 2019’da ne bekleniyor?
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı sonrasında kaybedilen 8 ilçede ...
'AK Parti'ye katılmam için teklifte bulundu'
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
Feyzioğlu'ndan 'Ümit Kocasakal' yorumu
Türkiye Barolar Birliği (TTB) Genel Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul ...
 
Tarihi görüşme sona erdi... İşte ilk açıklama!
AK Parti ile MHP arasında bir ittifak için ilk temas başladı. İki partinin ...
CHP İzmir'de A takımı belli oldu: O görev de iki bölgeye ayrıldı!
İl Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleşti. Önceki yönetim ...
İbrahim Kalın: 'Her türlü tedbiri alırız'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin YPG ordusu yok mesajını, "Bu süreci ...
 
İzmir'e ayrılan yatırım bütçesi açıklandı... CHP'den büyük tepki: Üvey evlat muamelesi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde ...
CHP Genel Başkanlığı'na bir aday daha!
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP genel başkanlığı için adaylığını, ...
AK Partili Dağ'dan 'gayri resmi hesap'!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, seçmene ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva