HABERLER>POLİTİKA
24 Eylül 2021 Cuma - 14:54

İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar iddialı konuştu: İzmir'de oyumuz yüzde 20'nin üzerinde!

İzmir'de Ağustos ayında yapılan anketlerde İYİ Parti’nin oy oranının yüzde 20'nin üstünde olduğunu belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, partilerine üye olanların geçmiş parti dağılımı ile ilgili olarak "Nasıl ki saha çalışmaların siyaset yapmıyorsak, gelenlere de hangi partiden geliyorsunuz demiyoruz ancak kendileri söyleyince not alıyoruz. Partimize geçişlerde yüzdelik olarak tam yüzde 60'ı Cumhur İttifakı'ndan geçti diyemeyiz ama yüzde 60'ın yarıya yakını geçti diyebiliriz" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar iddialı konuştu: İzmir de oyumuz yüzde 20 nin üzerinde!

EGEDESONSÖZ – İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsman Kırkpınar, SonSöz TV’de yayınlanan programda Gazeteci Fatih Yapar’ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Türkiye'de son dönemlerde sıkça gündeme gelen erken seçim tartışmaları Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında tartışmalara neden olmuştu.  Seçim Yasası’nın değişmesinin ardından erken seçimin Kasım 2022'de yapılacağını düşündüklerini belirten İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise İzmir'de son anketlerde çıkan İzmir’de oy oranlarının yüzde 20’nin üzerine çıktığını belirtti.

İCRADA 30 MİLYON DOSYA VAR
Erken seçim süreci ile ilgili ülkedeki durumun gösterge olduğunu söyleyen Kırkpınar, "Siyaset okumamız böyle. Genel Başkanımız da 2021 Haziran'da seçim olabilir demiş ve sonra kendisine yöneltilen soruda bu öngörüm tutmadı demişti. Siyaset sadece mecliste kürsüde, illerde ilçede yaşanmıyor. Sokakta da siyaset ve siyasetçi konuşuluyor. Bu halkın talebi… ‘Yeter artık’ nidaları yükselmeye başladı. Çaresizlikten kadın cinayetlerine bile etkisi oluyor. Madde bağımlılığı 8-10 yaşlara kadar düştü. 30 milyon dosya var icrada. 200 milyar ödenemeyen krediler var. Bu sıkıntıların içinde bu ülkeyi yönetenler 2023'de şahlanırsa geçecek diyorlar… Dünyada faiz arttırımı konusu konuşulurken bizde 1 puan indirildi ve 35 kuruş Dolara fark gelip yükseldi" dedi.

AĞUSTOS AYI ANKETLERİNDE İZMİR'DE YÜZDE 20'NİN ÜSTÜNDEYİZ
Vatandaşların yaşadığı sorunların artmasının iktidarı güçten düşürdüğünü belirten Kırkpınar anket sonuçları ile ilgili de, "Pandemi süreci dahil olmak üzere geziyoruz. Pazar günü hariç haftanın 6 günü sahadayız. Biz seçim sonrasında ilçelerde 4'ncü turumuzu atıyoruz. Önümüzde geçip Meral Akşener'e selam söyleyin umudumuz o dur diyen var. Halkta bir umut ışığı oldu. Bu da Genel Başkanımızın enerjisini sahaya yaratması ile artıyor. Sahada görmemizin dışında çok şeyler yaşanıyor. Gününde bir seçim olsa İYİ Parti'nin anketlerde çıkan oranın yarısından fazlasını alacağız. Yani 18-19 gözüküyor, biz 25'in altında almayız. 1 Mayıs-31 Mayıs arası yapılan 50 bin kişilik ankette İYİ parti'nin kararsızlar dağıtılmadan Türkiye'de yüzde 17, İzmir'de 18 oyu vardı. Ağustos ayında ise İzmir'de yüzde 20'nin üstündeyiz. Üye sayısında 20 bine yaklaşıyoruz. Hedef 30 bin" diye konuştu.

SON 2 AYDA CUMHUR İTTİFAKI'NDAN EPEY ÜYEMİZ OLDU
İzmir'de partiye üye olanların yüzde 30'unun ilk kez oy kullanacak seçmen adayları olduğunu belirten Kırkpınar, "Ben önüme ve yaptığım işe bakarım. İlk kez oy kullananların oranı yüzde 30'a yakın bizde. Her seçimde daha önce şu partiye verdim, geçen seçim bu partiye verdim diyenler az değil ancak Cumhur İttifakı'nda epey bir üyemiz oldu özellikle son 2 ayda" dedi.

GELENLERE PARTİLERİNİ SORMUYORUZ
İYİ Parti'ye katılanların neredeyse yüzde 30'unun Cumhur İttifakı'ndan geçtiğini de belirten Kırkpınar, "Nasıl ki saha çalışmaların siyaset yapmıyorsak, gelenlere de hangi partiden geliyorsunuz demiyoruz ancak kendileri söyleyince not alıyoruz. Partimize geçişlerde yüzdelik olarak tam yüzde 60'ı Cumhur İttifakı'ndan geçti diyemeyiz ama yüzde 60'ın yarıya yakını geçti diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

 
Kameraya yansıdı! Kardeş kavgası bıçakla bitti!
 
İnşaatlarda boykot sona erdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüsmen 24 Eylül 2021 Cuma 16:32

Kılıçdaroğlu, dostlarımızla iktidara geliyoruz diyerek ayakları havada dolaşıyor. CHP tabanı dağılıyor haberi yok. Kamu oyu yoklamalarına göre, İyi parti, gelecek ve deva partilerini toplam % 20 lik oyun yarısı CHP tabanından gitme. Taban kayıyor da CHP'nin oyları neden düşmüyor. AKP'den geliyor.FETÖ tabanından geliyor.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile ilişkilere değindi, "İki NATO ülkesi olarak ...
Erdoğan'dan BM Gıda Zirvesi'ne mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli yol haritamız, besin değeri ...
Dışişleri'nden 'Tripoliçe Katliamı' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, "Tripoliçe Katliamı"na dair "Mora Yarımadası’nda ...
 
Akşener’in İzmir programı iptal!
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in İzmir programı iptal oldu.
'Mülteciler nereye gidecek, bu bedeli ABD ödemeli'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde gazetecilere yaptığı ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'faiz indirimi' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nın bugün açıkladığı ...
 
Bahçeli: İP ve CHP, PKK'nın mandası altına girmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun amacı ve yapmak istediği ...
Memleket Partisi'nin yeni yönetimi belli oldu: A Takımı'nda 3 İzmirli!
1. Olağan Kongresi'ni yapan Memleket Partisi'nin merkez yönetim kurulu ...
İYİ Parti'nin komşusu ile başı dertte!
İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı binasında pankart krizi yaşanıyor. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva