HABERLER>EKONOMİ
7 Nisan 2014 Pazartesi - 13:30

İnsan yönetimi ödüllü uygulamaları İzmir’de

İnsan Yönetimi alanında en önemli ödül olarak kabul edilen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödüllerini 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi DESEM İşbirliği ile 9 Mayıs 2014 tarihinde İzmir’de iş dünyası ile buluşuyor.

İnsan yönetimi ödüllü uygulamaları İzmir’de

İZMİR - PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneğinin İnsan Yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek, fark yaratan firmaları cesaretlendirmek, bu alandaki standartlara yön vermek ve başvuran firmaların süreçlerini gözden geçirmelerine ve değerlendirmelerine fırsat vermek amacıyla altı yıldır gerçekleştirdiği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’ni 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi ve DESEM İşbirliği ile        9 Mayıs 2014 tarihinde DESEM’de bir gün süre ile iş dünyası ile buluşuyor.
 
Geçen Nisan ayında hayatını kaybeden PwC İnsan Kaynakları Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu anısına ‘Murat Demiroğlu Ödülleri’ adıyla verilen İnsan Yönetimi Ödüllerinde Garanti Bankası, Vestel, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter ve VİKO, 2013 yılının en iyi uygulamaya sahip firmaları olarak seçildi.
 
En iyi uygulamaların şubeler aracılığı ile bütün Türkiye’ye yayılması amacıyla planlanan Ödüllü Uygulamalardan Tüyolar organizasyonunun ilki PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından 9 Mayıs 2014 tarihinde İzmir’de gerçekleştiriliyor.
 
2013 İnsan Yönetimi Ödülleri için 29 firma, 42 kategori  başvurusu yaptı. Her kategoride 3’er firma finale kaldı. Yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sürecinin ardından 11 kişilik jüri; Garanti Bankası, Vestel, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter ve VİKO’yu “İnsan Yönetiminde en iyi uygulamalara sahip firmalar” olarak seçti.
Ödül jürisi; Akın Öngör, Yrd. Doç. Dr. Ecmel Ayral, Dr. Engin Sağdıç, Koray Arıkan, Mehmet Ünal, Prof. Dr. Metin Çakmakçı, Murat Güvercinci, Payam Yüce Işık, Saide Kuzeyli, Salih Sözer gibi, iş ve akademi dünyasının önemli isimlerinden oluştu.    

6. PERYÖN İnsan Yönetimi Murat Demiroğlu Ödülleri

İşe Alım: Garanti Bankası
Performans Yönetimi: Başarı Ödülüne değer bir uygulama bulunamadı 
Eğitim ve Gelişim Yönetimi: Vestel , Kordsa Global
Yetenek Yönetimi: Aksigorta
Proje/Fark Yaratan Uygulamalar: Morhipo (Takdir ve Ödüllendirme), Boyner Holding    (İşveren Markası Olma), Garanti Bankası (İşveren Markası Olma), Eczacıbaşı Baxter  (Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü Oluşturma) VİKO (Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü        Oluşturma)

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi ve D.E.Ü. Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) işbirliği ile 9 Mayıs 2014’de İzmir’de gerçekleşecek olan  organizasyon ile İnsan Yönetiminin en iyi uygulamalarını iş dünyası, akademisyenler, öğrenciler ile buluşturmayı hedeflediklerini belirten PERYÖN Ege Başkanı Serdar KALAYCIOĞLU ‘‘İnsanın olduğu her yerde yönetmek zordur. Bu süreç kurumlar için ise oldukça uzun ve zaman zaman problemlerle dolu bir yolculuktur. Bu zor yolculukta sektördeki iyi uygulamaları desteklemek, diğer uygulamaları özendirmek ve bu alanda bir katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri bu yıl da oldukça titiz bir değerlendirme sürecinden sonra Garanti Bankası, Vestel Elektronik, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter, VİKO firmalarına verildi. İnsan Yönetimi alanında doğru ve başarılı örnekleri bütün Türkiye’ye yaymak amacı ile planladığımız organizasyonun bu yıl birincisini İzmir’de gerçekleştiriyoruz. Amacımız değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin insan kaynakları yöneticilerini bu önemli uygulamalar ile buluşturarak fark yaratmalarına destek olmak’’dedi ve herkesi etkinliğe davet etti. 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İPZ Anadolu etkinliklerinde üçüncü durak İzmir
2006 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı dijital ...
MB Başkanı’ndan Başbakan’a faiz yanıtı
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Başbakan Erdoğan'ın ''Merkez Bankası ...
Bakan Yıldız: Yeni Cem Uzan vakası!
Enerji Bakanı Yıldız, yeni bir Cem Uzan vakasıyla karşı karşıya olduklarını ...
 
PERYÖN dev markaları İzmir’de buluşturuyor
İnsan Yönetimi alanında en önemli ödül olarak kabul edilen PERYÖN İnsan ...
Türkiye'nin tarımı 'dondu': Fiyatlar en az...
Ürün kaybında Karadeniz Bölgesi ilk sırada fiyatlarda en az yüzde 25 artış bekleniyor.
Hükümetten yeni hamle: Rant vergisi çok yakında!
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ‘kentsel rantlar’ın kamuyla paylaşılması ...
 
Dolar 2,11'in altını gördü
Başbakan Erdoğan'ın Merkez Bankası'nın faizi düşürmesi gerektiğini açıklamasının ...
İZKA’dan 12 milyonluk destek!
İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA), 12 milyon liralık mali destek programı başlattı.
EGİKAD 30 kadını patron yapacak
Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle kadının iş ve sosyal hayatta ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva