HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2018 Cuma - 15:55

İYİ Parti’de Başkan Kırkpınar’dan 2019 mesajı: 1 Nisan şaka gibi gelecek!

Yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve 20 ilçe başkanını kamuoyuna duyuran İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 2019 seçimleri ve Şengül Hablemitoğlu’nun adının önceki gün Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak lanse edilmesi özelinde, “Değerlendirme yapmak zor çünkü bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Sosyal medyada balon haber gibi bir şey çıktı. Bu isimler her biri kıymeti belli olan insanlar. Olsa çok mutlu olurum hepsi çok kıymetli. 1 Nisan şaka gibi gelecek ama İYİ Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Gücümüzün üzerinde bir oy alacağımızı iddia ediyorum” dedi.

İYİ Parti’de Başkan Kırkpınar’dan 2019 mesajı: 1 Nisan şaka gibi gelecek!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Ekim ayında genel merkez tarafından göreve atanması sonrasında yeni ekibini kamuoyuyla paylaştı. Başkan Kırkpınar, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve 20 ilçe başkanını açıkladı.

Parti binasında yoğun bir katılımla gerçekleşen basın toplantısında önemli mesajlar veren Kırkpınar 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere dair de konuştu.

24 HAZİRAN’DA TÜM ZORLUKLARI AŞA AŞA GELDİK, 31 MART 2019’DA MİLLETLE KUCAKLAMAYI SAĞLAYACAĞIZ!
Kırkpınar, “Bugün, disiplin ve yönetim kurulumuzu, ayrıca 20 ilçe başkanımızın yeniden yetkilendirip atanmasını açıklamak için buradayız. Sizler bu ülkeyi yönetenlerin elinden bu yetkiyi devralacak, bir partinin mensuplarısınız. İYİ Parti, kurulduğu günden beri heyecanını, iddiasını ve idealini hiçbir zaman kaybetmemiş heyecanlı insanların topluluğu. İnanıyorum ki; bugünden yarına yarından da öbür güne taşıyacağımızı kutlu bir davanın neferlerisiniz. İşimiz kolay değil ama zor da değil. Tüm zorlukları aşa aşa bugünlere geldik. Bugün parlamentoda 41 temsilcisi olan bir partiyiz. Dinamik, sorgulayan ve ülkenin gerçeklerini parlamento kürsüsünden haykıran İYİ Parti milletvekilleri var. Eğer İYİ Parti parlamentoda olmasaydı bugün Türkiye’deki parlamento aritmetiğinden kaynaklanan sıkıntıları bir düşünün. Biz 24 Haziran’da tüm zorlukları aşa aşa geldik. 31 Mart 2019’da milletle kucaklamayı sağlayacağız. Şehrimizde çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Olumsuzluklar sanal medyada yer aldı. Bunların partimizi yıpratması mümkün değildir” dedi.

1 NİSAN ŞAKA GİBİ GELECEK!
Yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kırkpınar, önceki gün Şengül Hablemitoğlu’nun isminin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak lanse edilmesi için, “Değerlendirme yapmak zor çünkü bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Sosyal medyada balon haber gibi bir şey çıktı. Bu isimler her biri kıymeti belli olan insanlar. Olsa çok mutlu olurum hepsi çok kıymetli. 1 Nisan şaka gibi gelecek ama İYİ Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Gücümüzün üzerinde bir oy alacağımızı iddia ediyorum” açıklamasında bulundu.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Oluşturulan il yönetim kurulu ve disiplin kurulu listeleri belli oldu. Buna göre yönetim kurulu; Hüsmen Kırkpınar, Adnan Koç, Adnan Selvi, Ahmet Kervan, Ahmet Murat Beyoğan, Ali İhsan Ülker,  Ali İhsan Ülker, Alihan Aksoy, Anıl Selek,  Arzu Büyükköprü, Aynur Sezin Kuruşçu, Aysel Çeken, Aysın Yılmaz,  Ayşegül Eren,  Aytekin Dağlıoğlu, Berkant Hüseyin, Bilal Okan Calp,  Burak Üstünbaş, Burçin Özdemir, Bülent Uygur, Canan Gülbayrak, Cemil Gürsel, Cevdet Şahin Florat, Çağrı Özdemir, Ercüment Er, Erdal Şahin, Erkan Baransel, Evren Gülay, Fatih Özen, Figen Yıldırım,  Filiz Çuhadaroğlu, Funda Manavcı, Gizem Elbaş, Hakiyan Öztekin, Hasan Mert Yılmaz, Hasan Sungur, Hayri Köseoğlu, İbrahim Dönertaş, İrfan Anbar, İsmail Aybars Aksoy, Kurtuluş Doğan, Kübra Sonay Ayan, Levent Kaplan, Mehmet Ali Sarızeybek, Mehmet Balvar, Mehmet Fatih Zaimoğlu, Mehmet Halis Köse, Mehmet Murat Gök, Mehmet Orhan Arar, Melike Tırpan Yalçın, Mesut Mercan, Mevlüt Durmuş Kara, Murat Çakar,  Mutlu Gürsoy, Nadir Gergin, Naime Özeren, Nihal Namlı, Nurettin Özturan, Orhan Demiral, Osman Çandır, Ömer Özkan, Öztürk Keskin, Pelin Yetkin Yazıcı, Dündar Tanrıverdi, Sebahattin Topuz, Selahattin Gümüş, Serap Özöktem, Serhan Mete, Şakir Genç, Şükran Yörük, Şükrü Çakır, Ülkü Doğan.

İl Disiplin Kurulu Üyeleri: Bülent Gülçek,  Ali Osman Sabancı, Serap Keskin Yazıcı,  Zuhal Şimşek, Mehmet Bilek,  Osman Tamer Şahin, Şükrü Torla, Yakup Şenkal, Hüseyin Doğan.

YENİ ATANAN İLÇE BAŞKANLARI!
İlçe başkanları olarak açıklanan listede 10 yeni isim yer aldı. Diğer 10 isim ise mevcut görevde olan ve devam eden ilçe başkanlarından oldu. Atanmayan 10 ilçenin başkanının ise önümüzdeki hafta netleşeceği belirtildi.

İşte 20 ilçe başkanı:

Aliağa-Yavuz Adar

Bayındır-Hünsü Bahadır küçükbarak

Bayraklı-Mehmet Erdinç Çobanoğlu

Bornova-Mustafa tabak

Foça-Yasemin Görgeç

Güzelbahçe-Ümit Ergene

Çiğli-Hasan Şahin

Kınık-Halit Tekne

Urla-Yüksek Bıyık

Selçuk-Nalan akduman

Bergama-Nuri Çiftçi

Çeşme-Volkan Evci

Dikili-Altan Aktuğ

Karabağlar-Hasan Yıldız

Karşıyaka-Mehmet yıldırım

Kiraz-Halit Demir

Menderes-Ayşe Mutlu

Menemen-Yılmaz Karslı

Ödemiş-Semih Alpan

Tire-Hayati Okuroğlu

 
İzmir'de aile hekimlerinden 'mobbinge hayır' eylemi
 
CHP’li İnal: Muhtarlarımızla bağlarımızı daha da güçlendireceğiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir'den 10 Kasım mesajı!
MHP İzmir İl Teşkilatı 10 Kasım mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, ...
CHP'den 'ezan' açıklaması: Vekil Yılmaz'a sert yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Toplumun vicdanını yaralamış bir açıklama ...
CHP'li Serter’den Atatürk’e Cumhuriyet sözü!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 10 Kasım Atatürk’ü ...
 
CHP İzmir'de aday adayına verilen ceza belli oldu
Narlıdere ilçesinden belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan Cesamin ...
AK Parti İzmir’den anlamlı 10 Kasım videosu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel bir film hazırlayarak milyonlarca ...
CHP'li Yılmaz: İstifa etmiyorum, sıkıyorsa at!
Türkçe ezan tartışmasıyla ilgili disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili ...
 
CHP'li Polat'tan İzmir'deki JES projesine tepki!
CHP’li Polat, daha önce İzmir Karabağlar’da zeytinlik alanlara yakın bölgede ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa ...
CHP’li Kılıç: Engellilere engel çıkarmayın!
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva