HABERLER>GÜNCEL
18 Ağustos 2019 Pazar - 12:02

İyi günde de kötü günde de birlikteler

Çiğli ilçesinde yaşayan Gülçin Mersinli (45), yaşamını, 12 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında yatalak hale gelen eşi Göksel Mersinli'ye (53) adadı. Eşinin tüm ihtiyaçlarıyla büyük bir özveriyle ilgilenen Mersinli, "Beni çekmek zorunda değilsin" diyen kocasının elini hiçbir zaman bırakmayarak, örnek oldu.

İyi günde de kötü günde de birlikteler

Çiğli'de oturan Gülçin Mersinli ve Göksel Mersinli çifti yaşadıkları tüm zorluklara rağmen evliliklerini uzun yıllardır büyük bir bağlılıkla sürdürüyor. Elektrik işleri yapan Göksel Mersinli'nin 12 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yatağa bağımlı hale gelmesiyle birlikte yaşamları alt üst olan aile, hayatlarına, birbirlerine daha sıkı sarılarak devam ediyor.

Göksel Mersinli'nin tüm ihtiyaçlarıyla büyük bir özveriyle ilgilenen ve yaşamını onun bakımına adayan Gülçin Mersinli, eşinin elini hiçbir zaman bırakmadı. Evlenirken birbirlerine, 'İyi günde, kötü günde' diyerek söz verdiklerini ifade eden Gülçin Mersinli, "Zorlandığımız günler oldu ama hiçbir zaman yanından ayrılmadım, ayrılmayı da düşünmedim. Bir süre, ayrılalım diye bana kötü dahi davrandı. Çünkü benim onunla ilgilenmek, yanında durmak zorunda olmadığımı düşünüyordu. 'Ayrılsak sen beni, ben seni nasıl göreceğiz' diye sordum. Ayrılmak istediğinde sadece benim iyiliğimi düşünüyordu. Güzel bir hayat yaşadık, insanların birbirini sevmesi planlı durum değil. İnsanlar artık bunları kaçırıyor, sabırları yok" dedi.

'O ELİ HİÇ BIRAKMADIM'
Biri 22, diğeri 27 yaşında olan iki çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdürdüklerini söyleyen Gülçin Mersinli, "2007 yılında eşimin kronik hale gelen baş ağrıları sebebiyle sürekli doktora gidip gelmeye başladık. 1 haftanın sonunda banyoda fenalaştı. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne başvurduk, burada beyin kanaması geçirdiği ve komaya girdiği ortaya çıktı. 5 gün kadar yoğun bakımda kaldı. Hastanede 2 ay boyunca yattı. İlk hasta olduğu günden sonra 8 kere ameliyat geçirdi. Şu anda ise yalnızca konuşabiliyor ve sağ kolunu kullanabiliyor. Biz nişan alışverişine çıktığımızda eşim benim elimi tuttu. Galiba her şey o an başladı. Oradan sonra da o eli hiç bırakmadım, o da benimkini bırakmadı" dedi.

'ADINI DUYUNCA KALBİM BAŞKA ATIYOR'
Oturma yetisi olmaması ve vücudunun dengesini sağlayamaması nedeniyle tekerlekli sandalyeyle dahi bir yere gidip gelemeyen Göksel Mersinli ise, "Hiçbir konuda bir şeye ihtiyaç duymadan yaşamaya çalışıyoruz. Bizim tek ihtiyacımız birbirimize olan sevgimizin sonsuza kadar sürmesi. İyi kötü her şekilde ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Bunca zamandır eşimin bana 'of' dediğini duymadım. Gülçin dediğiniz zaman benim ilk günden beri kalbim başka atıyor. O, iki doğum yaptı, iki doğum sırasında ben bin doğum yaptım. Bazı şeyler, hisler karşılıklıdır. Hayat paylaşım üzerine, ödün vermek, kendinden vermek ve başka bir şey yaratmak üzerine kurulu" diye konuştu. (DHA)

 
Otomobil bariyerlere daldı: 2 ölü. 2 yaralı!
 
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Tavuk alma' eğlencesi kanlı bitti: 1'i ağır 2 yaralı
Bursa'da bir düğünün ardından yapılan "tavuk alma" eğlencesinde "gürültü" ...
Kaza yapan aracın hız ibresi 130 kilometrede takılı kaldı
Fatih'te otomobil aynı yönde ilerleyen otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın ...
Hayvanlar 'buzlu menüler'le serinliyor
Farklı iklim koşullarından yüzlerce yaban hayvanının yaşadığı İzmir Doğal ...
 
İzmir Barosu'nun 'Kaz Dağları' mektubuna Kanada'dan yanıt geldi!
Kanada Başbakanlık Ofisi, İzmir Barosu'na yolladığı yazı ile Kaz Dağları ...
Minibüs balık tutanlara çarpıp denize uçtu
Sarıyer'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği minibüs, sahilde ...
Düğün öncesi yasa boğan kaza
Ağrı'nın Patnos ilçesinde, kamyonet ile çarpışan otomobildeki geçici köy ...
 
Öğretmen komşu, Büşra'yı tekme tokat dövdü
Konya'da, ilkokulda rehber öğretmen olarak görev yapan Deniz E., daha ...
İki aile birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var
Van'ın Tuşba ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında bilinmeyen nedenle ...
Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 37 yaralı
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva